تنها راهش اینه که هر شب ترافیک رو کنترل کنید من یک مدت تست میکردم هر 100 مگ رو حدود 5 تا 10 مگ اضافه کم می کرد ولی حالا دیگه اینجوری نیست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تنها راهش اینه که هر شب ترافیک رو کنترل کنید من یک مدت تست میکردم هر 100 مگ رو حدود 5 تا 10 مگ اضافه کم می کرد ولی حالا دیگه اینجوری نیست.
Last edited by sei_pm; 04-03-2010 at 16:49.
سلام
دوستان بنده قصد گرفتن سرویس شاتل رو برای یکی از دوستانم دارم و بنا به گفته ی پشتیبانی به هیچ عنوان شبکه شاتل با مودم های Dlink , TPlink , Linksys , Planet سازگار نیست و فقط با مودم Zyxel ( مودم خود شرکت ) و Asus سازگاری داره. از اونجایی که فکر میکنم پشتیبانی چرت و پرتی بیش نگفته میخواستم دوستانی که از سرویس این شرکت استفاده می کنند 1 مودم ترجیحا ارزان قیمت ( تک پرت لن ) به بنده معرفی کنند که مشکلی با این شرکت نداشته باشه.
ممنون
من tplink td8811سلام
دوستان بنده قصد گرفتن سرویس شاتل رو برای یکی از دوستانم دارم و بنا به گفته ی پشتیبانی به هیچ عنوان شبکه شاتل با مودم های Dlink , TPlink , Linksys , Planet سازگار نیست و فقط با مودم Zyxel ( مودم خود شرکت ) و Asus سازگاری داره. از اونجایی که فکر میکنم پشتیبانی چرت و پرتی بیش نگفته میخواستم دوستانی که از سرویس این شرکت استفاده می کنند 1 مودم ترجیحا ارزان قیمت ( تک پرت لن ) به بنده معرفی کنند که مشکلی با این شرکت نداشته باشه.
ممنون
دارم 30 تومانه خیلی هم سازگار هستش 2 پورت هم داره شبکه و یوس بی
سلام
اره چرت و پرت گفتن
ولی این را هم در نظر بگیر اگه پس فردا 1 مشکلی پیدا کردی تا بفهمن که مودمت جزء مودم های تایید شده نیست
میگن مشکل از مودمهو زیر بار نمیرن
مودم ارزون با 1 پورت لن , هم TPlink داره هم Dlink که بعضی از دوستان شاتلی هم از همین مارک ها دارن و هیچ مشکلی هم ندارن![]()
همون مودم Zyxel مدل غیر وایرلس شرکت رو از بازار تهیه کنید قیمتش از 45 باتر نمیره . این هم یک نمونه از دزدی های این شرکت هست.
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
من خودم Linksys دارم اصلا مشکلی ندارم یعنی تنها تماسی که با پشتیبانی میگیرم همون افت سرعت تو ساعت شبانه هست اون هم اگر از خودشون مودم بگیرید باز هم همین آش و همین کاسه هست.
بابا بی خیال حیف این مودمها که باید از اینترنت داغون ایران پر بشن،مودم 10 تومنی هم کافی این اینترنته،برندهای معروفی مانند linksys در سرعت 40 مگابیت هم بسیار عالی کار میکنند
شما درست میفرمایید. ولی ADSL2+ بیشتر از 24 مگ سرعت نداره.
Last edited by sei_pm; 04-03-2010 at 17:07.
در راستای فیلتر شدن 4shared درایو هارد منم فیلتر شد.دی:
![]()
این 4shared رو بعید میدونم زیاد تو فیلتر نگهش دارن چون خیلی از فایل های کاربران ایرانی روی این سرور قرار داره چون کنترل پنل رایگان خوبی به کاربرانش میداد
همین هایی که گفتی خودش دلیلی هست بر اینکه چیلترش رو محکم تر هم بکنند !
مگه نمیدونی اینها با هر چی که مردم خوششون بیاد ازش لج میکنن و سعی میکنن ضد حال بزنن
ذاتشون اینه
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)