سلام کدوم سرویس شاتل؟؟ احتمالا هم از سرورهای داخلی دانلود می کنید ؟ سرورهای داخلی محدود نمی شن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام کدوم سرویس شاتل؟؟ احتمالا هم از سرورهای داخلی دانلود می کنید ؟ سرورهای داخلی محدود نمی شن
فعلا که خیلی خوبه. ازما به شما نصیحت : دیوانگیه کسی فیبر مسی باشه و از آسیاشت سرویس بگیره
سرور داخل و خارج هم واسش فرقی نداره
از دیشب تا حالا هر 5 دقیقه هیچ سند و دریافتی نداره !
الان دوست عزیز با 4 مگ سرعت دانلودت اول روی 370 هست تا 1000 مگ که باید 1706 مگ باشه که نیست یعنی بیست گیگ از پنجاه گیگی که گفتن رو نمیدن و بعد از اون میاد رو 120 .البته چهار مگ نامحدود برنزی بهتر ندارن سرویس نامحدود و این وظعشه.
من براي شش ماه(و دو ماه اشانتيون-جايزه) بازاي هر ماه 16ت پرداختم؛ فقط بگوييد اين قيمت ها را كه 2.5 مليون در سال را براي مزاح گفتيد. اين را من گفته باشم يه زنجاني كوچولو زير اين واگزاري در حال نمودن نواميس باعناوين ظاهر فريب خصوصي سازي و حمايت از ملت است. خدا لعنت كند هر حاكم حامي ثروتمندان وهر توليدكننده له كننده فرودستان را.
Last edited by m654; 09-04-2014 at 16:13.
غيب گفتي؟
حتي خود پشتيبانيشون هم ميدونن كه بخاطر انحصاري كه دربسياري از استانها دراختيار اين اپراتور "آقازاده" قرارداده شده برخي افراد ناآشنا سمتشون ميرن. اصلا فلسفه ارائه ساعت نيم بها(بجاي رايگان) دزدي با چشم بندي و تيغ زدن بدون درد هست؛ اون ها براي اينترنت بطور متوسط 25 گيكابايت شبانه هر كاربر در ماه(كه بايد رايگان باشد) حدود 100 هزارتومان مردم را تلكه مي كنن.
وقتي با سؤال من مبني براينكه، شركت شما بايد سرويس هاي نامحدود را با قيمت رقابتي ارايه كند و سرعت واقعي سرويس 4000ك.ب شما با قيمت 644هزارتومان( درسه ماه) معادل پهناي باند سرويس 512ك.ب مخابرات 80هزارتوماني است گفت شما ميتونيد از تكنولوژي وايمكس(كه بيشتر در نقاط كور و روستايي كاربرد دارد) استفاده كنيد!![]()
1مگ نامحدود آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت خوب و ارزان جایی پیدا کردید، سلام من رو هم برسونید بهش !
شاتل که در ایران مزخرف ترین هست و همه ازش فرار می کنن، اونایی هم که نمیدونن و میرن شاتل میگیرن دو ماه میمونن بعد محدود میشن میان میرن از یه شرکت دیگه می گیرن! شرکت های دیگه هم مشکلات خاص و بزرگ خودشون رو دارن. بهترین کار این هست که هر کسی تحقیق کنه و ببینه هر شرکت چه مشکلی بزرگی داره. اگر تونست با اون مشکل بسازه بره از همون شرکت بگیره.
آقا ايمان نميدونم شما از كدوم سرويس استفاده مي كني اما تو خيلي از استان ها پهنا اينطوريه:مطمئن نيستم شما از كدوم سرويس استفاده مي كني پس يك ماهه نامحدود 1به 8 كه سرعتي حدود 160كيلوبيت(يا 20 كيلوبايت دارد) احتمالا از سرويس نقره اي استفاده مي كنيد؛ من جاي شما بودم بجاي 2.5 مليون در سال مي رفتم يه وام ميگرفتم خودم يه مجوز POP از مخابرات ميگرفتم!![]()
Last edited by m654; 10-04-2014 at 06:04.
سلام به دوست گلم
سرویس من 1 مگ نامحدود 20 گیگ در ماه هستش که ماهی حدودا 50 تومان پام در میاد
سرعت تا سقف روزانه 600 مگابایت 120 هستش بعدش 40-45 میشه و همین مقدار باقی میمونه تا ساعت 12 شب که دوباره 120 میشه و 600 مگ بعدی مجدادا قابل استفاده میشه
خداییش ببینید اینترنت من دیشب تا حالا چقدر قطع شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)