بله تا 2 یا حتی 3 مشکلی نبوده ولی تقریبا از هر کسی که پرسیدم، تو بازه ی 3-4 مشکل و افت سرعت داشته.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله تا 2 یا حتی 3 مشکلی نبوده ولی تقریبا از هر کسی که پرسیدم، تو بازه ی 3-4 مشکل و افت سرعت داشته.
دیشب من تا 3.5 بیدار بودم داشتم با 970 نا دانلود میکردم.ولی روز قبلش راس ساعت یک نتم قطع شد و 2 وصل شد که ایکاش نمیشد سرعت 10 کیلوبایت بود
دوستان SNR Margin من Downstream 15 و Upstream 6 بنظرتون چطوره؟ قطع و وصلی زیاد دارم...
سوال 2- بهترین نامحدود رو کجا میده ؟سلام
دیدم دوستان زیادی تو این تاپیک دارم گفتم نظر شما رو هم بدونمممنون میشم که یه مودم خوب معرفی کنید که همه ی امکانات رو داشته باشه و بعدا پشیمون نشم مثلا میگن بعضی هاشون و ی پــــــی ان میخورن یا امکانات دیگه که ممکنه من ازشون خبر ندارم و بعدا به کارم بیاد همزمان میخاوم از لن هاش در دو دستگاه ( ----- و پی سی ) و از وای فایش آیفون و لبتاب وصل بشم و نمیخوام مشکلی داشته باشه ( در آی پی دادن و یا سایر مشکلات ممکن ) قیمت هم معمولی باشه حول و حوش 100 حالا 50 بالا و پایین عیبی نداره ولی مودم خیلی سرتری باشه حاضرم بیشترم پول بدم ف در ضمن من میخوام از طبقه پایین و بالا ازش استفاده کنم و آنتش خوب باشه
دوستان من رو هم راهنمایی کنین.
خط من رو 4 مگ بسته شده،باید زنگ بزنم بگم رو 8 مگ ببندند ؟ (الترا مخابرات)
فکر کنم 128 نامحدود ماکس نت از همه بهتره دوست عزیز
مخابرات با سرعت 30-35
نه خوبه نه بد و متوسطه. قطعی و وصلی شما با این اعداد قاعدتا از سوی شما نیست و مشکل از طرف اوناست. مگر اینکه مواقع قطعی نویزتون خیلی بد باشه. مثلا نسبت سیگنا به نویزتون هر دوش زیر 6 باشه.
نامحدود فقط مخابرات و ماکس. البته طبق تجربه دوستان، فقط طلایی های ماکس چرا که برنزی ها رو محدود کرده.
بله باید تماس بگیرید و به صورت مودبانه سیریش بشید و ول کن هم نباشید.
زنگ میزنم میگن قطع و وصلی از طرف شماست... قبول نمیکنن... با این وضعیت میتونم سرویس ultra بگیرم؟ میگم ultra بدین نمیدن میگن خط شما نویز داره نمیشه
کسی میدونه دلیل این چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)