با همین امپ میخواین درایو کنین ؟
با همین امپ میخواین درایو کنین ؟
helix match m12w .
kenwood 3010
هلیکس گزینه بهتریه .
باید براش آمپ مونو بخری . چون بریج روی دو اهم ج نمیده .دوست عزیز این ساب و 4اهم فقط درصورتی که یه یه کوئل وصل بشه اگه سری وصل کنم به اون یکی کوئل میشه 8اهم که صدردصدبیس صدا کمتر میشه اگه هم که موازی ببندم میشه دواهم که در اون صورت هیچ آم چهار کانالی 2اهم نداره همشون از4اهم تا16اهم ساپورت میکنن.
من پیش یه نصاب رفتم گفت اگه اینو ببندی باید فقط به یک کوئل ببندی که چهار اهم باشه اونجوری هم فقط نص صدارو ازش میگیری اینا واسه اینه که دوتا ساب باهم بسته بشن با یه امپ مونو ؟؟؟!!!
دوست عزیز اگه دو کوئل 2 اهمی داره، به اون صورت که توضیح دادم خدمتتون میتونید ببندید
در غیر این صورت اگر دوتا 4 اهمی هست یا باید روی 2 اهم ببندید یا 8 اهم - که اگر استیبل نباشه مجبورید به صورت دوبل ببندید (دو تا ساب...)
پخ هم پاسخ دادم خدمتتون.
موفق باشید
سلام
اگر صدای خوب و با کیفیت میخواید باید بودجه رو افزایش بدین
پخشتون خوبه
آمپ مچ MA40FX قیمت 620
اسپیکر هلیکس E69X قیمت 265
ساب باکس هلیکس P8E هم 560 تومن
پک برق 92 تومن
کابل RCA اضافه هم یک جفت 35 تومن
جمع کل:1.890.000 تومن
یه صدای عالی و با کفیت بهتون تحویل میدم.
این صفحات رو ملاحظه کن.آقا پوریا هم قرار بود اول خیلی هزینه نکنه اما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم E69X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناجی جان مگه نگفتی 311D4? چطور دو تا 2 اهم داره مگه میشه؟اصلا 311D2 نداره !!!!!!
این و برامون روشن کن اول ببینم داستان چیه عکس برام بگیرم حتما
شک نکن ساب شما دوتا 4 اهم هست.
پس چاره ای نداری جز موازی بستن که میشه 2 اهم.
یا اینکه هر کوئل رو تک تک بدی به خروجی آمپلیفایر.ولی اصولیش اینکه یا با هم موازی بشن یا سری ولی تک تک هم میشه.
کنار تیوتر ها اونا چییه وکارایش چییه ؟
کراس اوورهاش هستن.اینهمه در مورد کراس صحبت شده دیگه باید بدونی حامد جان.
تشکر از راهنماییتون
چند تا سوال :
به جای کواک کامپ ببندم بهتر نیست ?
کامپ رو میشه رو طاقچه بست ?
کامپ خوبی هست که توی جای فابریک جلوی هاچبک قدیم (86) جا بشه ?
ببخشید اون تیوتر ها را بردارم یا اینارو دوستم بهم بدهی داره می گه هر کدو م رو می خوای بردا من خودم گیر گردم یه جفت 6975 اصل دارم ویه جفت ساب تو باکس پایونر 1400 واتd4 ;n,l fijvi lk 'dv ;vni hl دیگه خودش اینارو پیشنهاد کرد من هم از اینترنت عکساشو گیر آوردم می گه هر کدوم رو برداری 450 هزار تومانه .
![]()
فکر میکنم دوستتون داره کلاه سرتون میزاره
آخه اون توییتر ها و اون میدبیس ها کنار هم باید باشن و استفاده بشن ! یک ست کامپوننت هست .
ضمنا مدلشو معرفی کن ، چون بازم بنظرم گرونه و این جزو مدل های معمولی گراند هست . شاید قیمتش بین 250-300 باشه (از روی ظاهر) . البته مدلشو بهم بگو تا برات بپرسم .
سلام
خواهش میکنم
کامپوننت باید جلو نصب بشه عقب هم میشه ولی اگر میتونستی کیک پنل ببندی روی در کامپوننت و روش نصب میکردی صداتون بهتر میشد.
خیلی نتیجه خوبی نخواهید گرفت.میتونید E42C نصب کنید.330 تومن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)