تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1797 از 3347 اولاول ... 797129716971747178717931794179517961797179817991800180118071847189722972797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,961 به 17,970 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظور از مسیر لینک و شبکه چی هستش ؟! یه توضیح مختصر بدین منون میشم .

آخه قرعه کشی بین چند روستا باشه درست اما وقتی یه بخش (شهر ) هست که خودش چندین برابر کل روستاهای اطراف جمعیت داره و در مجاورتش هم روستاهای زیادی هستن که با پوشش اون بخش (شهر) اونا هم میتونن از 3G استفاده کنن چرا باید هر دو آنتن بره تو دو تا روستا نصب بشه !!! این نه تبعیض هستش و نه نیازی به قرعه کشی داره چون اولویت با اون بخش (شهر )هستش .
    دوست عزیز

من هم از نحوه سیاست‌گذاری اپراتورها اطلاعی ندارم. اما چیزی که برام مشخص شده، اینه که همه اپراتورها تلاش می‌کنن تا دسترسی به شبکه‌شون (حالا چه 2G، چه 3G و چه LTE9) رو اول تو مسیرها و جاده‌های اصلی کامل کنن بعد به نقاط دیگه برسن. به همین خاطر شاید روستای کلات که تو نقشه شما در مسیر جاده اصلی قرار داره زودتر تجهیز شده. گر چه در مورد روستای سنو ظاهرن تفاوتی از این نظر با کاخک نداره و تصمیم‌گیری با معیار دیگه‌ای بوده یا به قول مهندس رضا همون قرعه‌کشی.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا روشی یا نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه تشخیص بدی به کدوم دکل وصل هستی یا چقدر از دکل فاصله داری؟ به پشتیبانی زنگ بزنی بهت میگن?البته بغیر از اون اپن سیگنال که اصلا درست نشون نمیده.راستی شیراز منطقه ما چند روزيه سرعت بهتر شده .البته به مگ و این حرفها نمیرسه اما از زیر صد کيلوبايت در ساعات 12-24 به حدود 200-250کيلو بایت رسیده که خیلی بهتره و از بلا استفاده بودن درش آورده.
    دوست عزیز

اطلاعات دکلی رو که بهش وصلی بر اساس LAC و CID برنامه‌هایی مثل OpenSignal یا NetMonster یا Netmonitor هستن که نشون می‌دن. حتی نقش‌هایی هم دارن که محل تقریبی قرار گرفتن دکل رو نشون می‌ده. اما روی این که این نقشه‌ها چه قدر دقیقن تردید وجود داره.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز از پشتیبانی با من تماس گرفتن گفتن مشکل حل شد؟ گفتم سرعتم 5مگ هست بعدش اون اپراتور گفت 5مگ سرعت ایده الی هست اایرانسل سرعت به ما نفروخته محدودیتم تعیین نکرده خب منم گفتم چرا تو نمایشگاه 100 مگ سرعت بوده؟ چرا یک نفر 40 مگ سرعت داره یکی 20 مگ ؟گفت نه هرجای یک جوره بستگی به ترافیک شبکه داره شما سرعت 5مگ داری خیلیم خوبه سرعتی خوبیه از این صحبتا چه نتیجه میگیرین؟ ایا فورجی ایرانسال باید 5مگ باشه؟ ایا حق اعتراض دارم یا خیر؟ الان به نظرتون چیکار کنم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان البته می‌دونم شاید این سؤال جاش اینجا نباشه، اما جای دیگه‌ای هم پیدا نکردم که بپرسم.

من از برنامه OpenSignal نسخه اندروید برای پیدا کردن محل دکل‌های موبایل استفاده می‌کنم. اما جهتی که جهت‌نمای صفحه اصلی از محل ارسال سیگنال‌ها می‌ده با مسیر و جهتی که تو نقشه‌اش از همون دکل نشون می‌ده اختلاف داره.

یه چیز دیگه هم این که وقتی تو نقشه نگاه می‌کنم معمولن دکل‌های نزدیک‌تری به من هستن اما دکلی رو که متصل نشون می‌ده مثلن 2-3 کیلومتر دورتره. البته می‌دونم که دکل‌های نزدیک ممکنه ظرفیتشون پر باشه اما اینیم که دکل‌های مجاور رو ول کنه و از یه دکل با فاصله زیاد لینک بگیره به نظرم عجیبه.
    من هم فکر می کنم نقشه ها خیلی دقیق نیست

7. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز

من هم از نحوه سیاست‌گذاری اپراتورها اطلاعی ندارم. اما چیزی که برام مشخص شده، اینه که همه اپراتورها تلاش می‌کنن تا دسترسی به شبکه‌شون (حالا چه 2G، چه 3G و چه LTE9) رو اول تو مسیرها و جاده‌های اصلی کامل کنن بعد به نقاط دیگه برسن. به همین خاطر شاید روستای کلات که تو نقشه شما در مسیر جاده اصلی قرار داره زودتر تجهیز شده. گر چه در مورد روستای سنو ظاهرن تفاوتی از این نظر با کاخک نداره و تصمیم‌گیری با معیار دیگه‌ای بوده یا به قول مهندس رضا همون قرعه‌کشی.

وات ؟! نمیدونم شما مال همون منطقه هستی یا نه و یا اینکه درمورد منطقه و جمعیت چیزی نمیدونی !!! سنو روستا هستش و کاخک بخش (شهر ) و از لحاظ جمعیت هم سنو یک سوم کاخک جمعیت نداره ! اینجا قرعه کشی چرا ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فکر کنم اپراتورها موقعیت سایتها رو اشتباهی برا منابع اعلام می کنند.

Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هم فکر می کنم نقشه ها خیلی دقیق نیست
    فکر کنم اپراتورها موقعیت سایتها رو اشتباهی برا منابع اعلام می کنند.<br />
    <br />

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

هرکس مودم lh92 ایرانسل 4G رو میخواد الان بامیلو داره ۲۶۹ تومن بجای ۳۷۰ تومن میده بشتابید اگر میخوایید [emoji1] [emoji106]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امروز از پشتیبانی با من تماس گرفتن گفتن مشکل حل شد؟ گفتم سرعتم 5مگ هست بعدش اون اپراتور گفت 5مگ سرعت ایده الی هست اایرانسل سرعت به ما نفروخته محدودیتم تعیین نکرده خب منم گفتم چرا تو نمایشگاه 100 مگ سرعت بوده؟ چرا یک نفر 40 مگ سرعت داره یکی 20 مگ ؟گفت نه هرجای یک جوره بستگی به ترافیک شبکه داره شما سرعت 5مگ داری خیلیم خوبه سرعتی خوبیه از این صحبتا چه نتیجه میگیرین؟ ایا فورجی ایرانسال باید 5مگ باشه؟ ایا حق اعتراض دارم یا خیر؟ الان به نظرتون چیکار کنم؟
    دوست عزیز

اون سرعت 100 مگ نمایشگاه صرفاً جنبه نمایش ظرفیت شبکه ایرانسل رو داشته. اما در عمل واقعن این جوری نیست. اپراتورها حتی برای شبکه داخل کشور (یا همون اینترانت) هم نمی‌تونن تضمین این سرعتا رو بکنن چون همه چیز دست خودشون نیست. حالا با توجه به مجموع پهنای باند اینترنت بین‌الملل که به اپراتورهای موبایل تخصیص داده شده، وضعیت پهنای باند عملی اینترنت که دیگه جای خودش رو داره. یعنی منم فکر می‌کنم اگه اپراتورها بتونن روی شبکه 3G یا 4G اینترنت با حداقل 1 یا 2 مگابیت پهنای باند رو با پوشش مناسب بدن، در شرایط فعلی هنر کردن.

شما در نظر داشته باش که کل پهنای باند اینترنت کشور بر اساس آخرین آمارها حدود 280گیگابیت بوده که از این مقدار حدود 200گیگابیتش برای سرویس‌های ADSL و فیبره. یه مقدار قابل توجهیش هم برای دیتاسنترهای داخل کشور استفاده می‌شه. ته تهش واسه اپراتورها شاید سرجمع کمتر از 30 گیگابیت باشه. حالا کل این 30 گیگابیت بین چند ده میلیون مشترک موبایل در سطح کشور باید تقسیم بشه. واقعن اگه کل شبکه اپراتورها در سطح کشور به 3G و 4G ارتقا پیدا کنه حتی همون 1مگ هم عملن غیرممکنه با این پهنای باند. مشکل از اپراتورها نیست. اینا اگه دستشون برسه بدشون نمی‌آد به همه همون 40مگابیت یا حتی 100مگابیت رو بدن. چون سود بیشتری نصیبشون می‌شه.

مشکل اصلی سیاست‌های کلی دولت و مجموعه حاکمیتی کشوره که اجازه توسعه پهنای باند رو نمی‌ده. همین افزایش پهنای باند اینترنت کشور از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت که تو دو سال گذشته اتفاق افتاده با مخالفت‌های جدی تو داخل مجموعه سیاست‌گذاری کشور روبرو شده و در عمل متوقف شده. این یعنی روز به روز بر مشکل کمبود پهنای باند اضافه خواهد شد.

13. 11 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وات ؟! نمیدونم شما مال همون منطقه هستی یا نه و یا اینکه درمورد منطقه و جمعیت چیزی نمیدونی !!! سنو روستا هستش و کاخک بخش (شهر ) و از لحاظ جمعیت هم سنو یک سوم کاخک جمعیت نداره ! اینجا قرعه کشی چرا ؟!
    نه دوست عزیز

من تهران هستم. اما تو همین تهران وقتی تو بزرگراه حکیم تو جایی که حداقل یه طرفش عملن پارک بزرگ پردیسانه و جمعیتی توش ساکن نیست دسترسی 3G و 4G خیلی خوب بدون قطعی در حال حرکت وجود داره، اما تو محله ما که یکی از محله‌های پر جمعیت داخل شهره، حتی آنتن 2G تو خیابون‌های فرعی داخل محله به حدی مشکل داره که من حتی برای مکالمه عادی هم آنتن ندارم، به نظرم احتمالن جمعیت ملاک اول تو تصمیم‌گیری اپراتورها برای توسعه شبکه نیست. به نظرم سیاست کلی بر اینه که برای ساختمان‌ها اینترنت ثابت مبتنی بر خط تلفن یا فیبر نوری زودتر توسعه پیدا کنه و برای مسیرهای حرکتی مثل جاده‌ها و خیابان‌ها هم اینترنت موبایل.

این چیزیه که تو نقشه‌های گرمایی (Heat Map) پوشش شبکه‌های موبایل اپراتورهای مختلف به وضوح دیده می‌شه. تمرکز روی پوشش جاده‌ها یا خیابان‌های اصلیه.

البته مورد قرعه‌کشی رو مهندس رضا گفته بودن. شاید عوامل دیگه‌ای هم باشه مثل نفوذ یا اثرگذاری مردم یه منطقه تو سطح تصمیم‌گیری.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •