وقتی خر شانس می شویم
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
winter scarf را از مارکت خریدم ! فکر کنم 10 - 20 نفر بیشتر نداشته باشه کل world ها !
سلاح هم از cash battle هم در اومده بود یادش بخیر یک زمانی می شد با پول از فورت چیز میز پیدا کرد![]()
هرناندو را هم دادم به یکی از دوستام وقتی شمشیر طلایی را گرفت بر می گردونه![]()
اون کویست جدید را هم فکر کنم تا فردا کل product هاش را فراهم کنم ولی نمی تونم برم چون فردا استهلاجیم تموم می شه و باید برگردم باز به کلانتری
یک خبر خوبم که 4 شنبه گرفتمبابا رفته بود ارتباط مردمی سردار نیروی انتظامی آذربایجان شرقی که هر هفته 4 شنبه ها هست , به خاطر تک فرزندی بودنم با انتقالیم به تیریز موافقت کرده و دستورش را صادر کرد
منشیش شماره تلفن داده و گفته پیگیر بشین و نهایت تا 1.5 ماه مراحلش انجام می شه و حکم انتقالیش صادر می شه
![]()
سلام دوستان.
من Town تون رو تو سرور Colorado یعنی Parse رو پیدا کردم.
دنبال گزینه ای گشتم برای اومدن به Town و چون پیدا نکردم اومدم روی Hotel و روی گزینه ی Sleep زدم.در حالی که انرژیم تو بازی تقریبا پره.
حالا وقتی اومدم به Town شما اصلا چه سودی داره؟
چه گزینه ای برای رفتن به نقاط مختلف در نقشه هست؟
کلا برای یک تازه وارد تو بازی بهتره چیکار کنه؟
راهنمای جامع فارسی از بازی هست؟
(هر چند این تاپیک خودش جامع هست اما مطالبش پراکنده و دسته بندی نشده است).
سلام
پایین شهر اون وسط یه تابلو هست () که اگه ماوس رو روش نگه داری مینویسه go to town و اگه روش کلیک کنی صفحه sign post میاد. توی اون صفحه کلید walk رو میزنی و میری به اون شهر. این تابلو برای شهر ها و فورت ها هست. کوئست های داخل نقشه توی همون صفحه اصلی محل کوئست، دکمه walk هست. اما نمی تونی فقط بری به محل یه کار. یا باید بزنی اون کار رو انجام بدی و یا با یه نفر که اونجاست دوئل کنی!
اگه فقط مسافتی رو طی کنی و بیایی شهر که هیچ فرقی با شهر های دیگه نداره. ولی اگه به شهر دعوت شده باشی و دعوت رو قبول کنی و عضو شهر بشی، میتونی از هتل مجانی استفاده کنی و آیتم های موجود در مغازه رو ارزونتر بخری. (اگه عضو شهر نباشی و بخوای از مغازه هاش خرید کنی باید 4 برابر قیمت اون وسیله رو بدی). ضمنا فقط کسی که عضو شهر هست میتونه با بقیه بازیکن ها دوئل کنه. با اجنبی ها هم لازم نیست سر و کله بزنی! خیلی راحت فارسی حرف میزنی و اینا!
اما وقتی عضو شهر میشی، خصوصا اگه توی یه ورلد جدید مثل همین کلورادو باشه باید بخشی از پولت رو به حساب شهر بریزی تا با اون پول ساختمان های شهر ساخته بشه.
توصیه من به شما جوانان و تازه واردان این است که کوئست ها رو کامل کنید. حال میده! لیکن () اینگونه نباشد که از دوئل و کارهای پرلاک غافل شوید. اینها اساس وست هستــــند.
آموزش نوشتنش سخته. خصوصا که هی! آپدیت جدید میاد و چیز میز به وست اضافه میشه.
Last edited by amin_fixfox; 06-08-2011 at 15:01.
سلام دوستان.
چطور میشه تو بازی عضو یک Town شد؟
شرایط اون Town رو چطور میشه فهمید؟
Quest های بازی چند تا هستند؟
تو بازی کلا Poker چه کاربرد هایی داره؟
پست جامع آموزش از تاپیک میشه چند تا بزارید.(چون خود این تاپیک خودش خیلی جامع است اما مطالبش پراکنده است.)
برای اینکه عضو یه شهر بشی:
معمولا توی پروفایل شهر (وقتی صفحه شهر رو باز میکنی سمت چپش یه سایدبار هست) نوشته شده چه کسی مسئول فرستادن دعوتنامه هست. اگه همچین چیزی نوشته نشده بود یا شهر اصلا پروفایل نداشت، برو به town hall اون شهر قسمت residents. کسایی که جلوی اسمشون کلاه سیاه (town founder) یا کلاه سفید (town councillor) هست توانایی فرستادن دعوتنامه دارن.
به یکی از این ها تلگراف برن و بگو دعوتت کنن.
مثلا توی کلورادو شهر پارسه باید به hosein1990 تلگراف بزنی.
فقط یادت باشه قانون وست اینه که انگلیسی بنویسی. پس با کسی که نمی دونی ایرانیه یا نه، فارسی حرف نزن!
شرایط شهر رو باید بری توی forum شهر بگردی و پیدا کنی!
اکثرا تاکید میکنن با اعضای اتحاد دوئل نکنید و اگه اونا باهاتون دوئل کردن اطلاع بدین، با کارگرها دوئل نکنید (بعضی شهرها هم براشون مهم نیست!).
کوئست های بازی زیادن
از اینجا میتونی ببینی:
پوکر تازه اومده و هنوز چیز خاصی نمیده! خودشون گفتن تا وقتی قوانین درست و حسابی براش ننوشتن اینجوریه و بعدا میتونی با پول وست، پوکر بازی کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پست اول و دوم مهم ترین چیزها گفته شده! البته اون آموزش ابتدایی بازی منفجر شده!Game notes
Poker is still in a beta phase. To minimize impact on the normal game experience, you can't play with your ingame money yet. This will be changed once we have positive results
این تاپیک اساسا! بر مبنای پرسش و پاسخ هست و آموزش جامع و اینا کم داره! تو هم اگه سوالی برات پیش اومد بپرس جواب میدیم.
اینجوری تاپیک هم اکتیو میمونه![]()
مثلا یکی از سئوال های مهم که همیشه میشه پرسید و کسی هم باهات کاری نداره و پست هات اسپم حساب نمیشه اینه که :
ورلد جدید کی میاااد؟
این end اسپم هست الان چون ورلد جدید تازه اومده![]()
نه بابا اسپم نیست که
انسان همیشه در پی کشف چیزای جدید و ایناست
حالا ورلد جدید رو بیخیال
آپدیت جدید کی میاد بازی تکراری شد!
آها اومدم اینو بگم:
بهترین فورتی که داشتم، درحالی که اولش (بخاطر اچ پی کم و pure FMS بودنم) نمی دونستم بهم رنک دادن و نصف فورت رو آفلاین بودم!
دوستان کدوم Skill میتونه مهارت پیدا کردن آیتم رو افرایش بده؟
یک پست هست که کل Skill ها رو توضیح داده باشه؟
بازم میگم:(چون خود این تاپیک خودش خیلی جامع است اما مطالبش پراکنده است.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)