قدیمیا همچنان سر جاش هست...ثبت نام جدید ندارن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
قدیمیا همچنان سر جاش هست...ثبت نام جدید ندارن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
نامحدود های قدیم همچین آش دهن سوزی هم نیست من که برای 512 ماهی تقریبا تو تابستان 27 تومن دارم پول میدم اینم وضعش(نمیدونم شاید با این پول بشه چیزهای بهتری گرفت):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehryar1973; 13-09-2016 at 18:57.
برای شما قسمت سرویس جدید کار میکنه . من میخوام تغییر بدم . از سرویس جدید هر کار میکنم نمیشه
سلام.
من 512 نامحدود داشتم که واقعا افتضاح بود تبدیلش کردم به 2 مگ محدود، هر گیگ حجم اضافه هم 1900 میوفته.
بزنم به تخته کیفیت خیلی خوبی داره، مخصوصا پینگ، اکثر سرور های اروپا برای بازی پینگشون 70-90 هستش.
تست روی وی پی ان هلند هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین احساس میکنم حجم داخلی رو کم حساب میکنن. توی دو روز گذشته زیاد مصرف کردم ولی الان چک کردم فقط 120 مگ حجم کم شده!
![]()
با پیش شماره 2233 نمیشه حجم خرید صفحه خرید میاد ولی نمیره برای خرید کسی این مشکل داره؟
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
دوستان من بالاخره شبانه م فعال شد! نكته اى كه وجود داره اينه كه فكر كنم ساعت شبانه يك تا هفت هستش! ديشب ديگه نشد اين رو تست كنم امشب تست مى كنم مطمئن شم
سرویستون چیه و از کجا متوجه شدید وصل شده؟توو سایت مصرف شبانه رو میزنه؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
سرويس من همين جديدس اينترنت خوب با طعم تابستانه، والا سه هفته س دارم پيگيرى مى كنم تازه درست شده، نه تو گزارش مصرف نمى زنه جزو شبانه ولى از حجمم كم نمى كنه ديگه، ساعتش بايد از ٢-٦ باشه چيزى كه گفتن ولى فكر كنم ١-٧ هستش! حالا بايد بين ١-٢ و ٦-٧ امتحان كنم تا متوجه شم!
70 تا 90 که خیلی خوبه. من با مخابرات تا حالا زیر 90 پینگ نداشتم. البته چند روزی هست وضعش خوب شده و پینگم حدود 100 هست برای سرویس 1 مگ نامحدود. الان که شما گفتین رفتم سایت مخابرات تعرفه ها رو نگاه کردم، بالاخره یکم معقول شده مخصوصا اینکه دانلود شبانه گذاشته.
قبلا خیلی سرویس های مضخرفی داشت و هر چی حساب می کردم ارزش نداشت نامحدود رو از دست بدم و حجمی بگیرم. الان این جشنواره طعم تابستانش بد نیست ولی مشکل دیگه ای که دارم سیستم کنترل مصرف و اکانتینگ مخابرات هست که آشغاله. اگه اونو درست کنه شاید منم از این سرویس ها بگیرم چون 1 مگ دیگه واقعا جوابگو نیست و فقط بخاطر نامحدود بودنش تا حالا کنار اومدم باهاش.
دوستان این جشنواره طعم تابستانه سرعت دانلود شبانه اش چقدره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)