تو برگ سبز چه اطلاعات جدیدی ازم نوشته؟محل اعزام یا تاریخ اعزامو نوشته؟برم دم در سپاه چ بگم،کسی هست که بدون پارتی از سپاه شهرش پذیرش گرفته باشه،اگه هست تجربیاتشو بگه لطفا
تو برگ سبز چه اطلاعات جدیدی ازم نوشته؟محل اعزام یا تاریخ اعزامو نوشته؟برم دم در سپاه چ بگم،کسی هست که بدون پارتی از سپاه شهرش پذیرش گرفته باشه،اگه هست تجربیاتشو بگه لطفا
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو نوشته که اونم اگر حدود یک هفته زود تر بری به این دفتر الکترونیکی تو میدون سپاه اونجا میتونی بفهمی.محل آموزشی رو هم تو برگ سفید میزنه.
اگر معرف سپاهی داشته باشی که همه جا پذیرش میکنن ولی احتمالش 50.50 هست که با این کمبود سرباز بعید میدونم که پذیرشت رو لغو کنن . ولی اگه پ ارت ی داشته باشی احتمالش 100% هست.
بدون معرف یا پ ا رت ی هم نمیشه.مگر اینکه یه جاهایی مثل ستاد فرماندهیا قبل از آموزشی زنگ بزنن بهت که بیا برا گزینش و در صورت قبولی پذیرش. که برای من این اتفاق افتاد
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 02-10-2013 at 19:03.
تو سربازی میذارن کتاب بخونی؟کلی کتاب دارم درسی و غیر درسی ک باید بخونم
سلام
اعزام 1/8 از اصفهان
نیروی زمینی ارتش 02 تهران افتادم
دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید.![]()
توی آموزشی که اصلن وقت آزاد نداری
اگر داشته باشی فقط دنبال تلفونو استراحتو خوابی هیچ حالو حوصله ایی برات نمیمونه که بخوای کتاب بخونی ولی توی یگان میشه ...
من باخودم 2 تا کتاب بردم حتا 1 خطش هم نخوندم چون حالشو نداشتم
در کل بردن کتاب مانعی نداره میتونی ببری
از کجا کدتو پرسیدی؟
اومده توی سیستم +10 یا زنگ زدی 09680 ؟؟
سیستم های پلیس+10 هنوز اپدیت نشده
من از نظام وظیفه پرسیدم
اگه اصفهانی برو قائمیه باجه شماره 10 بهت میگه
سلام
منم اونجا بودم آموزشیم رو . الان دیگه تهران نیست رفته پرندک . همون برج 4 یعنی تیر رفتیم پرندک . بین پادگانهای 33 و 23 قرار داره .
سلام بچه ها.
تورو خدا به این سوالم جواب بدید.اگه کسی دقیق میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
من 92/06/1 رفتم آموزشی مرزن آباد و خدمتم شروع شد
الان بعد 41 روز ارشد معماری قبول شدم.
من کارت سبز ندارم و واسم مهم نیست که الان از خمت خارج شم و بیام واسه ادامه تحصیل.چون اگه برم درس بخونم کارت سبزو میتونم بگیرم و این 2 ماه جبران میشه.ولی سوالم اینه
الان اگه خارج شم آیا میتونم بعد از تحصیلات ارشدم 2باره دفترچه پست کنم؟چون کسیو دارم که بتونه بندازتم سپاه.منظورم اینه الان دیگه کار من تومو شدست و کد نیروی انتظامی خوردم و اگه برم درسمم بخونم باز همون جای قبلی باس خدمت کنم یا شانس اینو دارم که برم سپاه و ازونجا دفترچه پست کنم؟
پرندک کجاست ؟ اب هواش ؟
وضعیتش چطوره ؟ امکاناتش مثله 01 ه؟ سخت گیری میکنند ؟ بعدش تقسیماتش چطوره ؟
برخوردشون چطوره ؟
حرفی، نصیحتی چیزی نداری داداش ؟![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)