تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1797 از 2014 اولاول ... 7971297169717471787179317941795179617971798179918001801180718471897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,961 به 17,970 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا مشکوک چیه...ذوب خوب بازی کرد...منتها بد موقعی گل خورد...همون اول بازی یه گل ضایع خورد...بعدشم هرچی فولاد حمله کرد و هرچی زد گل شد..وگرنه می تونست مساوی بگیره.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

چطور ممکنه تیم دوم جدول با این نتیجه عجیب و غریب ببازه ؟! یا اصلا از اون اول شانسی اومده بالا ، یا اینکه فولاد از اون اول اشتباهی رفته پایین
    یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست
    دست های پشت پرده همچنان وجود دارد

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟

من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....

ولي خدائيش حقمون بود قهرمان بشيم....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟

من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....

داداش این چه حرفیه میزنی ?؟
    مثل این میمونه که وقتی منچستر قهرمان میشه یه طرفدار چلسی خوشحال بشه !! طرفدار چلسی در اون روز حال غذا خوردن هم نداره !! :دي
    حالا می خوای بگی ما بیایم خوشحال باشیم چون اس اس قهرمان شده ؟!
    فکرشو هم نکن !!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابه

قهرمان شدنتون مبارک : هر کس يه نظري داره ديگه عمو .

اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد

شماها خودتون قهرمانيتون رو لوث کردين از آخرين بازي که همش نااميد بودين

پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم

حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي

حالا قياس کن ببين خودتون رو با ما

شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابه

قهرمان شدنتون مبارک : هر کس يه نظري داره ديگه عمو .

اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد

شماها خودتون قهرمانيتون رو لوث کردين از آخرين بازي که همش نااميد بودين

پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم

حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي

حالا قياس کن ببين خودتون رو با ما

شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !

من خودم فکر مي کردم فولاد ذوب اهن رو بزنه ...ولي به استقلال شک داشتم اخه توي اين هفته هاي اخر خيلي حالش خراب بود

شما پارسال قهرماني دست خودتون بود ولي ما نه ...واسه همين شما ها بيشتر به قهرماني اميد داشتين و حال وهواتون هم با ما فرق مي کرد...

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

من یاد تماشاگرهای پرسپولیس توی حماسه ی بازی با راه اهن افتادم
    نامرد گزارشگر شبکه خبر میگفت کمتر 500 نفر ولی بنظر من از 700 هم نفر بیشتر بودن
    ما توی فصلی که 13 ام شدیم هم کمتر از 10 هزار تا نمیرفتیم توی استادیوم
    (فکر کنم با زدن این پست با توجه به تعداد اخطارها بن ام کنند هرچند لیگ تموم شد تا اول فصل بعد از محدودیت درمی ام)
    تنها حماسه ای که ما امسال از شما دیدیم حماسه پنالتی زدن برهانی بود!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یکم این فصل بو دار بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

یکم این فصل بو دار بود
    فوتبال ما همیشه بودار بوده!

امسال فقط چند تا آدم شجاع پیدا شدن که رو کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

برنامه «نگاه یک» که بیشتر به بررسی تبلیغاتی اقدامات دولت در 4 سال اخیر اختصاص دارد و هیچ‌گاه فاز انتقادی به خود نگرفته، دیشب به صورت ویژه میزبان کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود!

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، روال برنامه «نگاه یک» همواره به بررسی اقدامات مثبت بوده و نکات انتقادی در آن مطرح نمی‌شود و البته موضوعات مرتبط به مسایل سیاسی مورد بررسی آن قرار می‌گیرد.

این برنامه که در مجموعه معاونت سیاسی صداوسیما تولید می‌شود، به ناگاه با چرخشی جالب با صرفه‌نظر از چهره‌های سیاسی با بررسی موضوع فوتبال و بحثی کاملا انتقادی کفاشیان را زیر آماج سوال‌های مختلف و انتقادهای گوناگون قرار داد تا با پایان این برنامه، گمانه‏زنی ها در خصوص تغییرات در راس فدراسیون فوتبال آغاز شود.

در این بخش نخستین سوال یک استعاره جالب بود که کفاشیان با تمسخر به آن پاسخ داد. گزارشگر جوان از وی پرسید: «با آمدن قطبی، فوتبال ما چند قطبی باقی می‌ماند؟» که کفاشیان در پاسخی که با خنده همراه بود گفت: «ما سعی می‌کنیم همین یک قطبی نگه داریم!»

سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمی‌گشت که کفاشیان می‌بایست نام مربیان آن را می‌گفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوال‌ها از او نکند چون نام‌های خارجی برایش سخت است!

توهین‌های محترمانه به کفاشیان در برنامه «نگاه یک» که در طول سال‎‏های اخیر کم‌سابقه بود و همین استثنایی بودن نشان می‌دهد که هماهنگی‌های جالبی با چراغ سبز برخی اشخاص دولتی برای برکناری وی و زلزله در فوتبال کشور از شبکه یک سیما به جریان افتاده است تا مدیران ارشد بر فدراسیون فوتبال که در سایه امور را پیگیری می‏کنند، از ترکش‏های ناکامی ایران در صعود به جام جهانی، در امان بمانند.
    تابناک.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •