اینم تست
البته با idm سرعتش دانلودم 130 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست
البته با idm سرعتش دانلودم 130 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه بدین..![]()
دوستان من وایرلسم نیم ساعتی یا اصلا بطور رندوم limited accses میشه، صفحه کنسول مودم هم بالا نمیاد(کانکتینگ میمونه)، باید خود وایرلسو دیسکانکت/کانکت کنم تا درست بشه، چیکار کنم؟
سرویس دیگتون اسمش چی هست؟
مشکل از دکل است ربطی به شما نداره
بعید میدونم فقط به دکل مربوط باشه
چون میگه صفحه تنظیمات مودم هم نمیاد ، احتمالا مشکل از کامپیوتر که نمیتونه آیپی بگیره و کانکت بشه به مودم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
یکبار مودم و همینطور کامپیوترت رو رستارت کن مشکل احتمالا حل میشه ، مشکل limited هم شاید حل بشه شایدم اینترنتت قطعی داشته باشه مه اینشو دیگه باید صبر کنی درست بشه ولی مشکل وصل شدن به مودم و بالا اومدن تنظیمات مودم حل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دیشب ساعت 2 و خورده ای به مدت 10 دقیقه انتن همه فرکانسا تو محدوده ما پرید، مودم دوستان هم قطع شده بود، حدود 2:20 دوباره وصل شد، انگار که همه بی خیال دانلود خوابیده باشن، من از شانس خوبم بیدار موندم سرعت چسبونده بود به سقف، 2.1Mb ثابت تا خود 8:00
اما بخاطر این مشکل کلا 1.3گیگ بیشتر دانلود نشد، بدشانس ترین خوش شانس دنیام من
به نظرتون درایور وایرلسو دوباره بریزم درست میشه؟
اینطور که شما میگی مبین نت و دکل منطقه شما مشکل داره
تا مطمئن نشدید که مشکل از مودم شما است انگلوکش نکن. مخصوصا اپدیت که هیچوقت توصیه نمیشه مگه اینکه مجبور باشید (کلا اپدیت مودم وایمکس یه چیز بیخود هست و ضررش بیشتر از نفعشه.)
هروقت بخوان تغییراتی به نفع خودشون اعمال کنند فریمور جدید میدن بیرون وگرنه ندیدم تا الان هیچ فایده ای برای کاربر داشته باشه.
Last edited by arash59b; 17-09-2013 at 16:32.
دیشب واسه منم از ساعت 1:05 دقیقه تا 1:45 دقیقه به هیچ فرکانسی وصل نمیشد بعدش وصل شد و مثل همیشه با حداکثر سرعت 270 دانلود میکرد تا خود 8
پس به دکل مربوط نمیشه حالا از ما گفتن
کاری که گفتم کردید نشد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)