تا جایی که من میدونم پیام نور با اشتغال به خدمت میشه ثبت نام کرد
تا جایی که من میدونم پیام نور با اشتغال به خدمت میشه ثبت نام کرد
دقیقا تو خدمت همه چیز به عرضه ربط داره
خیلی ها هستن میفتن بهترین جاها برای خدمت ولی بخاطر نداشتن عرضه به بدترین شکل ممکن موردظلم واقع میشن از طرف کادری تا سربازصفر
والا تمام طول مدتی که من خدمت کردم اونایی که نامه میاوردن معاف از رزم و ... بجای اینکه مراعات بکنن، بدتر باهاشون بدرفتاری می شد
سرباز داشتیم دیسک کمر داشت ولی فرمانده عمدا فرستادش بدترین پاسگاه مرزی و بدبخت واسه رفتن به دکتر مجبور بود 1 ساعت تو کوه
پیاده راه بیفته بیاد مرکز گروهان بعدشم دوباره مجبور بود پیاده 2 ساعت سربالایی رو بکوبه بره برسه پاسگاه یوقت براش غیبت رد نکنن بدبخت بشه![]()
دوستان 2 تا سوال دارم:
1-میشه همزمان با خدمت, لیسانس یا فوق پیام نور خوند؟
2-آیا میشه بعد از خدمت به طور همزمان هم ارشد رو در دانشگاه دولتی خوند هم یه لیسانس پیام نور یا مجازی گرفت؟
ممنون می شم کسی می دونه بگه
29.ایا تحصيل همزمان با خدمت امكان پذير مي باشد ؟
خير حتي در صورت تاييد دانشگاه براي اين دسته از دانشجويان معافيت تحصيلي صادر نمي گردد.
قبلا پیام نور میشد اما یک سالی میشه قانونش تغییر کرده
بچه های سپاه حفاظت هواپیمایی زمان ما _ یک سال پیش ) 48 -72 بودند العان رو نمیدونم
Last edited by SNOW PATROL; 01-10-2013 at 09:33.
سلام بچه ها بلاخره امروز دفترچه رو رفتم پلیس +10 فرستادم حالا 3تا سوال دارم اگه میشه کمکم کنید1. اینکه پذیرش از سپاه شهر خودم چجوریه؟(حالا میخوام سانسمو یه تست بکنم شاید گرفت،البته بسیج ندارم)2 . برای کسری جبهه بابا الان میتونم اقدام کنم؟3. تو کاغذه که بهم دادن اسم رشتمو یکم اشتباه نوشتننوشتن کارشناسی غیر پزشکی شیمی گاز(درحالی که رشته م مهندسی شیمی گازه)درسر نمیشه؟
سلام. 2 سوال:
1- طرح سرباز معلم هنوز اجرا میشه؟ کی باید اقدام کنم براش؟ دوستانی که رفتن پیشنهاد می کنن؟ (من تا 11 بهمن فرصت پست دفترچه رو دارم)
2- امریه برداشته شد؟ برای امریه باید حتما معاف از رزم داشته باشم؟ (متاهل نیستم) از کجا باید شروع کنم برای گرفتن امریه؟
باید برگ سبزتون رو از پلیس +10 بگیرید و به یکی از مراکز سپاه در شهرتون مراجعه کنید اما بدونه بسیجی خیلی بعیده
اگر برگ سبزتون رو گرفتید بله میشه
رشته های فنی مهندسی عبارت غیر پزشکی رو تو برگ سبز مینویسه و درسته مشکلی نداره
برای سرباز مغلمی در این پست توضیح داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امریه هم هنوز هست میتونید به مراکزی که امریه میگیرند مثل وزارت کشاورزی و .... مراجعه کنید ببینید نیرو میخواند یا نه تو همین تاپیک هم سرچ کنید مطلب زیاده
یکی از دوستان من همین هفته پیش پرسیده بود
مهندسی خوردو قبول شده بود ، ولی چون لیسانسش رو قبلا یه رشته دیگه گرفته بود گفته بودن باید اشتغال به خدمت بیاره
اونهایی که آ. شرقی میوفتن باید 1 هفته تا 10 روز دوره یگان ویژه ببینن، برای کسایی که آموزششون ولیعصر تبریز بوده سخت تره و برای کسایی که مثلا جایی مثل مشکین شهر بودن راحت تره. البته ما اسفند ماه اونجا بودیم دقیقا 10 روز شد کار خاصی نکریدم فقط شدیدا روی اعصاب هستن، روزی 50-60 باز آمار میگیرن، کمی آموزش و رژه، بدو بایست و... که ما تو ولیعصر تبریز اصلا ندیده بودیم، دو بار فوتبال تراختور بردن و به عنوان نیروی کمکی استفاده کردن که واقعا خسته شدیم ولی تجربه اش بد نبود، همه چی ممنوعه حتی دارو و چفیه. تلفن هاش محدوده و اگه آماده باش باشه قطعه، جا برای غذا خوردن نداره و سه وعده رو تو حیاط روی آسفالت سرد غذا می خوردیم، فضاش خیلی دلگیر هست، بعضی چیزها آدم میبینه که تا آخر عمرش یادش میمونه، فرمانده گردان آموزشیش (ر.ا) خوبه ولی گروهبانهای زیر دستش اصلا تعریفی ندارن و عقده ای هستن، کلا جای جالبی نیست و...
آخر سر هم میان میگن کجا افتادین و یه بدبختی دیگه...
من سپاه فقط حفاظت فرودگاه رو میدونم که 24-24 و یا 12-24 هستن، بعضی جاها هم که پست هستن 24-24 پست میدن.
ولی خود من تو ناجا 48-48 بودم که الان شدم 24-48
Last edited by ice_man_sh; 02-10-2013 at 01:35.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)