تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1794 از 4105 اولاول ... 794129416941744178417901791179217931794179517961797179818041844189422942794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,931 به 17,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

ضمن تایید حرفای ناظر محترم این نکته رو هم اضافه کنم هیچ تضمینی وجود نداره که اجازه بدن بعد از اتمام ساعت اداری شما بیایید خونه

طبق نوشته های شما، بطور کلی معاف از امورات نظامی خواهید بود و فقط در امورات اداری و غیرنظامی استفاده خواهید شد

زیاد دلخوش به این نزدیکی به محل سکونت و خانواده نباشید چون تجربه ثابت کرده خدمت کردن در نزدیکی محل سکونت به لحاظ روانی سخت تره
    برادر وقتی توی نامه کمیسیون قید میشه خدمت نامبرده در شیفت اداری ... به قول یکی از بچه ها بمب اتم هم بیاد پایین نمیتونن بعد از ساعت 2 توی پادگان نگهتون دارن ... خصوصا افرادی که معاف از پست هستند به علت مشکلات روانی ...
    برای بنده این ها رو هم قید کرده بودن :
    معاف از حمل سلاح و تجهیزات نظامی
    معاف از نگهبانی
    حتی برای برخی افراد درج میکنن خدمت نامبرده در محل های کم استرس انجام گیرد.(یعنی لحاف و تشک اینا رو هم براشون بیارید ولی فقط دو سال بیان و برن)
    اگر آدم بلد باشه ساعت دو رو هم به 12 تقلیل میده ... ما که به همون دو قانع بودیم...

2. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    بله امکانش هست ، ولی خاتم باید رضایت بده برای خروجتون و البته سپاه شهرتون هم درخواست بده

سلام ممنونم واسه پاسخ گویی جناب LoveLIfe
    چندتا سوال:
    1- چطور رضایت خاتم رو میشه گرفت؟ چطور میشه کاری کرد که حتما موافقت شه؟ ...
    2- اگه احیانا خاتم رضایت بده ممکنه که سپاه نیافتیم؟ یا از اونجایی که ارگان خاتم سپاه هست در صورت خروج باز هم حتما سپاه میافتیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ممنونم واسه پاسخ گویی جناب LoveLIfe
    چندتا سوال:
    1- چطور رضایت خاتم رو میشه گرفت؟ چطور میشه کاری کرد که حتما موافقت شه؟ ...
    2- اگه احیانا خاتم رضایت بده ممکنه که سپاه نیافتیم؟ یا از اونجایی که ارگان خاتم سپاه هست در صورت خروج باز هم حتما سپاه میافتیم؟
    خواهش می کنم
    1-شما باید با مسئولتون صحبت کنید و از این بهانه ها بیارید که خانواده نیاز به مراقبت داره و مشکل خانوادگی دارم و نمی تونم بیام و .... !
    2- دیگه امکان اینکه ارگان دیگه بیفتید 0 هست و وقتی درخواست سپاه منطقه خودتون رو داشته باشید 99 درصد همان جا می افتید

یه نصیحت به شما ، تا از اونجایی که هستید مطمئن نشدید ( اینکه جای خوب نمی افتید ) هیچ وقت خاتم رو ول نکنید
    یهو می بینی نیم ساعت با منزل فاصله دارید ولی سال به سال هم نمی تونید برید
    یه مورد دیگه اگه دور از خانه باشید شما ماهی 1 بار بتونید برید خانه ، بهتر از اینه نزدیک منزل باشید و 2 هفته یکبار برید ( بار روانی داره )

5. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    شاید سوالم تکراری باشه ولی میخواستم بدونم میزان احترام گذاشتن و سختی خدمت یک فرد فوق دیپلم با لیسانس چقدر تفاوت داره؟
    من فوق دیپلم دارم دوست دارم برم خدمت بعد بیام با خیال راحت ادامه تحصیل بدم بدون دردسر معافیت تحصیلی و . . . اما میترسم اختلاف کاردانی با کارشناسی تو گذر دوران خدمت زیاد باشه و اذیت بشم
    اگر میشه تجربیات واقعی خودتون رو بگین و راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    میشه لیست شرکت های خاتم را نام ببرید؟

داره خودمونی میشه sam_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خواهشا منو راهنمایی کنید
    من متولد 73/11/10 هستم یه هفتس دارم با یه عده ( از جمله یک سرهنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی !!!) بحث می کنم که آقا من 18 سال و 8 ماهم هست نه 19 و ...
    نمی دونم حساب کردن سن کاره سختیه؟

این هم اولین قسمت سوالات متداول سازمان نظام وظیفه : تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .
    حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .

18 سالگی تمام یعنی چی ؟ مگه نباید 18 سالگی تموم شه بری تو 19
    من تا حالا دو دفعه رفتم پلیس +10 یکدفعه هم زنگ زدم تلفن گویای نظام وظیفه
    وقتی زنگ زدم نظام وظیفه طرف گفت آقا شما از مهلت پست کردن دفترچت گذشته الانم غیبت داری دانشگاهم نمی تونی بری گفتم خب الان چی کار کنم گفت برو +10
    رفتم +10 گفت نه شما مشمول نیستی برو دانشگاه ثبت نام کن معافیت تحصیلی که دانشگاه داد رو بیار اینجا حله.
    من پارسال خرداد دیپلمم رو گرفتم ( دیپلم سه ساله فنی حرفه ای ) اون سال در کنکور کاردانی پیوسته قبول نشدم امسال دوباره کنکور دادم کرج قبول شدم.

من مجموع شماره دو چشمم بیشتر از هشت هستش امروز رفتم نظام وظیفه کرج برای معافیت پزشکی اقدام کنم طرف گفت باید بری پلیس +10 پرونده تشکیل بدی
    اومدم +10 گفت تو اگه پرونده تشکیل بدی بعد نمیتونی معافیت تحصیلی بگیری!
    بعد میگن اگه دانشگاه ثبت نام کنمو مشغول درس شم دیگه نمی تونم برم دنبال معافیت پزشکی تا درسم تموم شه که در اونصورت با مدرک فوق دیپلم باید شماره چشمت بالای 10 باشه (رسماً کور باشی دیگه!)
    بعد به پلیس +10 گفتم من دانشگاه نیمه دوم قبول شدم یعنی الان ثبت نام میکنم ولی بهمن میرم سره کلاس نمیشه تا اون موقع معافیت تحصیلی که دانشگاه داده رو نیارم اینجا برم دنباله کارای معافیم ؟ گفت نه اونجوری غیبت می خوری !
    در صورتی که من الان 18 سال و 8 ماهم هست حالا کو تا برم تو 19 بعد 6 ماه مهلت پست کردن دفترچم بگذره

خواهشاً راهنمایی کنید ببینم چی کار باید کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان از کدهای پادگان های آموزشی اعزام 8/1 خبری نشد ؟!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برادر وقتی توی نامه کمیسیون قید میشه خدمت نامبرده در شیفت اداری ... به قول یکی از بچه ها بمب اتم هم بیاد پایین نمیتونن بعد از ساعت 2 توی پادگان نگهتون دارن
    من اون مورد رو برحسب تجربه خدمت در ناجا گفتم
    جایی که ما خدمت کردیم خبری از ساعت اداری و شیفت و ... نبود ، ستواندوم وظیفه داشتیم کارش فقط تایپ و بایگانی نامه ها بود ولی شب رو باید می موند همونجا و چون پسر خوبی بود و فرمانده ازش خوشش میومد ( یه جورایی با پارتی بازی ) عصر 5شنبه ها میرفت خونه،شنبه صبح ساعت 9 برمیگشت ، البته اونم نه هرهفته !!!

11. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان همونطور که قول داده بودم تجربیاتمرو از امریه خاتم در اختیارتون قرار بدم، امروز دوست عزیزی پیام خصوصی داده بود و سوالاتی کرده بود، من هم پاسخ همین سوالات رو میزارم تا شاید بدرد دوستان دیگه هم بخوره:

من امریه موسسه نیرو گسترم

1- وضعیت کار:
    در حال حاضر وضعیت کار تو خاتم یه کمی بده - چراکه اکثر پروژه ها خوابیده - قراردادی ها رو توی حوزه تخصص خودشون، مثلا مکانیک توی خط انتقال گاز و پایپینگ و اینا ... (اما اگه قرارداد نبندی مث من که الآن صرفا سرباز وظیفه ام اگه لازم باشه نگهبانی هم اگه کم داشته باشن میزارن البته ما و 99% سایر سربازا سر کار تخصصی خودشونن و کم پیش میاد بزارن نگهبانی)
    2- مرخصی:
    اگه بومی باشی که ماهیانه 3/5 روز مرخصی داری + جمعه ها و روزای تعطیل رسمی هم تعطیل - غیر بومی 22 روز کار 8 روز مرخصی
    3- خوابگاه میدن؟:
    به شرطی که غیر بومی باشی آره - کاملا هم بستگی به جایی داره که افتادی مثلا من خودم چون پروژه دور از شهره خوابگاهم تو کانکسه البته غذاهاش عالیه و از رستوران میاد! در حالی که یکی از رفقا که اونم نیروگستر هست اما پروژه ی داخل شهر هست، تو هتلن!
    4- حقوق:
    کاملا بستگی به خودتون داره - به نسبت جنم و عرضه و کاری که از شما ببینن میتونه تا 3 میلیون هم باشه - اما حداقل 1 و نیم میلیون هست

تصور از کار تو پروژه:
    مثلا در حال حاضر خود من پروژه آبرسانی هستم، اونجا پر هست از دستگاه های مکانیکی و تاسیساتی، ژنراتور، جت فن، دریل جامبو، تابلو برق، بیل مکانیلی، کمپرسور و ...
    همه ی اینا یا برقی ان یا سوختی ...
    مثلا یکی ممکنه مسئول نت (نگهداری و تعمیرات اینا باشه)
    یکی مسئول سوخت و روغن این ماشین آلات ...
    یکی اپراتور اینا ...
    یا اصلا ممکنه حال بدن بهت و بری دفتر فنی ... دفتر فنی جایی هست که مسئولین و مهندسان ارشد پروژه میشینن و راجع به پیشبرد و برنامه ها و ایده های مربوط به پروژه صحبت میکنن و کارای اداری و دفتری و برنامه ریزی میکنن ...

اونایی که قرارداد پیمانی بستن که میپرسن: "به نظرت کار درستی کردم که باهاشون قرارداد پیمانی بستم؟"
    کاملا بستگی به شرایط خودتون داره ...
    اینکه آیا اصلا علاقه داری به این کار؟
    بعضیا میبینی اصلا از کار فنی و اجرایی بدشون میاد مثل خود من، و شاید اصلا هدفش هیات علمی شدنه ... میخواد کلک سربازی رو بکنه و بره دنبال ادامه تحصیل، مسلما برای این فرد قرارداد بستن خوب نخواهد بود
    شاید بعضیا بخوان چند سال کار کنن و کمی پول بدست بیارن و بعد برن سر ادامه تحصیل یا یه کار دیگه ... اونموقع قرارداد بستن مسلما کار خوبیه ...
    شاید بعضیا بخوان بمونن تو خاتم و هدف بلند مدتشون اینه که یه روزی مدیر پروژه شن و ... واسه اینا هم مسلما خوبه ...
    بعضیا شاید فرصت شغلی بهتری داشته باشن ... و .....

امیدوارم راهنمایی ها و تجربیاتم بدرد دوستان بخوره ...
    انشالله موفق باشید دوستای عزیزم

13. 2 کاربر از sn.912sajjad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

برادر وقتی توی نامه کمیسیون قید میشه خدمت نامبرده در شیفت اداری ... به قول یکی از بچه ها بمب اتم هم بیاد پایین نمیتونن بعد از ساعت 2 توی پادگان نگهتون دارن ... خصوصا افرادی که معاف از پست هستند به علت مشکلات روانی ...
    برای بنده این ها رو هم قید کرده بودن :
    معاف از حمل سلاح و تجهیزات نظامی
    معاف از نگهبانی
    حتی برای برخی افراد درج میکنن خدمت نامبرده در محل های کم استرس انجام گیرد.(یعنی لحاف و تشک اینا رو هم براشون بیارید ولی فقط دو سال بیان و برن)
    اگر آدم بلد باشه ساعت دو رو هم به 12 تقلیل میده ... ما که به همون دو قانع بودیم...
    جایی که شما بودید این کارو از زمان اموزشی انجام میدادن ؟
    یعنی از همون روز اول شیفت اداری بودید ؟
    یه سوال دیگه
    امکانش هست از نیرو دریایی به نیرو زمینی سپاه منتقل شد ؟ چجوری ؟ (مهم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •