تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1798 از 2376 اولاول ... 79812981698174817881794179517961797179817991800180118021808184818982298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,971 به 17,980 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كمر درد مانع تمرين كريمى شد

ايران ورزشى- باز هم كمردرد اجازه نداد كريمى با تيم تمرين كند. على كريمى پنج شنبه در تمرين پرسپوليس حاضر شد اما به دليل احساس درد از ناحيه كمر به جاى تمرين كردن ۹۰ دقيقه تماشاگر بود. كريمى بعد از حضور در تمرين پرسپوليس توسط زرينه معاينه شد. او همچنين آمپولى براى تسكين درد و بهبودى تزريق كرد اما دكتر زرينه در رابطه با مصدوميت او مى گويد: «كمردرد كريمى جدى نيست، او مى تواند به زودى با تيم تمرين كند و مشكلى هم براى بازى مقابل استقلال ندارد.

باقرى ها تا يك ماه نمى تواند بازى كند

در حالى كه باقرى ها اميدوار بود با فيزيوتراپى دست مصدومش مجوز بازى در دربى را بگيرد اما عصر ديروز پس از معاينات دقيق تر پزشكان از آرنج دستش مشخص شد از ناحيه زير آرنج دچار ترك خوردگى استخوان شده و حداقل تا يك ماه ديگر نمى تواند در ميادين حاضر شود. باقرى ها كه از اين اتفاق خيلى ناراحت بود گفت: «تصور مى كردم مى توانم با يك هفته تمرين در ميادين حاضر شوم اما پزشكان با بررسى بيشتر روى مصدوميت آرنج دستم متوجه شدند از اين ناحيه دچار ترك خوردگى شده ام.» اين در حالى است كه دكتر زرينه پيش از معاينه دست باقرى ها توسط متخصصان ارتوپدى به مدافع پرسپوليس گفته بود مى توانى در دربى به ميدان بروى!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ارزيابى هفته بيست و پنجم

استقلال تيم ركورد داران!

حميد رضا عرب

براى استقلال، اين هجومى ترين تيم تاريخ فوتبال ايران اتفاق هاى بزرگى در راه است. تيمى كه فصل پيش سيزدهم شد اگر بتواند با همين شدت ۹ هفته آتى را پشت سر بگذارد و قهرمان شود- البته اگر اتفاق خاصى نيفتد- مى تواند خود را به عنوان پرافتخارترين تيم ليگ معرفى كند. استقلال فرض به قهرمانى صاحب دو عنوان قهرمانى و نايب قهرمانى و يك رتبه سومى خواهد شد كه از اين حيث هيچ تيمى در ليگ برتر نتوانسته به اين افتخارها دست يابد. گذشته از اين استقلال از حيث گلزنى مى تواند عنوان برترين تيم تاريخ فوتبال ايران را هم مال خود كند. استقلال همين حالا كه ۹ هفته به پايان ليگ مانده ۶۰ گل زده دارد كه ركورد گلزنى ليگ با ۶۱ گل در اختيار استقلال اهواز بوده است. در عين حال بايد به حركت سريع برهانى به سوى آقاى گلى هم توجه داشت. آرش با ۱۸ گل شانس بسيارى براى ركوردشكنى دارد. آيا نبايد استقلال را تيم ركوردداران دانست ! البته اگر اتفاق عجيب و دور از ذهنى رخ ندهد.

افشين پيروانى
    افشين در گيلان توانست نتيجه مطلوبى همراه با تيمش به دست آورد اما انگار اين نتايج براى مديريت پرسپوليس در حفظ و ابقاى او كفايت نمى كند. مى گويند وينگادا وارد تهران شده و كارش با پرسپوليس تمام است.
    اگر اين چنين باشد ديگر نمى توان افشين را در ميان چهره هاى هفته ديد. افشين درحالى به عنوان برترين چهره هفته قد علم مى كند كه پس از اين هيچ مسووليتى در قبال نتايج تيمش نخواهد داشت.

امير قلعه نويى
    «ماشين گلزنى قلعه نويى!» اين تيترى بود كه پس از بازى استقلال مقابل راه آهن به ذهن مان رسيد. البته بهتر هم اين بود كه استقلال را به ماشين گلزنى قلعه نويى تشبيه كنيم چرا كه جز اين نمى توان تصوير درستى از شرايط امروزى استقلال به هواداران اين تيم القا كرد. استقلال با ۶۰ گل زده به استقبال دربى مى رود تا اگر همچون سال هاى اخير اسير فضاى اين بازى- كه همواره حكم به كم گل بودن داده- نشود، ركورد ليگ را از عدد ۶۱ بگذراند.

محمد مايلى كهن
    سايپا كه روزگارى يكى از مدعيان سقوط به ليگ يك بود با محمد مايلى كهن جان تازه اى يافته به طورى كه مى بينيم حالا در رتبه نهم جا خوش كرده است. سايپا كه پس از حضور مايلى كهن سير صعودى اش را آغاز كرده حتى مى تواند تا ۹ هفته ديگر در ميان ۶ تيم بالاى جدول هم قرار بگيرد البته براى حاجى مايلى به نظر نمى رسد تداوم پيروزى هاى سايپا كار سختى باشد چرا كه به رغم سنگ اندازى بعضى ها! مايلى كهن كارش را خوب بلد است

آرش برهانى
    تعداد گل هاى آرش درحالى كه ۹ هفته به پايان ليگ مانده به عدد ۱۸ رسيده تا از اين حيث با محسن خليلى در يك رتبه قرار بگيرد. آرش حالا به واسطه بازى هاى بسيارى كه تا پايان ليگ باقى مانده در آستانه خلق ركوردى ماندگار قرار گرفته است. آرش بى ترديد برترين بازيكن هفته هم بود. اگر بار ديگر حركات آرش را نگاه كنيد مى بينيد او از چنان اعتماد به نفسى برخوردار شده كه از موقعيت هاى مرده هم گل مى سازد. اين روزها اهالى فوتبال از خود مى پرسند آرش تا كجا پيش خواهد رفت !

محمود ياورى
    سرمربى پا به سن گذاشته راه آهن در ميان بازنده هاى هفته برجسته ترين چهره است. از ياورى به عنوان يك مرد سرد و گرم چشيده توقع مى رفت در لحظاتى كه استقلال همچون شلاقى سهمگين بر تن راه آهن مى كوبيد او به واسطه تجربه اش تيم خود را از به هم ريختگى و از هم پاشيدن نجات دهد. ياورى اما در همه لحظاتى كه استقلال به دروازه اين تيم مى تاخت تنها نظاره گر بازى بود و حتى از روى نيمكت هم تكان نمى خورد.

فرشاد پيوس
    پيوس كه در سال هاى اخير همواره نامش با ناكامى عجين بوده و جز شكست حاصل ديگرى براى تيم هاى تحت اختيارش نداشته چگونه هدايت يك تيم ليگ برترى را برعهده مى گيرد در تاييد اين انتقاد تنها مى توان به ۲ شكست پى درپى پيوس اشاره داشت. پيوس از لحظه اى كه پايش را به شيراز گذاشته نه تنها اوضاع برق بهتر نشده بلكه بيش از هميشه رو به افول گذاشت. آيا براى مديران برق توجيهى باقى مانده است.

رحيم رحيمى مقدم
    آقاى رحيمى مقدم كارى كرد كه ترديدها در انتخاب داور ايرانى دربى بيشتر شود. هرچند كه آقاى عنايت پايش را داخل يك كفش كرده و مدام مى گويد داور ايرانى، كه البته اين قابل احترام است اما بايد از متوليان داورى پرسيد با اشتباه هاى فاحشى كه داوران مان در عرصه ليگ انجام مى دهند آيا مى توان در دربى به داورى ايرانى ها خوشبين بود آيا آقاى عنايت صحنه اى را كه رحيمى مقدم در بازى سايپا- ملوان اعلام خطا كرده را از طريق برنامه ۹۰ ديده است

حسين آشنا
    بدترين بازيكن هفته بيست و پنجم بى ترديد كسى نيست جز حسين آشنا! شايد براى خيلى ها كه استقلال را تيم بى رقيبى مى دانند اين غيرقابل هضم باشد كه بازيكنان مقابل استقلال به عنوان بدترين هاى هفته انتخاب شوند اما اگر شما هم صحنه گل هايى كه راه آهن از استقلال دريافت كرد را به دقت نگاه كنيد متوجه مى شويد آشنا در سنگين تر شدن شكست راه آهن بسيار موثر بود. آشنا بى دليل مرتكب يك خطاى پنالتى شد و روى گل اكبرپور هم مقصر اصلى بود.

چهره هاى ويژه

ابراهيم توره

محروميت توره از دربى بدترين خبرى بود كه پس از بازى با داماش گيلان به گوش هواداران اين تيم رسيد. توره بى دليل كارت گرفت تا تيمش را در شرايطى كه در ناحيه گلزنى ضعف هايى دارد در دربى تنها بگذارد. بى شك اگر پرسپوليس روز جمعه در خط حمله به بن بست بخورد، جاى خالى توره بيشتر از هميشه احساس خواهد شد. توره با آمادگى اش و پاس هاى دقيقى كه مى داد مى توانست در دربى يك مهره موثر در تركيب پرسپوليس باشد. آيا ديگر بازيكنان مى توانند جالى خالى بهترين گلزن پرسپوليس را پر كنند

وحيد طالب لو

وحيد از ابتداى بازى با حركات نه چندان مطمئن خود به خصوص روى خروج هايش از دروازه نشان داد آمادگى خوردن يك گل عجيب را از حريف دارد. طالب لو كه بى ترديد يكى از برترين دروازه بان هاى ۱۰ سال اخير فوتبال كشورمان است بايد بداند عملكردش به شدت زير نظر كارشناسان است و نبايد با اين حركات غيرحرفه اى بهانه اى دست ديگران بدهد. اين حركات بيش از همه او را از رسيدن به دروازه تيم ملى دور خواهد كرد.

مجتبى جبارى

جبارى بار ديگر آمادگى فوق العاده اش را مقابل راه آهن به همگان نشان داد اما عجيب اين بود كه در كمال ناباورى در ليست بازيكنان ايران- كره قرار نگرفت. شايد دايى تصور مى كند جبارى هنوز به مرز آمادگى نرسيده درحالى كه بازى هاى خوب جبارى مقابل استقلال اهواز و به خصوص راه آهن جاى هيچ ترديدى در آمادگى جبارى باقى نمى گذارد. جبارى مى توانست با اين آمادگى مقابل كره يك پاسور ايده آل باشد اما انگار نظر دايى چيز ديگرى است!

كريم باقرى

در آستانه دربى كريم باقرى با گلى كه از فاصله ۳۰ مترى به ثمر رساند، به نوعى آمادگى اش را براى اين بازى بزرگ اعلام كرد. كريم گذشته از گلى كه وارد دروازه پگاه كرد در جريان بازى يك بازيكن مفيد و تاثيرگذار بود. البته بايد ديد كريم پس از بازى با كره كه چهارشنبه همين هفته برگزار مى شود آيا مى تواند در دربى هم بازيكن مفيدى براى تيمش باشد. كريم اگر خسته نشود عصر جمعه يك بازيكن مفيد در تركيب پرسپوليس خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال شانس آورد محروم شدم

توره: نيكبخت جور مرا مى كشد

ايران ورزشى - كريمى و باقرى به سمتش آمدند و دلدارى اش دادند اما چه سود به همين راحتى دربى را از دست داد. توره را مى گوييم. مهاجم سيه چرده پرسپوليس كه اگر روزش باشد حريف را به زانو در مى آورد. شايد از خوش شانسى استقلالى ها بود كه يك بازى مانده به دربى بمب سياه پرسپوليس سه كارته مى شود!

چرا مثل مبتدى ها خطا كردى
    قبول دارم خطاى بدى بود اما مبتديانه نبود. اصلا نمى دانم چرا آن توپ را شوت كردم. شايد جو بازى گرفته بودم. مفت ترين اخطارى بود كه گرفتم و مستحق آن نبودم. خيلى ناراحتم. چون دربى را از دست دادم. خيلى دوست داشتم در اين بازى حضور داشته باشم و به استقلال گل بزنم. حيف شد، خيلى بدشانسى آوردم.
    به نظر مى رسد بعد از زدن ضربه بود كه فهميدى سه كارته شدى، درست است
    بله اما مطمئن هم نبودم. اميدوار بودم اشتباهى شده باشد و سه كارته نشده باشم اما اشتباهى در كار نبوده. به بدترين شكل ممكن دربى را از دست دادم.
    كريمى و باقرى براى دلدارى دادن به سمتت آمدند
    بله، يك لحظه خيلى به هم ريختم. كريمى و باقرى دلدارى ام دادند تا روحيه ام را به دست آورم. در بين دو نيمه هم پيروانى گفت: عيبى ندارد قسمت اين بود اما اين دلدارى ها چه سودى دارد وقتى نمى توانم مقابل استقلال بازى كنم. فكر مى كنم آنها شانس آوردند.
    فكر نمى كنى حالا با اين شرايط و با محروم شدن تو پرسپوليس مقابل استقلال به مشكل بر بخورد
    نه، اين طور نيست. تيم ما خيلى كامل است. پرسپوليس در پست من بازيكنان بسيار خوبى دارد كه از من هم بهتر هستند اما حالا فكر مى كنم وظيفه نيكبخت سنگين تر از قبل شده.
    چرا
    چون الان بايد جور مرا هم بكشد البته او خودش سابقه گل زدن به استقلالى ها را دارد و مى داند چطور بايد دروازه اين تيم را باز كند اما با محروم شدن من كار او سخت تر از قبل است.
    بعد از كسب دو پيروزى حالا پرسپوليس شرايط آن را دارد كه برنده دربى باشد
    صددرصد. من اميد زيادى به پيروزى در دربى دارم. با شكست استقلال فاصله مان با صدر جدول كم شده و به قهرمانى نزديك تر مى شويم. دربى را ببريم بقيه اش حل مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آشنا: روز خوب ما نبود

بايد بيشتر از اينها گل مى خورديم

چه كسى پيش بينى مى كرد كه استقلال ۵- يك راه آهن را شكست دهد به نظر آشنا دروازه بان راه آهن اين نتيجه يك استثنا بود و ديگر تكرار نمى شود اما آمار گلزنى هاى استقلال نشان مى دهد كه كسب اين نتيجه با تفاضل گلى كه اين تيم دارد اتفاق يا استثنا نبوده و اين تيم يكى از بهترين دوران خود را در ليگ برتر سپرى مى كند.

چرا راه آهن با اين نتيجه باخت
    خودم هم مانده ام چرا اينجورى شد. روز خوب ما نبود. در كار دفاعى ضعيف بوديم. خط هافبك و حمله راه آهن نتوانست فشار زيادى به استقلال بياورد و نتيجه اين شد كه ديديد.
    در دو صحنه خوب كار كردى اما روى دو سه گل هم مقصر بودى و بد گل خوردى
    كارى نمى شد انجام بدهى، وقتى تيم ضعيف عمل مى كند از دست گلر كارى برنمى آيد، حداقل بايد دو سه گل ديگر هم مى خورديم كه خدا را شكر اين طور نشد.
    قبل از ورود به زمين فكر مى كردى چنين نتيجه اى رقم بخورد
    اصلا، اين نتيجه يك استثنا بود و ديگر پيش نمى آيد.
    هفته پيش از راه آهن اخراج شده بودى
    بله، مشكلى پيش آمده بود، اخراج شدم اما خدا را شكر همه چيز حل شد و برگشتم.
    با شرايطى كه داشتى به نظر مى رسيد غبيشاوى در اين ديدار بازى كند
    گفتم مشكلم حل شده بود. به هرحال نظر آقاى ياورى بود كه من درون دروازه قرار بگيرم. ايشان اعتقادى به چرخش گلر ندارد.
    بعد از بازى ايشان چيزى نگفت
    خيلى عصبانى بود اما هيچ چيزى نگفت. گفتم كه ما مشكل داريم. نيمكت استقلال از بازيكنان در زمين قوى تر است اما ما چه بازيكنى را روى نيمكت داريم. حقيقت اين است كه آقاى ياورى تيم را نبسته، تيم كامل نيست. قبل از بازى استقلال ۲۶ گل خورده داشتيم و يكدفعه اين طورى شد.
    به هرحال وقتى تيمى ضعيف است در مواقع حساس اين طورى خودش را نشان مى دهد
    شما درست مى گوييد. اين تيم خودش را بايد يك جا نشان مى داد كه مقابل استقلال خودش را نشان داد و اين طورى شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از وقتى دايى آمده، كعبى و غلام نژاد هستند
    خسرو حيدرى: شايد دايى بازى استقلال را نديده

چرا خسرو حيدرى به تيم ملى دعوت نشد يعنى دايى بازى هاى ليگ را تماشا نمى كند ! يعنى مجيد غلام نژاد و حسين كعبى بهتر از حيدرى بازى مى كنند ! اما نتايج بازى ها و شيوه بازى استقلال نشان مى دهد كه خسرو حيدرى در حال حاضر از غلام نژاد و كعبى بهتر است و اين دو بازيكن به لطف دوره هاى قبل باز هم در ليست تيم ملى قرار دارند.

استقلال خيلى قوى شده يا راه آهن خيلى ضعيف بازى كرد
    راه آهن تيم خيلى خوبى است. بازى رفت هم استقلال را آزار داد اما استقلال به اوج تاكتيكى رسيده و كمتر تيمى از پس ما برمى آيد.
    چرا از ليست تيم ملى خط خوردى
    نمى دانم، موقعى كه ما بازى داشتيم دايى در ايران نبود و شايد بازى تيم استقلال را نديده است.
    يعنى بازى هاى قبل شما را هم نديده
    منظورم اين نبود، مطمئنا قبل از رفتن، ايشان ليست تيم ملى را اعلام كرده است.
    پس چرا تو در اين ليست نبودى
    چون از وقتى آقاى دايى آمده هم پستى هاى من يعنى كعبى و غلام نژاد در تيم ملى حضور داشته اند.
    يعنى بازيكنى كه در تيم ملى بوده اگر بد هم بازى كند بايد هميشه دعوت شود
    نمى دانم، مربيگرى سليقه اى است. حتما آقاى دايى عقيده اش اين است كه كعبى و غلام نژاد در تيم ملى حضور داشته باشند.
    وقتى اسامى اعلام شد از اين كه در ليست نبودى ناراحت نشدى
    نه، اصلا ناراحت نشدم. من براى باشگاه تلاش مى كنم و اگر خوب بودم به تيم ملى هم دعوت مى شوم.
    استقلال نتايج خيلى خوبى گرفته، فكر مى كنى چه تيمى برنده دربى باشد
    اين بازى به شرايط تيم ها در جدول بستگى ندارد. پرسپوليس هم تيم دست و پا بسته اى نيست كه من بگويم بدون هيچ مشكلى اين تيم را مى بريم اما به خاطر هواداران بازى خوبى را انجام خواهيم داد. اميدوارم ما برنده بازى باشيم.

آمادگى چه قدر ملاك است
    دايى هيچ گاه درعدم دعوت از جبارى نمى تواند مصدوميت او را بهانه كند. جبارى پس از مصدوميت در سه بازى استقلال به ميدان رفت و با بازى هاى خوبش نشان داد آثارى از مصدوميت در وجودش نيست. دايى هيچ گاه به اين بهانه كه جبارى در اردوهاى گذشته در كنار تيمش نبوده نمى تواند چشم بر آمادگى اين بازيكن ببندد زيرا حضور حسين كاظمى اين استدلال را هم از ميان خواهد برد. آيا كاظمى هم در اردوهاى گذشته در تيم ملى بوده پاسخ اين سوال منفى است پس مى توان چنين برداشت كرد كه عدم دعوت از جبارى دست كم با اين استدلال ها در تضاد است... البته با همين سؤال ها هم مى توان غيبت خسرو حيدرى را مورد نقد قرار داد. اگر ملاك آمادگى است پس چرا فعال ترين و آماده ترين عنصر بازيساز ليگ جايى در تيم ملى ندارد از على دايى مى توان سؤال هاى ديگرى هم پرسيد. اگر او حسين كاظمى را تا اين حد قبول دارد كه در آستانه بازى با كره او را در ليست قرار مى دهد -كه اين البته كمترين حقوق كاظمى است- چرا در اردوهاى گذشته او را دعوت نكرد و دست كم در بازى با سنگاپور و تايلند او را در خط ميانى به بازى نگرفت!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدايى از النصر ۴۵۰ هزار دلار برايم آب مى خورد
    عنايتى: اولويت من استقلال است

سميرا شيرمردى

بعد از استقلال، نوبت به باشگاه صباى قم رسيد كه خبر از مذاكره و توافق با رضا عنايتى بدهد. درحالى كه اين ۲ باشگاه تلاش مى كنند تا مذاكرات شان را با مهاجم ايرانى النصر نهايى كنند ولى عنايتى همچنان نتوانسته قراردادش را با النصر فسخ كند و بازيكن اين تيم اماراتى محسوب مى شود.

بالاخره با النصر توافق كردى كه از اين تيم جدا شوى
    در جلسه آخرى كه داشتيم النصرى ها حرف هاى عجيب و غريبى زدند. آنها گفتند درصورتى كه بتوانم ۱۵۰ هزار دلار بدهم مى توانم جدا شوم.
    پس باقيمانده مبلغ قراردادتان چه مى شود
    حرف عجيب و غريب آنها در همين است. من الان ۳۰۰ هزار دلار از باشگاه النصر طلب دارم اما مسوولان اين باشگاه در جلسه اى كه با آنها داشتيم گفتند كه به غير از اين مبلغ بايد ۱۵۰ هزار دلار ديگر بدهم تا بتوانم جدا شوم. من هم همين خبر را به استقلالى ها دادم و قرار است امشب (ديشب) جواب شان را به من بدهند.
    اما شما درحالى از مذاكره با استقلال صحبت مى كنيد كه فيروز كريمى در برنامه نود اعلام كرد كه صبا به عنايتى نزديك تر است
    من قبلا هم گفتم كه با تيم هاى ديگرى به جز استقلال هم مذاكره كردم. به هرحال فيروزخان به من لطف دارند و من خودم را شاگرد ايشان مى دانم اما من گفتم كه اولويت من استقلال است. اگر استقلال شرايطم را قبول نكند به گزينه هاى بعدى فكر مى كنم. امشب (ديشب) استقلال قرار است خبر بدهد. اگر قبول كردند كه اين مبلغ را بپردازند به استقلال مى روم، در غير اين صورت تيم ديگرى را انتخاب مى كنم.
    فكر مى كنى اين سختگيرى النصر براى جدايى ات چه دليلى دارد
    خب آنها در كل يك جورهايى مى دانند كه من مى خواهم در جام باشگاه هاى آسيا بازى كنم. در هر صورت آنها هم مى خواهند هرچه زودتر تكليف شان را مشخص كنم چرا كه النصر هم ۷ روز ديگر براى خارج كردن من از ليست و گرفتن بازيكن جديد فرصت دارد. به همين دليل الان كه ۲ روز به پايان ارسال ليست به جام باشگاه هاى آسيا مانده، اين تصميم را گرفتند تا هر چه زودتر تكليف من را مشخص كنند.
    چرا خودشان يكطرفه قراردادت را فسخ نمى كنند
    اتفاقا در قرارداد من بندى آماده كه اگر باشگاه النصر بخواهد مى تواند قرارداد من را يكطرفه فسخ كند اما اگر اين كار را انجام بدهند بايد تمام پولم را بدهند. به همين دليل تصميم گرفتند پيش از ارسال ليست به باشگاه هاى آسيا شرايط شان را براى جدا شدنم مطرح كنند.
    خب، حالا اين جريان را به باشگاه صبا هم منتقل كردى
    بله، من بعد از اينكه استقلالى ها را در جريان گذاشتم با صبايى ها تماس گرفتم و گفتم شرايطم براى جدا شدن به اين صورت است. پس اگر استقلال موافقت نكرد حاضرم مذاكراتم را با شما نهايى كنم.
    حالا اگر استقلال جوابش مثبت بود بايد بلافاصله به امارات بيايند و پول بدهند تا جدا شوى
    بله، اگر جواب مثبت بود شب يا امروز بايد به دبى بيايند. همين مساله را به صبايى ها هم گفتم.
    راستى، فكر نمى كنى با وجود مهاجمان گلزنى كه استقلال دارد شرايط براى بازى كردنت در اين تيم كمى سخت باشد
    ببينيد من مى خواهم به استقلال كمك كنم. البته همين مهاجمان هم پارسال در تيم بودند اما فوتبال پيش بينى اش سخت است و بازيكنى كه بتواند انتظارات مربى را برآورده كند شانس بيشترى براى بازى دارد. در هر صورت من فقط به خاطر استقلال و علاقه اى كه به اين تيم دارم مى خواهم به اين تيم برگردم تا كمك كنم تيم نتيجه بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

داور دربى انتخاب شده

مظفرى زاده كامرانى فر و سخندان

ايران ورزشى - در حالى كه كميته داوران و حتى فدراسيون فوتبال همچنان گزينه هاى مطرح شده براى داورى دربى را تكذيب مى كنند و صحبتى در مورد داور بازى پرسپوليس و استقلال نمى كنند اما خبر مى رسد كه سعيد مظفرى زاده براى قضاوت دربى ۶۶ انتخاب شده است.

ظاهرا كميته داوران كه هنوز اين مسأله را مسكوت نگه داشته است خبر را به سعيد مظفرى زاده داده و به اين داور بين المللى گفته اند كه براى قضاوت دربى انتخاب شده اما مظفرى زاده هنوز موافقت يا مخالفت خودش را در اين مورد اعلام نكرده است.
    شنيده مى شود قرار است در قضاوت دربى،حسن كامرانى فر و رضا سخندان هم مظفرى زاده را همراهى كنند كه در صورت موافقت مظفرى زاده با قضاوت اين بازى، كميته داوران به زودى اسامى داوران دربى ۶۶ را اعلام خواهد كرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا شاهین به تاپیک خودتون خوش اومدی.

اخرین پیشبینی ها ثبت شد.

پرسپولیس هم رفت برای پیروانی هوو اورد و تو دربی کنار دست پیروانی میشینه!

من اول طرفدار پیروزی بودم ولی گذشت زمان نظرم رو عوض کرد و از این تغییز نظر خیلی خوشحالم!
    و فکر کنم که این انتخاب ها اتفاقی بود : دی
    خوب باز جای شکرش باقیه شما فهمید داری راه غلط میری و به راه راست منحرف شد
    بعضی ها که تا اخر عمر ندانسته در اون راه باقی می موند و تباه میشند

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رینالدوی استقلال حالا حالا ها به بازی ها نمی رسد.
    این خبرکذب محضه .کشیدگیش یکی دوهفته ای درست میشده که قبل ازبازی باراه آهن درست شده بود
    سلام به همه دوستای گل و سالار استقلالی
    من دوباره به پی سی ورلد و تاپیک استقلال برگشتم
    فکر کنم بچه ها ی قدیمی تر منو کاملا میشناسن مخصوصا با کل کل های همیشگیم در مقابل این سرخکیها
    اول اینکه از دو دوست عزیزمون اونی و مریم بایت این عکسای واقعا زیبا تشکر میکنم
    با این عکسا خیلی حال میکنم
    خواهش میکنم شاهین جان راستش چندتاازپستای قدیمیتونو دیدم وتعجب کردم چراتوتاپیک نیستید
    برای محمود خودمون فرستادی یا برای ار پی جی زن استقلال؟
    حالا چرا محمود؟
    براهمین محمود که تازه داره فتوشاپ یادمیگیره خداییش جای فقط یه نفرتودربیها براهمیشه خالی میمونه اون هم محمودفکریه خوراکش دربیه یه باربه سمت طرفدارای پیروزی یه حرکتی انجام داد که ته حرکت بودنه کمیته انظباطی جرات کرداحضارش کنه نه صدای پیروزیها دراومد البته یه حرکت هم روجوادکاظمیان کرد

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نفرتودربیها براهمیشه خالی میمونه اون هم محمودفکریه
    خداییش راست گفتیا... دلم واسه اون شوتهای وحشتناکش تنگ شده که میچسبیدن به تور دروازه پرسپولیس... چشم توپو نمیدید لامصب... هر کی جلوی شوتش وایمیساد احتمالا نقص عضو میشد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •