تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1796 از 3347 اولاول ... 796129616961746178617921793179417951796179717981799180018061846189622962796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,951 به 17,960 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آیا روشی یا نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه تشخیص بدی به کدوم دکل وصل هستی یا چقدر از دکل فاصله داری؟ به پشتیبانی زنگ بزنی بهت میگن?البته بغیر از اون اپن سیگنال که اصلا درست نشون نمیده.راستی شیراز منطقه ما چند روزيه سرعت بهتر شده .البته به مگ و این حرفها نمیرسه اما از زیر صد کيلوبايت در ساعات 12-24 به حدود 200-250کيلو بایت رسیده که خیلی بهتره و از بلا استفاده بودن درش آورده.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مهندس نقشه های تحت پوشش رو چطوری ایجاد می کنن اپراتورها؟؟؟
    مهندس ممنون می شم پاسخ بدید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جناب مهندس سلام و خدا قوت .

در مورد سیاست و اتخاذ تصمیم در مورد نصب آنتن در مورد 3G و 4G در مناطق مختلف در ایرانسل چه کسی تصمیم می گیره ؟! و این تصمیمات بر اساس چه معیارهایی گرفته میشه ؟!

در مورد تصویر زیر . خراسان رضوی . شهرستان گناباد . بخش کاخک .

من واقعا تعجب می کنم اینکه چطور در بخش کاخک با اون جمعیت پوشش 3G نداریم و تجهیزات 3G در دو روستای کلات و سنو نصب شده !!! بخش کاخک ییلاق شهرستان گناباد و شهرستان های اطراف که منطقه کویر هستن محسوب میشه و جدا از جمعیت خودش هر سال خیلی ها میان اونجا واسه تفریح و زیارت . نمیدونم حتما باید در مورد منطقه و جمعیت اون کمی اطلاعات داشت و این مساله در پوشش 3G و 4G تاثیر گذار باشه ! اما در این مورد بالا من نمیدونم اتخاذ تصمیم بر چه اساس هستش ! . ممنون میشم مطلب رو روشن کنید .
    سلام. معیار مسیر لینک و شبکه است. ولی در برخی شهر ها و روستاها قرعه کشی میشود. تا هم پیمانکار و هم تجهیزات بدون تبعیض باشد.
    منظور از مسیر لینک و شبکه چی هستش ؟! یه توضیح مختصر بدین منون میشم .

آخه قرعه کشی بین چند روستا باشه درست اما وقتی یه بخش (شهر ) هست که خودش چندین برابر کل روستاهای اطراف جمعیت داره و در مجاورتش هم روستاهای زیادی هستن که با پوشش اون بخش (شهر) اونا هم میتونن از 3G استفاده کنن چرا باید هر دو آنتن بره تو دو تا روستا نصب بشه !!! این نه تبعیض هستش و نه نیازی به قرعه کشی داره چون اولویت با اون بخش (شهر )هستش .

داره خودمونی میشه amin13701's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    MaRaNd

پيش فرض

در اذر بایجان شرقی
    شهر هادی شهر وارد مدار تری جی شد.
    سلام مهندس خسه نباشید/آقا رضا چه خبر از شهر ما مرند؟؟؟قرار نیس ایرانسل و همراه اول پوشش تریجی رو کامل کنن؟؟؟مخصوصا مطفه ما(طرفای ایستگاه راه آهن)که تقریبا هر دو اپراتور غیرقابل استفادن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در اینترنت هدیه هر کیلو بایت 0.2 ریال محاسبه میشه:
    10GB =10*1024*1024*0.2=2,097,152 IRR
    200,000IRR=200,000/1024/1024/0.2=0.95GB

دوست عزیز من رو همین سیم کارت که ده گیگ هدیه داشت یه بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح گرفتم ولی از حجم بسته 10 گیگ هدیه کم کرد .... آیا میشه پیگیری کرد ؟ زنگ زدم اپراتور میگه ترتیب بسته ها جوری هست که اول هدیه کم شه بعد اون ؟ میگم پس مریضم اونو گرفتم ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز من رو همین سیم کارت که ده گیگ هدیه داشت یه بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح گرفتم ولی از حجم بسته 10 گیگ هدیه کم کرد .... آیا میشه پیگیری کرد ؟ زنگ زدم اپراتور میگه ترتیب بسته ها جوری هست که اول هدیه کم شه بعد اون ؟ میگم پس مریضم اونو گرفتم ؟
    فکر نمی کنم نتیجه بده چون توی قانون اونها هدیه اولویت اوله اگر جایی خلاف اینو نوشته و شما بر اساس اون عمل کردی در سامانه 190 شکایت کن و الا بی خیال شو
    شما اول یه بسته معمولی کوچیک می خریدی می دیدی از کدوم کم می کنه بعد یه لقمه 20 گیگی برمی داشتی

7. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در اذر بایجان شرقی
    شهر هادی شهر وارد مدار تری جی شد.
    مهندس چرا یه فکری برای اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل یا همراه اول ایلام نمیکنید؟!بخدا سرعت افتضاحه ،تایم اوتم به شدت بالاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر نمی کنم نتیجه بده چون توی قانون اونها هدیه اولویت اوله اگر جایی خلاف اینو نوشته و شما بر اساس اون عمل کردی در سامانه 190 شکایت کن و الا بی خیال شو
    شما اول یه بسته معمولی کوچیک می خریدی می دیدی از کدوم کم می کنه بعد یه لقمه 20 گیگی برمی داشتی
    دوست عزیز کجا نوشته اولویت با هدیه هست ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز کجا نوشته اولویت با هدیه هست ؟
    همین دیگه، جایی ننوشته اولویت با کدوم هست . پس یا باید می پرسیدی یا یه بسته 500 تومنی می خریدی چک می کردی از کدوم کم می کنه و مطمئن میشدی که از هدیه کم نمی کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان البته می‌دونم شاید این سؤال جاش اینجا نباشه، اما جای دیگه‌ای هم پیدا نکردم که بپرسم.

من از برنامه OpenSignal نسخه اندروید برای پیدا کردن محل دکل‌های موبایل استفاده می‌کنم. اما جهتی که جهت‌نمای صفحه اصلی از محل ارسال سیگنال‌ها می‌ده با مسیر و جهتی که تو نقشه‌اش از همون دکل نشون می‌ده اختلاف داره.

یه چیز دیگه هم این که وقتی تو نقشه نگاه می‌کنم معمولن دکل‌های نزدیک‌تری به من هستن اما دکلی رو که متصل نشون می‌ده مثلن 2-3 کیلومتر دورتره. البته می‌دونم که دکل‌های نزدیک ممکنه ظرفیتشون پر باشه اما اینیم که دکل‌های مجاور رو ول کنه و از یه دکل با فاصله زیاد لینک بگیره به نظرم عجیبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •