دوست ندارم از پارس انلاین دفاع کنم چون دل خوشی ازش ندارم.ولی این فکر نکنم از پارس باشه ممکنه اکانتتون ه-ک شده باشه.پسوردتون رو مدام عوض کنید
دوست ندارم از پارس انلاین دفاع کنم چون دل خوشی ازش ندارم.ولی این فکر نکنم از پارس باشه ممکنه اکانتتون ه-ک شده باشه.پسوردتون رو مدام عوض کنید
ربطی به تعداد گیگ نداره . گیگ های هدیه به دور بعد منتقل می شند . گیگ های خریداری شده هم فکر کنم منتقل بشن . ولی گیگ های اصلی سرویسی که گرفتین منتقل نمیشن . خودش حساب می کنه هر چقدر جا داشته باشه منتقل می کنه بقیه شو می سوزونه .
بستگی داره به فایلی که میگیری اگر تعداد سیدرهاش زیاد باشن سرعت میره بالا ولی این فایلی که من دارم در حالت محدود شده با 20 و تا 140 هم میره مثلا از یک تا الان که پست زدم 980 مگ دانلود کرده . این رو میگم محدود میشه چون وقتی اول شب با 20 داشت دانلود میکرد قطع کردم با 256 مخابرات تست کردم 30 KB در ثانیه که حداکثر مخابراته گرفت.
سلام
بعضی از دوستان گفتن شبی با 1 mb تا 4 گیگ هم دانلود میکنند اما من بیشتر از 1.5 نمیتونم دانلود کنم چرا ؟
بهترین کار اینه که با نرم افزارهایی مثل دیو متر یا بند ویدث میتر ترافیکت رو با گزارشهای پارس مطابقت بدی ببینی مشکل از کجاست. بعدشم این عبارت کاملا بی معناست (! آخه با سرعت 128 2 گیگ تو دو روز دانلود ؟!!!!!!!!!!!!) چون اگر شما توی روز سه ساعت کامل دانلود کنی می تونی 2 گیگ دانلود کنی پس برو مشکل اصلی رو پیدا کنه مطمئنا اگر اشتباهی شده باشه بهت برمی گردونن. ( البته من مدافع پارس نیستم اما تجربم رو گفتم)
256 دارم روزا بین 80 تا 200 متغیره مثل خودت
شبا هم سرعتم 6 الی 1 کیلوبایت![]()
دوست عزیز جواب دادن به سوال شما با توجه به تغغیرات و نوسانات مشکله من پیشنهاد می کنم به جای این سوال سعی کنید ویو پارس آنلاین در اسپیدتست همگانی بشه. شما خوبه آدرسش رو توی امضاتون بزارید تا همه بدونن و مراجعه کنن من آدرسش رو می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما خیلی دلت خوشه یعنی واقعا در رابطه با پارس چی فکر کردی اگه میخواست تا الان یه کاری برای این افت سرعتا می کرد.
سلام دوستان من یه مشکل امروز پیدا کردم با پارس آنلاین
من الان 1.5 ساله سرویس GP1-9x1 یعنی سرعت 256 با حجم 3G واسه یک ماه را خودم تمدید آنلاین میکردم امروز رفتم دوباره تمدید کنم در قسمت تمدید اشتراک فعلی این سرویس نبود و به جاش سرویس های 128 گذاشتن 3 ماه با 2G حجم. سرعت 256 ها رم نگا کردم اونا هم به دردم نخورد 8 گیگ 1 ماه زده 29 تومن.
تماس هم گرفتم برنداشتن..به نظرتون نمایندگی مشکلمو حل میکنه؟؟ نزنن زیرش بگن دیگه اون سرویس را نمیدیم؟؟ والا اون سرویس هم از لحاظ قیمت هم این که مدت 1ماهه بودنش و حجمش هم برام کافی بود.
اگه زیرش من میتونم از یه جایی پیگیری کنم تا مشکلم حل بشه؟ یا هرچی پارس آنلاین گفت همونه؟؟ مرسی
سلام.ممنون از دوستهای که جواب سوالات رو میدند
دو هفته هست که وقتی مودممرو روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه علامت خطر با رنگ زرد میاد رروی انتن واییرلس.بعد از چند بار خاموش روشن کردن مودم درست میشه و وصل میشم کسی علتشو میدونه.مشکل از مننه یا پارس.مودمم tp link هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)