تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1796 از 2376 اولاول ... 79612961696174617861792179317941795179617971798179918001806184618962296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,951 به 17,960 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نظری جویباری: شرایط برای قضاوت داوران ایرانی در داربی مهیا نیست
    هواداران سطح توقع‌شان را كاهش دهند
    وضعیت عنایتی به بن‌بست خورده است

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره داوران داربی و موضوع رضا عنایتی توضیحاتی را ارائه كرد.
    به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، مردی كه همواره روی نیمكت استقلال در كنار قلعه‌نویی پر جنب‌وجوش با خونسردی و آرامش نیمكت‌نشینان آبی‌های پایتخت را مدیریت می‌كند در آستانه داربی بزرگ تهران در گفت‌وگویی كوتاه با سایت رسمی باشگاه درباره هفته سرنوشت‌ساز آینده صحبت می‌كند.

**سطح توقع هواداران استقلال خیلی بالا رفته، خیلی از این هواداران منتظر هستند كه استقلال به مانند بازی‌های دیگر پرسپولیس را هم با چهار پنج گل شكست دهد؟
    البته من به این شور و حال هواداران دوست داشتنی استقلال احترام می‌گذارم اما تجربه این سال‌ها به من می‌گوید كه داربی به این حرف‌ها كاری ندارد. مسابقه استقلال با پرسپولیس هیچ وقت به وضعیت قبلی این دو تیم پیش از مسابقه ارتباطی نداشته. استقلال باید بدون ذهنیت قبلی به میدان برود و فوتبال خود را به پرسپولیس دیكته كند. ما باید بهتر از بازی با راه‌آهن و با اعتماد به نفس بیشتر به میدان برویم. از هواداران می‌خواهم كه در این روزها سطح توقع خودشان را به اندازه منطقی كاهش دهند و دعا كنند كه با شكست دادن پرسپولیس و كسب 3 امتیاز شانس قهرمانی‌مان افزایش یابد.

**دبیر كمیته داوران فدراسیون امروز گفته است كه احتمال دارد داور خارجی داربی تهران را قضاوت كند؟

ما خیلی خوشحال می‌شویم كه داوری ایرانی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشته باشد. حتی بارها هم این موضوع را اعلام كردیم اما نظر شخصی من و باز هم تاكید می‌كنم نظر شخصی من این است كه شرایط برای قضاوت داوران ایرانی به صورت كامل مهیا نیست. ما اگر می‌خواستیم داوری این مسابقه ایرانی باشد باید از چند ماه قبل از طریق مطبوعات، رادیو و تلویزیون افكار عمومی و ذهنیت‌ها را برای این اتفاق آماده می‌كردیم اما من در این چند روزه ندیدم كه رسانه‌ها كار ویژه‌ای را انجام دهند. باید فضا برای داوران ایرانی مناسب باشد. داور این مسابقه باید به قدری آسایش داشته باشد كه بتواند بعد از مسابقه هم در صورت پیروزی یك تیم راحت زندگی كند و در كوچه و خیابان با مردم در ارتباط باشد. وقتی این تفكر در جامعه برقرار باشد فضا برای این كار مناسب است. البته من تاكید می‌كنم اگر باز هم فدراسیون می‌خواهد داوران ایرانی این مسابقه را قضاوت كنند ما حرفی نداریم و اتفاقاً حمایت هم می‌كنیم اما كاش قبل از این اتفاق ذهن همه را آماده می‌كردیم و یا بكنیم.

**گویا 2 داور آسیایی جزو نامزدهای فدراسیون برای داوری این مسابقه هستند؟
    به هر حال فرصت كم است و باید تبعیت كرد اما همیشه برای داربی داوران اروپایی عملكرد بهتری داشته‌اند. البته همین كه اعلام كردند ملیت این داور از ازبكستان و مالزی است و از كشورهای عربی نیست جای شكرش باقیست.

**فردا قرار است پاداش بازیكنان پرداخت شود؟
    بله، قطعاً همین طور خواهد بود. البته امیدوارم در بازی با پرسپولیس این بار بازیكنان استقلال به مربیان و مسوولان باشگاه پاداش بدهند و با برد خود دل بیست، سی میلیون هوادار را شاد كنند.

**وضعیت رضا عنایتی به كجا رسید؟ ایمیل‌های زیادی در این مورد به دست ما رسیده است.
    عنایتی هنوز با النصر قرارداد دارد. ما تا یازده فوریه یعنی چهارشنبه این هفته فرصت داریم تا در صورت امكان نام یك بازیكن را به لیست خود برای لیگ قهرمانان آسیا اضافه كنیم. البته عظیم‌زاده در كمیته بین‌الملل فدراسیون به من گفتند تا یكشنبه باید نام این بازیكن را به فدراسیون بدهید. از طرف دیگر فصل نقل و انتقلات لیگ امارات هم شنبه هفته آینده به پایان می‌رسد. باشگاه النصر هم برای فسخ كردن قرارداد با عنایتی 150 هزار دلار می‌خواهد. با این حساب وضعیت عنایتی به بن‌بست خورده است. مگر اینكه باشگاه اماراتی در 48 ساعت آینده مواضع خود را تعدیل كند.

**پس فرصت برای اضافه كردن یك فوروارد خیلی كم است. فوروارد خارجی چطور؟

بحث فوروارد خارجی كه تمام شده است. ما دیگر فرصت نداریم. فقط اگر مشكل رضا عنایتی در این دو رو حل بشود جلسه‌ای بین او و آقای آشتیانی برگزار خواهد شد. البته من بعید می‌دانم كه باشگاه اماراتی كوتاه بیاید.

** در سوال نظرسنجی برنامه نود استقلال شانس بیشتری نسبت به پرسپولیس داشت. شما چه نظری دارید؟

اینها همه پیش‌بینی است. من فقط امیدوارم تماشاگران استقلال این بار از ساعت اولیه صبح به استادیوم بیایند و كاری كنند كه دیگر نگویند كه طرفداران استقلال حوصله آمدن به ورزشگاه را ندارند. در این مسابقه باید بیش از نیمی از ورزشگاه را استقلالی‌ها به خود اختصاص دهند و من مطمئن هستم كه چنین اتفاقی رخ می‌دهد.

انتهای پیام

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

48 ساعت قبل از دربی صورت می‌گیرد؛ معرفی برترین بازیكن استقلال در دیدار با راه‌آهن

باشگاه استقلال علاوه بر فعالیتهایی كه در این هفته پیش از دیدار حساس دربی برای انجام می‌دهد قصد دارد 48 قبل از دربی برترین بازیكن این تیم مقابل راه‌آهن را معرفی كند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، مسئولان سایت باشگاه استقلال بخشی از این سایت را به امتیاز دادن به بازیكنان اختصاص داده‌اند كه پس از جمع‌آوری ااین امتیازات از سوی هواداران بازیكن برتر هفته انتخاب می‌شود. این هفته اولین انختاب صورت می‌گیرد و بازیكن برتر دیدار استقلال و راه‌آهن پیش از دربی معرفی خواهد شد. كاربران به تمامی بازیكنان امتیاز خواهند داد و بازیكنی كه بیشترین امتیاز را دریافت كند به عنوان برترین بازیكن از ناه هواداران انتخاب می‌شود.

اینکه دیگه نتیجش خیلی تابلو هست. دیگه نیازی به معرفی نداره!
    کاظمی بیشتر رای اورده حداقل باید نتیجه نظرسنجی را تا پیش از بازی بعدی رو نمی کردند.
    این عباسفر هم پائین ترین نمره را اورد. تو بازی با راه اهن یک دروازه خالی را نتونست گل کنه!

داره خودمونی میشه arash_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

استقلال 2 پرسپولیس 1

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینکه دیگه نتیجش خیلی تابلو هست. دیگه نیازی به معرفی نداره!
    کاظمی بیشتر رای اورده حداقل باید نتیجه نظرسنجی را تا پیش از بازی بعدی رو نمی کردند.
    این عباسفر هم پائین ترین نمره را اورد. تو بازی با راه اهن یک دروازه خالی را نتونست گل کنه!
    نه خسروحیدری داره پابه پای حسین کاظمی میره

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیشبینی ها را شب ثبت میکنم.

نه خسروحیدری داره پابه پای حسین کاظمی میره

اره اونی اما کاظمی فکر میکن چند دهم درصد بیشتر بهش رای دادند و الان تو صدره.
    من خسرو، کاظمی،پیروز و کوشکی را زدم عالی و بیشترشون را زدم خوب و فقط مجیدی،عباسفر و طالبلو را زدم متوسط.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از بروبچ کسی تا حالا برای مدیر عامل و یا قلعه نویی پیامی فرستاده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از بروبچ کسی تا حالا برای مدیر عامل و یا قلعه نویی پیامی فرستاده؟
    آره من یه پیغام فرستادم امابرامحمود
    -------------------------------------------
    دمشون گرم که بلیطهای دربی راگرون کردند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قيمت بليت داربي دو برابر شد

ساعتی قبل خبرگزاری ایسنا خبر از افزایش بلیت داربی تهران داد.
    عزیز محمدی رییس سازمان لیگ برتر با اعلام خبر دو برابر شدن قيمت بليت داربي گفت: بليت ديدار استقلال و پرسپوليس در روز جمعه از ساعت 6 صبح و به قيمت هشت، چهار و دو هزار تومان در ورزشگاه آزادي به فروش مي‌رسد و براي سازمان ليگ برتر تفاوتي نمي‌كند كه در اين ديدار چه تيمي ميزبان است و بليت‌ها فارغ از اينكه تماشاگران هوادار چه تيمي هستند، به فروش خواهد رسيد.
    وي درباره‌ي جلسه‌ي شوراي تامين كه چهارشنبه برگزار شد، گفت: در اين جلسه مواردي كه در گذشته مصوب شده بود، مورد تاكيد قرار گرفت و قرار شد بليت فروشي در ديدار پرسپوليس مقابل ابومسلم و استقلال مقابل پاس كه پس از داربي برگزار مي‌شود، به صورت الكترونيكي و از طريق sms پيش فروش شود كه جزئيات اين شيوه از بليت فروشي در چند روز آينده مشخص مي‌شود.
    محمدي در پاسخ به اين سوال كه آيا با فروش بليت داربي در همان روز هواداران شهرستاني دچار مشكل نمي‌شوند، گفت: در گذشته و زماني كه بليت پيش فروش مي‌شد، هواداران شهرستاني مجبور بودند يك روز زودتر به تهران بيايند. اما، حالا مي‌توانند در روز بازي بليت بخرند. شوراي تامين دو شيوه‌ي مختلف را از جهات مختلف مورد بررسي قرار داد و در نهايت به اين نتيجه رسيد كه فروش بليت در روز بازي شيوه‌ي مناسب‌تري است.
    محمدي سقف بليت را 75 هزار نفر عنوان كرد و گفت: براي بازي‌هاي داربي نمي‌توانيم براساس ميزباني يك تيم بليت فروشي كنيم. هر تماشاگري كه زودتر در ورزشگاه باشد، مي‌تواند بليت خريداري كند.
    وي از قطعي شدن حضور داوران ايراني در داربي خبر داد و گفت: پس از داوري‌هاي هفته‌ي بيست و پنجم فدراسيون فوتبال به جمع‌بندي نهايي رسيد كه از داوران ايراني در داربي استفاده كند و فكر مي‌كنيم كه هيچ مشكلي وجود نخواهد داشت. اما، در جلسه‌اي كه يكشنبه با حضور مديران، سرپرستان و مربيان دو تيم برگزار مي‌شود، مسايل را از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار خواهيم داد.
    وي افزود: از رسانه‌ها مي‌خواهيم كه از حضور داوران ايراني در داربي حمايت كنند. به هر حال بايد بپذيريم كه هر داوري ممكن است اشتباه كند. بنابراين بايد در قبال اشتباهات احتمالي موضعي حرفه‌اي داشته باشيم.
    رييس سازمان ليگ درباره‌ي برنامه‌هاي در نظر گرفته شده براي تماشاگران در روز بازي گفت: از ساعت 9 صبح برنامه‌هاي ويژه‌ي پيروزي انقلاب اسلامي و همچنين مداحي به مناسبت روزهاي ماه صفر در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
    محمدي در پايان درباره‌ي سيستم حمل و نقل گفت: شركت واحد اتوبوسراني از تهران و شهرستان‌هاي اطراف تهران در روز بازي آماده‌ي سرويس‌دهي به تماشاگران است.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل و سالار استقلالی
    من دوباره به پی سی ورلد و تاپیک استقلال برگشتم
    فکر کنم بچه ها ی قدیمی تر منو کاملا میشناسن مخصوصا با کل کل های همیشگیم در مقابل این سرخکیها
    اول اینکه از دو دوست عزیزمون اونی و مریم بایت این عکسای واقعا زیبا تشکر میکنم
    با این عکسا خیلی حال میکنم

هیچ وقت دو تا بازی قهرمانی استقلال یعنی بازی با برق شیراز و بازی پارسال با پگاه رو یادم نمیره
    بازی با برق شیراز رو که دیگه هیچ وقت به اون شکل جمعیت نیومد ورزشگاه، من از کرج حرکت کردم انقدر ترافیک بود که خیلیا تو اتوبان پیاده میرفتن ماشینا هم اصلا حرکت نمیکردن ما هم که یه اتوبوس تماشاچی از کرج حرکت کرده بودیم از خوده المپیک دیگه همه پیاده شدن تا ورزشگاه پیاده رفتن
    یا بازی با پگاه چقدر هم سختنی کشیدیم از ساعت 1 بعدازظهر توی گرما بالای 40 درجه که آخرشم تمام صورتم سوخت ( بماند که تا یک ماه نیم نتونستم از خونه بیام بیرون و صورتم لبو شده بود و فقط پوست میداد) ولی بازم به قهرمانی استقلال می ارزید
    ایشالا امسال هم قهرمانی لیگ برتر و بعد هم قهرمانی جام باشگاه های آسیا تو آزادی
    Brutal

در رابطه با عنایتی به نظر من خیلی برای استقلال خوب میشه اگر به این تیم اضافه بشه
    اولیش اینکه ما توی سه تا جام بازی داریم و باید بازیکنای آماده و خوب رو داشته باشیم (احتمال مصدومیت و محرومیت)
    دومین دلیل هم اینکه باعث انگیزه بیشتر بین بقیه بازیکنا هم میشه تا بهتر خودشون رو نشون بدن نمونش هم بیک زاده و یا منیعی بعد از اومدن رینالدو که گفته میشه میتونه چپ بازی کنه
    دلیل سوم هم همنطور که امیرخان گفتن عنایتی یه بازیکن وزنی هست واقعا همین که توی بازی یا تیم هست باعث بالاتر رفتن وزن روحی وتیمی هست یه اصطلاحی هست که میگن مرده یه بازیکن هم برای تیم ارزش داره مثل جواد زرینجه یا محمود فکری در زما خودشون یا تو اروپا مالدینی تو میلان،مارسل دزایی توی چلسی یا ماکه له له زمان خودشون
    ولی این عربای سوسمار خور نه میخوانش نه میذارن فسخ قراداد کنه (100% به الجزیره همگروهی ما هم ربط داره)

در رابطه با بازی دربی هم اگر بذارن استقلال میتونه با یه نتیجه خوب بازی رو ببره ولی اگر بذارن
    اول اینکه به نظر من اگر داور دربی خارجی باشه بهتره تا مظفری زاده یا (افشاریان -قاتل استقلال)
    هر فصل باید چند بار اشتباه داوری برای استقلال بکنه اون سال که عنایتی بود بازی با فجر عنایتی با سر گل زده هند گرفت یا امسال بازی با صبا باتری دور رفت یا سپاهان خطا پنالتی روی علیزاده رو نگرفت

استقلال امسال توی ایران تیمی جلودارش نیست آمار هم داره همه چیز رو نشون میده
    ولی همیشه یه سری هستن که نمیتونن بیبین
    توی لیگ برتری (بدتری) که زرت زرت لیگ رو تعطیل میکنن عزیز محمدی، تاج ، علی دائی تصمیم بگیرن برای بازی با سنگاپور 14 روز برای اردوی مسخره اسپانیا 1هفته بایدم الان تیم ملی چهارشنبه بازی کنه و جمعه هم دربی باشه یا اول فروردین بازی باشه
    حالا باز پرسپولیس 2 تا بازیکن داده تیم ملی
    استقلال از همه پستا یه بازیکن داده دروازه بان،مدافع،هافبک،دوتا مهاجم
    احتمال خیلی زیاد برهانی بازی میکنه خوب اینجا که 90 دقیقه بازی میکنه بعد هم طرف 48 ساعت بره سر تمرین استقلال که با استقلال فقط تو یک روز میتونه تمرین کنه و آماده شه جمعه هم بازی به این حساسی رو باید فیکس بازی کنه
    بازیکنا که با تیم تمرین نکردن خسته کوفته (حالا خدا کنه حداقل مصدوم نده) دو روز مونده به دربی میده به استقلال
    ولی استقلال امسال انقدر خوب کار کرده که کلیدترین بازیکناش برهانی،جباری،جانواریو هم نبوده بازم استقلال برده
    در رابطه با جایگاه تماشچیا هم واقعا مسخره هست چرا باید لنگیا همیشه بهترین جا رو بگیرن چه میزبان باشن چه نباشن
    این عدالت هست !!!
    چرا باید وقتی استقلال میزبان هست جایگاه روبرو رو که حق استقلال هست میدن به لنگیا بعد بدترین جا رو میدن به استقلال !!!
    چرا وقتی استقلال میزبان هست بازم باید 60 به 40 برای لنگیا باشه !!!
    ولی خوب دربی روز جمعه به جز استقلال که داره عالی کار میکنه وقتی

رو داریم دیگه خیالمون راحته

ایشالا جمعه اون 20 تبدیل به 21 میشه
    Last edited by shahin666; 06-02-2009 at 23:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این برنامه ورزش و مردم هم مسابقه اس ام اس گذاشته توش شرکت نکنید حال این مرتیکه گرفته بشه.
    خیلی چرت و پرت میگه.
    امروز هم که هرچی لنگیه جمع کرده و داره بهشون روحیه میده.
    آره من یه پیغام فرستادم امابرامحمود
    -------------------------------------------
    دمشون گرم که بلیطهای دربی راگرون کردند
    برای محمود خودمون فرستادی یا برای ار پی جی زن استقلال؟
    حالا چرا محمود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •