نظری جویباری: شرایط برای قضاوت داوران ایرانی در داربی مهیا نیست
هواداران سطح توقعشان را كاهش دهند
وضعیت عنایتی به بنبست خورده است
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره داوران داربی و موضوع رضا عنایتی توضیحاتی را ارائه كرد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، مردی كه همواره روی نیمكت استقلال در كنار قلعهنویی پر جنبوجوش با خونسردی و آرامش نیمكتنشینان آبیهای پایتخت را مدیریت میكند در آستانه داربی بزرگ تهران در گفتوگویی كوتاه با سایت رسمی باشگاه درباره هفته سرنوشتساز آینده صحبت میكند.
**سطح توقع هواداران استقلال خیلی بالا رفته، خیلی از این هواداران منتظر هستند كه استقلال به مانند بازیهای دیگر پرسپولیس را هم با چهار پنج گل شكست دهد؟
البته من به این شور و حال هواداران دوست داشتنی استقلال احترام میگذارم اما تجربه این سالها به من میگوید كه داربی به این حرفها كاری ندارد. مسابقه استقلال با پرسپولیس هیچ وقت به وضعیت قبلی این دو تیم پیش از مسابقه ارتباطی نداشته. استقلال باید بدون ذهنیت قبلی به میدان برود و فوتبال خود را به پرسپولیس دیكته كند. ما باید بهتر از بازی با راهآهن و با اعتماد به نفس بیشتر به میدان برویم. از هواداران میخواهم كه در این روزها سطح توقع خودشان را به اندازه منطقی كاهش دهند و دعا كنند كه با شكست دادن پرسپولیس و كسب 3 امتیاز شانس قهرمانیمان افزایش یابد.
**دبیر كمیته داوران فدراسیون امروز گفته است كه احتمال دارد داور خارجی داربی تهران را قضاوت كند؟
ما خیلی خوشحال میشویم كه داوری ایرانی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشته باشد. حتی بارها هم این موضوع را اعلام كردیم اما نظر شخصی من و باز هم تاكید میكنم نظر شخصی من این است كه شرایط برای قضاوت داوران ایرانی به صورت كامل مهیا نیست. ما اگر میخواستیم داوری این مسابقه ایرانی باشد باید از چند ماه قبل از طریق مطبوعات، رادیو و تلویزیون افكار عمومی و ذهنیتها را برای این اتفاق آماده میكردیم اما من در این چند روزه ندیدم كه رسانهها كار ویژهای را انجام دهند. باید فضا برای داوران ایرانی مناسب باشد. داور این مسابقه باید به قدری آسایش داشته باشد كه بتواند بعد از مسابقه هم در صورت پیروزی یك تیم راحت زندگی كند و در كوچه و خیابان با مردم در ارتباط باشد. وقتی این تفكر در جامعه برقرار باشد فضا برای این كار مناسب است. البته من تاكید میكنم اگر باز هم فدراسیون میخواهد داوران ایرانی این مسابقه را قضاوت كنند ما حرفی نداریم و اتفاقاً حمایت هم میكنیم اما كاش قبل از این اتفاق ذهن همه را آماده میكردیم و یا بكنیم.
**گویا 2 داور آسیایی جزو نامزدهای فدراسیون برای داوری این مسابقه هستند؟
به هر حال فرصت كم است و باید تبعیت كرد اما همیشه برای داربی داوران اروپایی عملكرد بهتری داشتهاند. البته همین كه اعلام كردند ملیت این داور از ازبكستان و مالزی است و از كشورهای عربی نیست جای شكرش باقیست.
**فردا قرار است پاداش بازیكنان پرداخت شود؟
بله، قطعاً همین طور خواهد بود. البته امیدوارم در بازی با پرسپولیس این بار بازیكنان استقلال به مربیان و مسوولان باشگاه پاداش بدهند و با برد خود دل بیست، سی میلیون هوادار را شاد كنند.
**وضعیت رضا عنایتی به كجا رسید؟ ایمیلهای زیادی در این مورد به دست ما رسیده است.
عنایتی هنوز با النصر قرارداد دارد. ما تا یازده فوریه یعنی چهارشنبه این هفته فرصت داریم تا در صورت امكان نام یك بازیكن را به لیست خود برای لیگ قهرمانان آسیا اضافه كنیم. البته عظیمزاده در كمیته بینالملل فدراسیون به من گفتند تا یكشنبه باید نام این بازیكن را به فدراسیون بدهید. از طرف دیگر فصل نقل و انتقلات لیگ امارات هم شنبه هفته آینده به پایان میرسد. باشگاه النصر هم برای فسخ كردن قرارداد با عنایتی 150 هزار دلار میخواهد. با این حساب وضعیت عنایتی به بنبست خورده است. مگر اینكه باشگاه اماراتی در 48 ساعت آینده مواضع خود را تعدیل كند.
**پس فرصت برای اضافه كردن یك فوروارد خیلی كم است. فوروارد خارجی چطور؟
بحث فوروارد خارجی كه تمام شده است. ما دیگر فرصت نداریم. فقط اگر مشكل رضا عنایتی در این دو رو حل بشود جلسهای بین او و آقای آشتیانی برگزار خواهد شد. البته من بعید میدانم كه باشگاه اماراتی كوتاه بیاید.
** در سوال نظرسنجی برنامه نود استقلال شانس بیشتری نسبت به پرسپولیس داشت. شما چه نظری دارید؟
اینها همه پیشبینی است. من فقط امیدوارم تماشاگران استقلال این بار از ساعت اولیه صبح به استادیوم بیایند و كاری كنند كه دیگر نگویند كه طرفداران استقلال حوصله آمدن به ورزشگاه را ندارند. در این مسابقه باید بیش از نیمی از ورزشگاه را استقلالیها به خود اختصاص دهند و من مطمئن هستم كه چنین اتفاقی رخ میدهد.
انتهای پیام