نمی دونم همچین پستی هست یا نه... اگه کسی نوشته خودشو معرفی کنه!
اسکیلی که باعث بالا رفتن شانس بشه نیست!
اما توی روزهای خاص مثل ولنتاین و روز استقلال امریکا و اینا کوئست هایی داده میشه که جایزه اون یکی از اعضای ست holiday هست. اگه بیشتر از یه دونه از اینها رو موقع کار استفاده کنی شانس پیدا کردن آیتم بالا میره.
قبل از کار کردن هم اگه بری church (کلیسا توی شهره و نیازی هم نیست که عضو اون شهر باشی) و دعا کنی احتمال پیدا کردن آیتم زیاد میشه. البته این موردفکر کنم اثبات نشده ولی من هم تازگیا تاثیر دعا رو تجربه کردم!
اون قدیما کارهای پرلاک رو با درصد مشخص میکردن و مثلا توی لول های پایین trading برای پیدا کردن لباس و اینا عالی بود. ولی الآن فکر کنم کارهای پرلاک یعنی فقط قیمت چیزایی که پیدا میکنیم بالاست. چون من هر کاری میکنم از grave robber چیزی پیدا نمیکنم!
در مورد اسکیل هم:
هر کاری نیاز به یه سری اسکیل داره. باید مجموع این اسکیل ها از difficulty اون کار بیشتر باشه تا کار باز بشه و بتونی اون رو انجام بدی. اگه اسکیل هات بیشتر باشن، به اختلاف مقدار اینا میگن labor point که هر چقدر بیشتر باشه، پول و تجربه بیشتری میگیری (البته تجربه فقط تا یه حد معین زیاد میشه) و آیتمی که ممکنه از اون کار پیدا کنی هم با ارزش تر میشه.
اما چند تا اسکیل هستن که کاربردی ترن! بعضی از اسکیل ها علاوه بر باز کردن کار، توی فورت و دوئل هم استفاده میشن.
horseback riding باعث میشه سرعت راه رفتنت بیشتر بشه. البته فکر نکنم کار باارزشی رو باز کنه و کسی اسکیل هاش رو بده به این!
health point کاری رو باز نمیکنه ولی جونت رو زیاد میکنه!