تو اینترنت سرچ کنید من یه جا دیدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو اینترنت سرچ کنید من یه جا دیدم
آقا های وب ترکونده با این طرح هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت مهم نیست . کیفیت مهمه
داره ایا؟
منظورت از کیفیت چیه ؟؟
اگه منظورت سرعت هست که باید بگم سرعتش فوق العاده هست
ولی تا اونجایی که خبر دارم پورت 1 مگ به بالا اصلا ساعات رایگان نداره
به قول دوستان مثل اینکه لامبورگینی بخری ولی نتونی سوارش بشی (( سرعت بالا ولی بدون دانلود ))
پورت 1 مگ به پایین هم فقط 3 ساعت رایگان داره
دوستان 2020 قاط زده 256 محدود
![]()
رشت - اندیشه - سرویس 512 محدود - مرکز 4
.
یعنی وضعیت یه چیزی اونور تر از افتضاحهسرعت دانلود پر نوسان به کنار ... هر صفحه ای 60 بار باید ریفرش شه تا درست و درمون لود شه
.
دوستان اندیشه ای کسی همچین مشکلتانی نداره ؟! مخصوصا از 2 روز پیش تا الان
داستان از این قراره که شکایات از ضحی کیش پیش مخابرات زیاد شده و اونا دارن شکایات رو بررسی می کنن و احتمالاً اینترنت مخابرات استان رو بدن به یک شرکت دیگه. یکی از این شاکیان خود من هستم که کلی تو این یک ماه اخیر ضرر کردم. بعدش پشتیبانیش با اعتماد به نفس بالا و در کمال راحتی می گه که سرویستونو عوض کنید و سرویس محدود بگیرید. می گم شما برام عوض می کنید می گه نه خودتون یه سرویس جدید بگیرید. یعنی 25 تومن پولی که بابت 1 ماه دادم پَر! اگه اندیشه پورت خالی داشت تا حالا شرکتمو عوض کرده بودم. گرچه اندیشه هم همچین آش دهن سوزی نیست. ولی با مصرفی که من دارم این شرکت ها خوبن. این شماره 2020 هم برای مخابرات هست که به شرکت طرف قراردادش می ده. در هر صورت این شرکت ضحی کیش ارزش عصبانی شدن نداره. بلکه فقط باید پیگیری کنیم.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 03-09-2013 at 11:52.
شما پارس آنلاین ثبت نام کنید ..مخابرات با این اوضاع که پاسخگو و صاحبی نداره مفت هم نمی ارزه
راستش می خوام اول اندیشه رو تست کنم (قبلاً 3 سال بودم) اگه خوب نبود می رم پارس آنلاین. چون هزینش بالاست. در هر صورت من شکایتمو از این «ضحی کیش» پیگیری می کنم. حتی اگه برم یه شرکت دیگه. با مسئولی که این 2020 رو پیگیری می کنه هم صحبت کردم. یه صحبت هایی کرد امیدوار کننده بود. من فقط می خوام این شرکت مسخره فکر نکنه هر کاری دلش خواست می تونه بکنه. اینترنت دایال آپ پرسرعت نامحدود 512، سرعت دانلود 5، 6 کیلوبایت هست.
بله از لحاظ هزینه پارس انلاین خیلی بالاس(نامحدود) تو رشت که بچه ها میگن سرعت بهتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)