تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1795 از 4105 اولاول ... 795129516951745178517911792179317941795179617971798179918051845189522952795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,941 به 17,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

من اون مورد رو برحسب تجربه خدمت در ناجا گفتم
    جایی که ما خدمت کردیم خبری از ساعت اداری و شیفت و ... نبود ، ستواندوم وظیفه داشتیم کارش فقط تایپ و بایگانی نامه ها بود ولی شب رو باید می موند همونجا و چون پسر خوبی بود و فرمانده ازش خوشش میومد ( یه جورایی با پارتی بازی ) عصر 5شنبه ها میرفت خونه،شنبه صبح ساعت 9 برمیگشت ، البته اونم نه هرهفته !!!
    ..
    من نگفتم ستوان یکم یا ستوان دوم وظیفه ... دوست گرامی .... گفتم کسی که توی نامه کمیسیون براش قید میکنن خدمت نامبرده در شیفت اداری میباشد.... صرفا با نامه کمیسیون میتونه ساعت 2 ظهر از پادگان خارج شه نه دفترچه لازم داره نه چیزی ...حالا این که ناجا باشه ؛ ارتش باشه ؛ 500 کیلومتر از خونشون دور تر خدمت کنه ... اینا شیفت اداری میتونن از طرف کار بکشن ... (7.30 الی 14) اونم اگر براش قید نکرده باشن از کار سنگین و... هم معاف هست .
    مشکل خیلی از افراد همین هست که یخورده به خاطر کم رو بودن و... میترسن حتی حرف بزنن ... شخص بنده رو روز رزمایش و آماده باش به زور توی پادگان نگه میداشتن ... مهم این هست که شما از نامه کمیسیون به درستی استفاده کنی . ( برام قید کرده بودن معاف از حمل سلاح ؛ معاف از نگهبانی و نیازمند به معاینه بالینی مجدد .) اگر برام شیفت اداری رو هم قید کرده بودن که دقیقا مسئله بمب اتم رو هم براشون پیاده میکردم ... یعنی اگر بمب هم میومد چه برسه به رزمایش و... من ساعت 2 میرفتم بیرون از پادگان.
    ....

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خواهشا منو راهنمایی کنید
    من متولد 73/11/10 هستم یه هفتس دارم با یه عده ( از جمله یک سرهنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی !!!) بحث می کنم که آقا من 18 سال و 8 ماهم هست نه 19 و ...
    نمی دونم حساب کردن سن کاره سختیه؟

این هم اولین قسمت سوالات متداول سازمان نظام وظیفه : تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .
    حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .

18 سالگی تمام یعنی چی ؟ مگه نباید 18 سالگی تموم شه بری تو 19
    من تا حالا دو دفعه رفتم پلیس +10 یکدفعه هم زنگ زدم تلفن گویای نظام وظیفه
    وقتی زنگ زدم نظام وظیفه طرف گفت آقا شما از مهلت پست کردن دفترچت گذشته الانم غیبت داری دانشگاهم نمی تونی بری گفتم خب الان چی کار کنم گفت برو +10
    رفتم +10 گفت نه شما مشمول نیستی برو دانشگاه ثبت نام کن معافیت تحصیلی که دانشگاه داد رو بیار اینجا حله.
    من پارسال خرداد دیپلمم رو گرفتم ( دیپلم سه ساله فنی حرفه ای ) اون سال در کنکور کاردانی پیوسته قبول نشدم امسال دوباره کنکور دادم کرج قبول شدم.

من مجموع شماره دو چشمم بیشتر از هشت هستش امروز رفتم نظام وظیفه کرج برای معافیت پزشکی اقدام کنم طرف گفت باید بری پلیس +10 پرونده تشکیل بدی
    اومدم +10 گفت تو اگه پرونده تشکیل بدی بعد نمیتونی معافیت تحصیلی بگیری!
    بعد میگن اگه دانشگاه ثبت نام کنمو مشغول درس شم دیگه نمی تونم برم دنبال معافیت پزشکی تا درسم تموم شه که در اونصورت با مدرک فوق دیپلم باید شماره چشمت بالای 10 باشه (رسماً کور باشی دیگه!)
    بعد به پلیس +10 گفتم من دانشگاه نیمه دوم قبول شدم یعنی الان ثبت نام میکنم ولی بهمن میرم سره کلاس نمیشه تا اون موقع معافیت تحصیلی که دانشگاه داده رو نیارم اینجا برم دنباله کارای معافیم ؟ گفت نه اونجوری غیبت می خوری !
    در صورتی که من الان 18 سال و 8 ماهم هست حالا کو تا برم تو 19 بعد 6 ماه مهلت پست کردن دفترچم بگذره

خواهشاً راهنمایی کنید ببینم چی کار باید کنم
    تا جاییکه من می دونم شما در 91/11/10 به طور کامل 18 سالت تموم شده. یعنی باید حداکثر تا تاریخ 92/05/10 میرفتی پلیس+10

اما اگر دانشگاه قبول شدی، بعیده به مشکلی بر بخوری. برو سریع ثبت نام کن تا داستان درست نشده

خیالت راحت که بعد از ترم 4 یا 5 شماره چشمات انقدری میشه که بعد از اتمام تحصیل معافیت بگیری

3. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا فرزاد خیلی ممنون که جواب دادید
    میشه لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید یعنی این سایت اشتباه حساب میکنه؟

ببینید من اگه نیمه اول متولد شده بودم الان 6 ماه هم از 19 سالگیم گذشته بود ولی چون متولده بهمنم قضیه فرق میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مگه منظور از تمام شدن 18 سال این نیست که 18 سالت تموم شه بری تو 19 یا نه اینا 18 سال و 1 روز رو 18 تموم شده حساب میکنن

تو این کشور این که آدم بفهمه چند سالشه انقد سخته؟
    بازم ممنون که جواب دادید دوست عزیز

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    شاید سوالم تکراری باشه ولی میخواستم بدونم میزان احترام گذاشتن و سختی خدمت یک فرد فوق دیپلم با لیسانس چقدر تفاوت داره؟
    من فوق دیپلم دارم دوست دارم برم خدمت بعد بیام با خیال راحت ادامه تحصیل بدم بدون دردسر معافیت تحصیلی و . . . اما میترسم اختلاف کاردانی با کارشناسی تو گذر دوران خدمت زیاد باشه و اذیت بشم
    اگر میشه تجربیات واقعی خودتون رو بگین و راهنمایی کنید ممنون
    سلام

من توی وزارت دفاع خدمت میکردم تجربیات خودم رو بهت میگم...

توی آموزشی فوق دیپلم لیسانس فوق لیسانس دکتر همه توی یه جا میخوابن یعنی آسایشگاه ها همه با همه و کاراتون هم یکسانه...

میمونه تقسیم شدن توی یگان...

من یگانم رو سازمان اتکا یگان پاسدار بودم

اول از همه بگم شما با مدرک کاردانی درجه گروهبانی میگیری با کارشناسی استواری که اگر کد بخوری ستوانسوم میشی...

توی یگان ما فرق زیادی بین کسی که فوق دیپلم داشت با لیسانس نبود

داشتیم کسی که لیسانس داشت رییس پاسدار شده بود کسی هم که فوق دیپلم داشت گروهبان نگهبان(مسؤول آسایشگاه و کارای سربازا کلن میشه گفت بعد فرمانده حرفش قابل قبوله)

کسایی هم بودن هم فوق دیپلم ها هم لیسانس ها پاسبخشی میکردن

در کل فرق زیادی نبود فرق رو موقعی متوجه میشی که پارتی داشته باشی سرباز صفر داشتیم با پارتی شده بود مسؤول دایره وظیفه

6. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

میشه لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید یعنی این سایت اشتباه حساب میکنه؟

ببینید من اگه نیمه اول متولد شده بودم الان 6 ماه هم از 19 سالگیم گذشته بود ولی چون متولده بهمنم قضیه فرق میکنه
    مگه منظور از تمام شدن 18 سال این نیست که 18 سالت تموم شه بری تو 19 یا نه اینا 18 سال و 1 روز رو 18 تموم شده حساب میکنن

سلام عزیز

شما الان مشمول هستی متولدین 74 دارن میرن خدمت

زودتر برو دانشگاه

8. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببخشید
    فوت پدر هم شرایط خاص (خدمت در شهر محل سکونت) هستش؟مدارک چی لازم داره؟

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا سخت نیست داری سخت میگیری
    ببین دوست عزیز خودت داری میگی 18 سال و 8 ماهت هست. این یعنی چی؟ یعنی 18 سال تمام + تازه 8 ماه هم روش. یعنی شما 18 سالت تموم شده 8 ماه هم از تموم شدنش میگذره. به طور عامیانه میگند الان شما تو 19 سالگی هستی. 19 سالت نشده ها ولی عامیانه برای اینکه نشون بدن 18 سال تموم شده اینجوری میگند
    فوتبال تماشا کردی؟ مثلا 25 دقیقه و 20 ثانیه از زمان بازی گذشته یکی گل میزنه. اگه گفتی گزارشگر چه زمانی رو اعلام میکنه؟ میگه دقیقه ی 26 گل زد. براش هم دقیقه 26 ثبت میشه. اینم همونه
    قبول کن وقتی این همه آدم دارن یه چیزیو بهت میگند دیگهههههههههههه
    من شرایطت رو دقیق نخوندم ولی یه جا گفتی شماره چشت 8 هست. چرا برا سربازی اقدام نمیکنی تا معاف بشی؟ اومدو چشمت روی 9 ثابت شد وقتی لیسانس گرفتی دیگه معاف نمیشی. البته ریسکیه اومد و الانم معاف نشدی..

11. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید
    فوت پدر هم شرایط خاص (خدمت در شهر محل سکونت) هستش؟مدارک چی لازم داره؟
    بله شرایط خاص هست و در شهر محل سکونت خدمت میکنید
    من تو آموزشی منشی بودم باید مدارک شرایط دار ها رو جمع میکردیم به ما دو تا جدول داده بودند تو یکی باید شرایط دارهای درجه 1 رو مینوشتیم تو یکی دیگه درجه 2. کلا 8 تا شرایط خاص داریم که 4 تاش شرایط درجه 1 هست که فوت پدر جزو شرایط درجه 1 هست. به عنوان مثال کسی که این شرط رو داره احتمال اینکه شهر خودش بیوفته بیشتر از اونی هست که تکفرزند ذکور هست که درجه 2 هست.
    شرایط دارها باید آموزشی هرجا که افتادند برند بعد تو آموزشی مدارک رو ارائه بدند. الان دقیقا یادم نیست چه مدرکی میخواست اونجا خودشون میگند حداقلش میرید سوال میکنید. از اونجایی که ممکنه شرایط مرخصی سخت پیش بیاد خودتون یه سری مدارکی که فکر میکنید مثل کپی شناسنامه فرد فوت شده و کپی گواهی فوت با کپی شناسنامه خودتون همراه باشه. به ما گفته بودند هر کپی که میگیرید حتما برابر اصل باشه. اگه این یه قانون کلی باشه باید برید دفتر اسناد رسمی کپی هاتون رو برابر اصل کنید

13. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من شهریور مدرک کاردانیم رو گرفتم
    ترم مهر نمیخام برم دانشگاه
    از ترم بهمن میخوام برم کارشناسی بخونم
    مشکلی پیش نمیاد از نظر نظام وضیفه ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من امروز دفترچه اعزام به خدمتو گرفتم و میخوام در خواست معافیت کفالت ( بیماری پدر ) بدم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
    1- تو قسمت مدارک اختصاصی نوشته: "برگ رای شورای پزشکی مبنی بر اعلام نظر در خصوص نیازمندی یا عدم نیازمندی پدر به مراقبت" حالا سوال اینه که شورای پزشکی چیه؟ یعنی برم همون بیمارستانی که پدرم تحت درمان بوده و گواهی پزشکی بگیرم یا اینکه سازمان خودش معرفی میکنه؟
    2-اگه ارگان مورد نظرم رو سپاه بزنم چه قدر احتمال داره سپاه بیفتم و اگر ارتش بزنم چه قدر احتمال داره ارتش بیفتم؟ از یکی شنیدم اگه سپاه بزنی احتمالش ضعیفه سپاه بشه ولی اگه ارتش بزنی احتمالش زیاده که همون ارتش بیفتی و خیلی بهتر از نیرو انتظامیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •