خب خود مخابرات هم که طرح هاش جالب نیستن
واسه همین به این طرح های این سایت ها رجوع میکنیم
وقتی خودشون گفتن از اونا خریداری نکنی
اگه مشکلی پیش بیاد دیگه هیشکی جوابگو نیس
از اون نماینده های رسمی میتونی تماس بگیری شاید طرح بدردبخور پیدا کردی
مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرح های جدید (این عکس مال مخابراته) کلاه برداریه محضه.
من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.
اینم مدرک در مورد سرویس من:
![]()
این جرفی که شما میزنی درست .
ولی برای بعضی ها اصلا دانلود مهم نیست مثل خوده من که همه ی دانلود هام رو با همراه اول انجام میدم هم سرعتش بیشتره هم راحت تره
اگه بعد از اتمام حجم بره رو سرعت اولیه 128 برای همه سرویس ها یکم نامردیه
به نظرم اون که سرعت بالاتری گرفته وقتی حجمش تموم بشه باید سرعت پایشون رو بالاتر ببرن
از طرفی هم به نظرم قیمت هر گیگ میاد پایین تر چون مخابرات می خواد که مردم زودتر ترافیکشون رو تموم کنن و باز حجم بخرن به خاطره همین فکر کنم قیمت هر گیگ کمتر میشه یا همین طرح های فوتون برمیگرده
من خودم به شخصه فقط یک اینترنت وصل باشه و چند تا سایت رو چک کنم روزگار میگذره
شایدم عادت کردم به سرعت 16 مگابیت یادم رفته 128 چه سرعتی داشته حالا میاد میبینیم چه آشی برامون پختند![]()
ببخشید این طرح ها ماله مخابرات مشهد است؟ از کجا گرفتین؟
![]()
کسی سرویس ftth مشهد گرفته ؟
چجوریه ؟
فقط مخابرات میده یا isp هم هم میدن ؟
قیمتاش چجوریه ؟
در پایین این صفحه ای که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزارم نقشه مناطقی از مشهد هست که دارای فیبر نوری ftth شده.اگر کل شهر رو 100 درصد در نظر بگیریم فقط حدود 5 درصد شهر مشهد طبق این نقشه قابلیت واگذاری اینترنت ftth رو داره.![]()
این درصد پیشرفت تو چ مدته اونوقت؟
قزیش مثل کتابخانه مشهد شده که همچنان در حال ساختن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)