تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1794 از 4428 اولاول ... 794129416941744178417901791179217931794179517961797179818041844189422942794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,931 به 17,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    کسی هست که بدونه حداکثر چند گیگ ترافیک باقیمانده به دوره بعد اضافه میشه.مثلا الان من 3 گیگ دارم ده روز دیگه دوره سه ماهم تموم میشه بعد دوباره قراره یه سه ماهه ای دیگه بگیرم.ایا تمام این سه گیگ اضافه میشه به 6 گیگ دوره بعد..
    ممنون میشم جوابم رو بدید

داره خودمونی میشه singlestar_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه 2 روزه کوچ کردم به پارس آنلاین (اونم مفت مفت )

سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
    سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)

بنظرتون این سرعت علت خاصی نداره که؟ نکنه چون مشترک جدیدم میخواد جذبم کنه بعد سرعت بیاد پایین؟

چندتا سوال هم داشتم از با تجربه ها:
    -امکان استفاده از یوزر و پس هر جایی که رانژه پارس آنلاین باشه وجود داره؟ یا یوزر پس فقط روی همین تلفن کار میکنه؟
    -اگه من مثلا 3 ماهه، 6گیگ بگیرم، کل 6 گیگ ترافیک رو میتونم همون ماه اول استفاده کنم؟(یا ماهی 2 گیگ؟)
    -بعد اگه همین اتفاق بالا افتاد، میتونم دوباره بجای اینکه ترافیک بخرم، سرویس بخرم؟ مثلا 3 ماه دیگه؟ (چون قیمت 6 گیگ ترافیک از 3ماه سرویس به همراه 6 گیگ ترافیک بیشتره 24<30 )

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد سیستم اکانتینگ، isp قبلی که بودم علاوه بر اینکه یه چیزی شبیه همین پارس آنلاین داشت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه سیستم دیگه هم بود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، که همه همه جزئیات توش ثبت می شد(ازجمله nas و mac و ip و زمان شروع و پایان و ...) و اصلا هم تاخیر تو آپدیت نداشت

-تو این دو روزه احساس خفگی! میکنم با بخش گزارش ترافیک پارس آنلاین، از بس اطلاعاتی که داره محدوده و دیر به دیر آپدیت میشه، میخواستم ببینم پارس آنلاین سیستم اکانتینگ دیگه ای نداره که دقیق تر باشه؟
    قاعدتا باید یه همچین چیزی داشته باشه، چون isp ها طبق قانون باید تا چندین ماه تمام جزئیات اتصال از جمله ip و mac مشترک رو در هر بار اتصال ثبت کنن

من اینا رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه هیچکدوم با پسورد من کار نکرد(ظاهرا مال کار دیگه ای هستن)
    سلام، اینا واسه تبلیغه، سرعت 128 با 256 فرق نداره زیاد.من 256 دارم و الان سه هفتس شبا 500 مگ هم دانلود نمی کنم، سرعتش خیلی نوسان داره و به ندرت پیش میاد شبا و روزا مثل هم باشه، البته سرعت روز خوبه و از 120 کمتر نشده تا به حال

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من می خوام این پلن رو بگیرم:

TRA-2048 2 Mbps نامحدود 888,000 Dynamic

این 2 مگ نامحدود هست. اول می خوام ببینم سرعت چند کیلو بهم میده معمولا؟ آیا شباش سرعت کمتره؟ و اینکه رنج سرعت تو یه حدوده یا خیلی کم و زیاد می شه.

راستی من اصفهان هستم مرکز آزادی، ولی تو لیستش زده تعرفه به صورت سراسری، فرقی که نمی کنه شهرستان ها پس؟

پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من از امروز هرچی دنلود ميکنم از حسابم کم نميشه
    اصلا امروز تاريخش تو گزارش های مصرف 48 ساعت گذشته هم نيست و همينطور گزارش مصرف بايگانی شده
    احتمالش هست بعدا ازم کم کنن؟يا همينطور دنلود کنم
    اين گزارش مصرف 48 ساعت گذشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم گزارش مصرفه امروز

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

این 2 مگ نامحدود هست. اول می خوام ببینم سرعت چند کیلو بهم میده معمولا؟ آیا شباش سرعت کمتره؟ و اینکه رنج سرعت تو یه حدوده یا خیلی کم و زیاد می شه.

راستی من اصفهان هستم مرکز آزادی، ولی تو لیستش زده تعرفه به صورت سراسری، فرقی که نمی کنه شهرستان ها پس؟

پیشاپیش ممنون.
    تعرفه ها که سراسریه و فرقی نداره اما یه نکته مهم رو فراموش نکنید و اون هم اینکه پایین همون جدول تعرفه ها این مطلب رو نوشته ((ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.)) یعنی یک خط دو مگ با سرعت 256 کیلوبایت بین 10 نفر share میشه و وقتی همه این افراد آنلاین باشن سرعت شما میشه 25 کیلوبایت و وقتی که فقط شما آنلاین باشید سرعت میشه 250 کیلوبایت.با توجه به اینکه اکثر افراد خطوط نامحدود رو برای این میخرن که زیاد با اینترنت سر و کار دارن پس احتمال اینکه اغلب اوقات آنلاین باشن خیلی زیاده و در نتیجه سرعتها سرشکن میشه و اون چیزی که همه توقع دارن (سرعت نجومی و بالا) هیچ وقت اتفاق نمیفته.

6. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از جوابتون، با این همه تئوریش رو خودم می دونم. الان 4 تا خط دارم، ولی تئوریش مهم نیست، مثلا نامحدود فن آوا 1 به 4 هست ولی 2 سال بیشتره که 1 به 1 بهم میده. در هر صورت ممنون.

لطفا اگه کسی از دوستان خط نامحدود پارس داره، این پستو یه نگاه بکنه:

سلام دوستان

پیشاپیش ممنون.
    البته یه چیزم هست، در کل اینترنتای ایران شانسی هست، دو نفر از یه شرکت تو یه مرکز مخابرت می گیرن، به یکی فول می ده یکی خیلی بد، ولی می خواستم قبل از اینکه مجبور بشم بگیرم تست کنم، یه سوالی اینجا کرده باشم که مطمئن تر باشه.

فعلا یکی دو روز صبر می کنم تا شاید کسی بدونه. بازم ممنون از همگی.
    Last edited by tovamohammad; 17-07-2012 at 15:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

1مگ شبها سرعت چنده؟
    Last edited by mojtaba4916; 18-07-2012 at 09:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شک نکن دوست عزیز این طرح کلا واسه جذب مشتری هست و این سرعتی که دارید فقط یه نوع بازاریابی است اگر همیشه سرعت همین جوری بود که این همه مخالف ایننجا نبود
    سلام، اینا واسه تبلیغه، سرعت 128 با 256 فرق نداره زیاد.من 256 دارم و الان سه هفتس شبا 500 مگ هم دانلود نمی کنم، سرعتش خیلی نوسان داره و به ندرت پیش میاد شبا و روزا مثل هم باشه، البته سرعت روز خوبه و از 120 کمتر نشده تا به حال

من هزینه خاصی نکردم که! این 2 گیگ مفت واسم تموم شده ، حتی از خونه هم بیرون نرفتم واسش!، بعد این 2 گیگ یه سرویس یه ماهه میگیرم ازیت کرد دوباره کوچ میکنم ، رشت کسی رو نمیشناسم ولی بچه ها انزلی دارن راضین، 256 روزا سرعت حدود 200 و شبی هم 1.5-2 گیگ دانلود

ولی بگما هرکی میره شرکت یه جوری ازش پول میگرن، مثلا به یکی گفته بودن یه ماهه خالی نمیشه که!، یه 3 ماهه باید بگیری بعدش میشه 4 ماه، واسه کانفیگ مودم هم همینجوری
    خوشبختانه مرکز مخابرات ما آخر آخرشه ، به محض ارسال نامه جمع آروی(یک روز بعد پر کردن)، سرویس رو جمع آوری و دقیقا یک ساعت بعدشم روی پارس آنلاین رانژه شدم، همش یکساعت بدون نت بودم!

لطفا بقیه موارد رو هم دوستان با تجربه جواب بدن ممنون میشم:

چندتا سوال هم داشتم از با تجربه ها:
    -امکان استفاده از یوزر و پس هر جایی که رانژه پارس آنلاین باشه وجود داره؟ یا یوزر پس فقط روی همین تلفن کار میکنه؟
    -اگه من مثلا 3 ماهه، 6گیگ بگیرم، کل 6 گیگ ترافیک رو میتونم همون ماه اول استفاده کنم؟(یا ماهی 2 گیگ؟)
    -بعد اگه همین اتفاق بالا افتاد، میتونم دوباره بجای اینکه ترافیک بخرم، سرویس بخرم؟ مثلا 3 ماه دیگه؟ (چون قیمت 6 گیگ ترافیک از 3ماه سرویس به همراه 6 گیگ ترافیک بیشتره 24<30 )

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد سیستم اکانتینگ، isp قبلی که بودم علاوه بر اینکه یه چیزی شبیه همین پارس آنلاین داشت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه سیستم دیگه هم بود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، که همه همه جزئیات توش ثبت می شد(ازجمله nas و mac و ip و زمان شروع و پایان و ...) و اصلا هم تاخیر تو آپدیت نداشت

-تو این دو روزه احساس خفگی! میکنم با بخش گزارش ترافیک پارس آنلاین، از بس اطلاعاتی که داره محدوده و دیر به دیر آپدیت میشه، میخواستم ببینم پارس آنلاین سیستم اکانتینگ دیگه ای نداره که دقیق تر باشه؟
    قاعدتا باید یه همچین چیزی داشته باشه، چون isp ها طبق قانون باید تا چندین ماه تمام جزئیات اتصال از جمله ip و mac مشترک رو در هر بار اتصال ثبت کنن

من اینا رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه هیچکدوم با پسورد من کار نکرد(ظاهرا مال کار دیگه ای هستن)

10. این کاربر از amir2085 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر داخل همین تاپیک سرچ میکردین میدیدن که قبل از شما هم این سوال 100 بار پرسیده شده؟؟؟
    ترافیک های هدیه از طرف شرکت و ترافیک های خریداری شده طی دوره به دوره بعد انتقال پیدا میکنه....

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من از امروز هرچی دنلود ميکنم از حسابم کم نميشه
    اصلا امروز تاريخش تو گزارش های مصرف 48 ساعت گذشته هم نيست و همينطور گزارش مصرف بايگانی شده
    احتمالش هست بعدا ازم کم کنن؟يا همينطور دنلود کنم
    اين گزارش مصرف 48 ساعت گذشته

اينم گزارش مصرفه امروز

هيشکی نميدونه؟
    من امروز هم هرچی دانلود ميکنم ازم کم نميشه
    تو گزارش های مصرف هم همش پيغام خطا مياد
    امکانش هست ازم کم بشه ولی من چيزی نبينم؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •