آقا مشکوک چیه...ذوب خوب بازی کرد...منتها بد موقعی گل خورد...همون اول بازی یه گل ضایع خورد...بعدشم هرچی فولاد حمله کرد و هرچی زد گل شد..وگرنه می تونست مساوی بگیره.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
آقا مشکوک چیه...ذوب خوب بازی کرد...منتها بد موقعی گل خورد...همون اول بازی یه گل ضایع خورد...بعدشم هرچی فولاد حمله کرد و هرچی زد گل شد..وگرنه می تونست مساوی بگیره.
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستچطور ممکنه تیم دوم جدول با این نتیجه عجیب و غریب ببازه ؟! یا اصلا از اون اول شانسی اومده بالا ، یا اینکه فولاد از اون اول اشتباهی رفته پایین
دست های پشت پرده همچنان وجود دارد
من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....
ولي خدائيش حقمون بود قهرمان بشيم....
داداش این چه حرفیه میزنی ?؟من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....
مثل این میمونه که وقتی منچستر قهرمان میشه یه طرفدار چلسی خوشحال بشه !! طرفدار چلسی در اون روز حال غذا خوردن هم نداره !! :دي
حالا می خوای بگی ما بیایم خوشحال باشیم چون اس اس قهرمان شده ؟!
فکرشو هم نکن !!
کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابهمن نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
قهرمان شدنتون مبارک : هر کس يه نظري داره ديگه عمو .
اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد
شماها خودتون قهرمانيتون رو لوث کردين از آخرين بازي که همش نااميد بودين
پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم
حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي
حالا قياس کن ببين خودتون رو با ما
شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !
کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابه
قهرمان شدنتون مبارک : هر کس يه نظري داره ديگه عمو .
اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد
شماها خودتون قهرمانيتون رو لوث کردين از آخرين بازي که همش نااميد بودين
پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم
حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي
حالا قياس کن ببين خودتون رو با ما
شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !
من خودم فکر مي کردم فولاد ذوب اهن رو بزنه ...ولي به استقلال شک داشتم اخه توي اين هفته هاي اخر خيلي حالش خراب بود
شما پارسال قهرماني دست خودتون بود ولي ما نه ...واسه همين شما ها بيشتر به قهرماني اميد داشتين و حال وهواتون هم با ما فرق مي کرد...
تنها حماسه ای که ما امسال از شما دیدیم حماسه پنالتی زدن برهانی بود!
یکم این فصل بو دار بود
فوتبال ما همیشه بودار بوده!
امسال فقط چند تا آدم شجاع پیدا شدن که رو کنن.![]()
برنامه «نگاه یک» که بیشتر به بررسی تبلیغاتی اقدامات دولت در 4 سال اخیر اختصاص دارد و هیچگاه فاز انتقادی به خود نگرفته، دیشب به صورت ویژه میزبان کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود!
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، روال برنامه «نگاه یک» همواره به بررسی اقدامات مثبت بوده و نکات انتقادی در آن مطرح نمیشود و البته موضوعات مرتبط به مسایل سیاسی مورد بررسی آن قرار میگیرد.
این برنامه که در مجموعه معاونت سیاسی صداوسیما تولید میشود، به ناگاه با چرخشی جالب با صرفهنظر از چهرههای سیاسی با بررسی موضوع فوتبال و بحثی کاملا انتقادی کفاشیان را زیر آماج سوالهای مختلف و انتقادهای گوناگون قرار داد تا با پایان این برنامه، گمانهزنی ها در خصوص تغییرات در راس فدراسیون فوتبال آغاز شود.
در این بخش نخستین سوال یک استعاره جالب بود که کفاشیان با تمسخر به آن پاسخ داد. گزارشگر جوان از وی پرسید: «با آمدن قطبی، فوتبال ما چند قطبی باقی میماند؟» که کفاشیان در پاسخی که با خنده همراه بود گفت: «ما سعی میکنیم همین یک قطبی نگه داریم!»
سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمیگشت که کفاشیان میبایست نام مربیان آن را میگفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوالها از او نکند چون نامهای خارجی برایش سخت است!
توهینهای محترمانه به کفاشیان در برنامه «نگاه یک» که در طول سالهای اخیر کمسابقه بود و همین استثنایی بودن نشان میدهد که هماهنگیهای جالبی با چراغ سبز برخی اشخاص دولتی برای برکناری وی و زلزله در فوتبال کشور از شبکه یک سیما به جریان افتاده است تا مدیران ارشد بر فدراسیون فوتبال که در سایه امور را پیگیری میکنند، از ترکشهای ناکامی ایران در صعود به جام جهانی، در امان بمانند.
تابناک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)