تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1796 از 4428 اولاول ... 796129616961746178617921793179417951796179717981799180018061846189622962796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,951 به 17,960 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پارس آنلاین دزده دزد ! 2 گیگ ترافیک ازم خورده

چند ماهه این اتفاق میفته همش فکر می کردم خودم مصرف کردم ولی الان مطمعن شدم ترافیک میدزده !

بیست و ششم چک کردم 3.5 گیگ حجم داشتم امروز چک کردم زده 2 گیگ مصرف شده ! آخه با سرعت 128 2 گیگ تو دو روز دانلود ؟!!!!!!!!!!!!

این آخرین ماهیه که از پارس سرویس میگیرم
    دوست ندارم از پارس انلاین دفاع کنم چون دل خوشی ازش ندارم.ولی این فکر نکنم از پارس باشه ممکنه اکانتتون ه-ک شده باشه.پسوردتون رو مدام عوض کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کسی هست که بدونه حداکثر چند گیگ ترافیک باقیمانده به دوره بعد اضافه میشه.مثلا الان من 3 گیگ دارم ده روز دیگه دوره سه ماهم تموم میشه بعد دوباره قراره یه سه ماهه ای دیگه بگیرم.ایا تمام این سه گیگ اضافه میشه به 6 گیگ دوره بعد..
    ممنون میشم جوابم رو بدید
    ربطی به تعداد گیگ نداره . گیگ های هدیه به دور بعد منتقل می شند . گیگ های خریداری شده هم فکر کنم منتقل بشن . ولی گیگ های اصلی سرویسی که گرفتین منتقل نمیشن . خودش حساب می کنه هر چقدر جا داشته باشه منتقل می کنه بقیه شو می سوزونه .

3. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرعت تورنت من حداکثر 30 یا 40 هستش،برای شما چنده؟
    بستگی داره به فایلی که میگیری اگر تعداد سیدرهاش زیاد باشن سرعت میره بالا ولی این فایلی که من دارم در حالت محدود شده با 20 و تا 140 هم میره مثلا از یک تا الان که پست زدم 980 مگ دانلود کرده . این رو میگم محدود میشه چون وقتی اول شب با 20 داشت دانلود میکرد قطع کردم با 256 مخابرات تست کردم 30 KB در ثانیه که حداکثر مخابراته گرفت.

5. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    بعضی از دوستان گفتن شبی با 1 mb تا 4 گیگ هم دانلود میکنند اما من بیشتر از 1.5 نمیتونم دانلود کنم چرا ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پارس آنلاین دزده دزد ! 2 گیگ ترافیک ازم خورده

چند ماهه این اتفاق میفته همش فکر می کردم خودم مصرف کردم ولی الان مطمعن شدم ترافیک میدزده !

بیست و ششم چک کردم 3.5 گیگ حجم داشتم امروز چک کردم زده 2 گیگ مصرف شده ! آخه با سرعت 128 2 گیگ تو دو روز دانلود ؟!!!!!!!!!!!!

این آخرین ماهیه که از پارس سرویس میگیرم
    بهترین کار اینه که با نرم افزارهایی مثل دیو متر یا بند ویدث میتر ترافیکت رو با گزارشهای پارس مطابقت بدی ببینی مشکل از کجاست. بعدشم این عبارت کاملا بی معناست (! آخه با سرعت 128 2 گیگ تو دو روز دانلود ؟!!!!!!!!!!!!) چون اگر شما توی روز سه ساعت کامل دانلود کنی می تونی 2 گیگ دانلود کنی پس برو مشکل اصلی رو پیدا کنه مطمئنا اگر اشتباهی شده باشه بهت برمی گردونن. ( البته من مدافع پارس نیستم اما تجربم رو گفتم)

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از دوستانی که هر طرحی (۵۱۲،۱۲۸یا ...) دارند تقاضا مندم سرعت دانلودشون رو در روز و شب بگند.

من خودم ۱مگ دارم

سرعت در روز: بین ۸۰ تا ۲۰۰ متغیره که بیشتر دور ۱۰۰ میچرخه
    سرعت شبانم در ساعت ۱تا ۴ بین ۶۰ و ۷۰ متغیره بعد اروم اروم میره بالا.
    شبی حدود ۱.۵ گیگ دانلود دارم،

منتظر اعلام وضعیت سرویستون هستم...
    256 دارم روزا بین 80 تا 200 متغیره مثل خودت
    شبا هم سرعتم 6 الی 1 کیلوبایت

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از دوستانی که هر طرحی (۵۱۲،۱۲۸یا ...) دارند تقاضا مندم سرعت دانلودشون رو در روز و شب بگند.

من خودم ۱مگ دارم

سرعت در روز: بین ۸۰ تا ۲۰۰ متغیره که بیشتر دور ۱۰۰ میچرخه
    سرعت شبانم در ساعت ۱تا ۴ بین ۶۰ و ۷۰ متغیره بعد اروم اروم میره بالا.
    شبی حدود ۱.۵ گیگ دانلود دارم،

منتظر اعلام وضعیت سرویستون هستم...
    دوست عزیز جواب دادن به سوال شما با توجه به تغغیرات و نوسانات مشکله من پیشنهاد می کنم به جای این سوال سعی کنید ویو پارس آنلاین در اسپیدتست همگانی بشه. شما خوبه آدرسش رو توی امضاتون بزارید تا همه بدونن و مراجعه کنن من آدرسش رو می زارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم در ماه مبارک رمضان - پارس انلاین دلش به رحم بیاد و واسه کسایی که شبا سرعتشون افتضاح پایینه یه کاری بکنه

دوست عزیز شما خیلی دلت خوشه یعنی واقعا در رابطه با پارس چی فکر کردی اگه میخواست تا الان یه کاری برای این افت سرعتا می کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل امروز پیدا کردم با پارس آنلاین
    من الان 1.5 ساله سرویس GP1-9x1 یعنی سرعت 256 با حجم 3G واسه یک ماه را خودم تمدید آنلاین میکردم امروز رفتم دوباره تمدید کنم در قسمت تمدید اشتراک فعلی این سرویس نبود و به جاش سرویس های 128 گذاشتن 3 ماه با 2G حجم. سرعت 256 ها رم نگا کردم اونا هم به دردم نخورد 8 گیگ 1 ماه زده 29 تومن.
    تماس هم گرفتم برنداشتن..به نظرتون نمایندگی مشکلمو حل میکنه؟؟ نزنن زیرش بگن دیگه اون سرویس را نمیدیم؟؟ والا اون سرویس هم از لحاظ قیمت هم این که مدت 1ماهه بودنش و حجمش هم برام کافی بود.
    اگه زیرش من میتونم از یه جایی پیگیری کنم تا مشکلم حل بشه؟ یا هرچی پارس آنلاین گفت همونه؟؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.ممنون از دوستهای که جواب سوالات رو میدند
    دو هفته هست که وقتی مودممرو روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه علامت خطر با رنگ زرد میاد رروی انتن واییرلس.بعد از چند بار خاموش روشن کردن مودم درست میشه و وصل میشم کسی علتشو میدونه.مشکل از مننه یا پارس.مودمم tp link هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •