پارسال نو خریدم. یکی بود 4 تا نو از قدیم الایام واسش مونده بود. گارانتیش مال سال 84 بود.
450 تومن.
پارسال نو خریدم. یکی بود 4 تا نو از قدیم الایام واسش مونده بود. گارانتیش مال سال 84 بود.
450 تومن.
Last edited by timsar jackson; 28-05-2015 at 12:51.
خوب خریدی ، مبارک باشه !
منم اگه با این قیمت و نو پیداش کنم ، بدون شک میخرمش !
9004 خیلی امپ خوبیه منم 8004 دارم اما ایشالا واسه بار گلیدن میخوام بفروشمش یه ماسکونی بردارم.
حمید جان سلام.
من یه ساب w311D4گرفتم.وقتی اومدم خونه دیدم دو کوئل دواهم. ولی آمپلی فقط یا4اهم میده یا8اهم خوب من اینو چجوری ببندم. اگه 4هم ببندم که فقط باید رویه کوئل ببندم اکه رو دوتا کوئل ببندم یا میشه8اهم یا میشه 2اهم درهر صورت 4اهم نمیشه چجوری باید ببندم.؟
سلام.
دوست عزیز میتونید 4 اهم ببندید....
در کل دو کوئل دو اهم رو میشه به دو صورت بست
1. سری - منفی یه کوئل به مثبت دیگری و حاصل یک مثبت و منفی باقی مانده از هر کوئل = 4 اهم
2. موازی - به هم بستن + و - که = 1 اهم...
با سلام خدمت دوستان عزیز و حمید آقای گل
چند روز بود که وقته حمید اقارو حسابی گرفتم و اذیتشون کردمایشون مثه همیشه با بهترین راهنمایی ها و با صبر جواب میدادن و خلاصه یه قطعاتی رو واسه دوستم تهیه کردن و فرستادن .به خازر نداشتن نت من عکسارو اینجا قرار میدم .
پک برق استریت وایرز-باند جی وی سی 7158 - rca connection - امپ 5602 پایونیر )
با اینکه صدای کواکسیال رو دوس ندارم اما واقعا این به قیمتش واقعا می ارزه بعد از نصب حسابی شادمان بودن دوستان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
و اما اینم امپ خوش ساخت و سنگین هلیکس spxl1000 که واسه خودم گرفتم البته زحمتشو حمید اقا کشیدنالبته هنوز زحمت زیاد دارم
ایشالا بعد تکمیل قطعات و اومدن بار گلیدن ساب ووفر رو نصب میکنم
امیدوارم بتونم زحماتشون رو جبران کنم مرسی![]()
سلام امیر حسین جان. مبارک شما و دوستانتون باشه. ان شاءالله تو شادیها استفاده کنید. بنده هم در خدمتگذاری آماده هستم هر موقع دستور بفرمائید.![]()
این سوال من جا موند
سلام .
واسه پراید هاچ بک چه سیستمی پیشنهاد میکنید ? هزینه 1200-1300
تا اونجایی که من خوندم بحث ها رو اینارو پیشنهاد داده بودید :
پخش کنوود x400
کواک 6965 v2
ساب کنوود HQR3000
امپ کنوود HQR8400
تو همین رنج چی دیگه به جز اینا پیشنهاد میدید که بهتره به نظرتون ?
حجم صدا واسم مهم نیست ، صدای تمیز با بیس نرم
دوست عزیز این ساب و 4اهم فقط درصورتی که یه یه کوئل وصل بشه اگه سری وصل کنم به اون یکی کوئل میشه 8اهم که صدردصدبیس صدا کمتر میشه اگه هم که موازی ببندم میشه دواهم که در اون صورت هیچ آم چهار کانالی 2اهم نداره همشون از4اهم تا16اهم ساپورت میکنن.
من پیش یه نصاب رفتم گفت اگه اینو ببندی باید فقط به یک کوئل ببندی که چهار اهم باشه اونجوری هم فقط نص صدارو ازش میگیری اینا واسه اینه که دوتا ساب باهم بسته بشن با یه امپ مونو ؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)