تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1793 از 4428 اولاول ... 793129316931743178317891790179117921793179417951796179718031843189322932793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,921 به 17,930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 12:38 وصل شدم تا 1 نزدیک 300 مگی دانلود کرد الان طبق این عکس پس چیزی کم نشده؟

پس رایگان فعلا جاهایی جواب میده؟

2. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بعضيا واقعا خوش به حالشونه ها.من 512 دارم.خيلي اينروزا سرعتم خوب شده فقط ميتونم 1 مگ نهلايتش دانلود داشته باشم شبا.تازه 12:30 تا 1 هم اصلا رايگان نيست برام.6 تا 7 صبح هم يك مقدار برام حساب ميكنه.عجيبه ها.اونايي كه سرعت بالا دارن ميشه بگن mtu مودمشون روي چنده ما هم بزاريم شايد فرجي شد؟

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب من از 12/30 گذاشتم برای دانلود اما کم کرد. مثل اینکه 12/30 رو نمیشه دیگه کار گرفت. برای 6 تا 7 صبح داستان چجوریه، اونم از حجم کم میکنه یا نه ؟
    اینکه موقت برای 5 روز بعد از اتمام حجمت میتونی شارژ داشته باشی چجوریه، میخوام بدونم بعد اون 5 روز که حجمتو سوزوندی از قرارداد بعدیت کم میشه یا نه فقط از همون 5 روز ؟
    ممنون .
    از قرارداد بعدیت کم میشه ضمناً دانلود شبانه تو این 5 روز رایگان نیست و از ترافیکت کم میکنه

5. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

10

سلام دوستان
    من تازه 2 روزه کوچ کردم به پارس آنلاین (اونم مفت مفت )

سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
    سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)

بنظرتون این سرعت علت خاصی نداره که؟ نکنه چون مشترک جدیدم میخواد جذبم کنه بعد سرعت بیاد پایین؟

چندتا سوال هم داشتم از با تجربه ها:
    -امکان استفاده از یوزر و پس هر جایی که رانژه پارس آنلاین باشه وجود داره؟ یا یوزر پس فقط روی همین تلفن کار میکنه؟
    -اگه من مثلا 3 ماهه، 6گیگ بگیرم، کل 6 گیگ ترافیک رو میتونم همون ماه اول استفاده کنم؟(یا ماهی 2 گیگ؟)
    -بعد اگه همین اتفاق بالا افتاد، میتونم دوباره بجای اینکه ترافیک بخرم، سرویس بخرم؟ مثلا 3 ماه دیگه؟ (چون قیمت 6 گیگ ترافیک از 3ماه سرویس به همراه 6 گیگ ترافیک بیشتره 24<30 )

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد سیستم اکانتینگ، isp قبلی که بودم علاوه بر اینکه یه چیزی شبیه همین پارس آنلاین داشت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه سیستم دیگه هم بود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، که همه همه جزئیات توش ثبت می شد(ازجمله nas و mac و ip و زمان شروع و پایان و ...) و اصلا هم تاخیر تو آپدیت نداشت

-تو این دو روزه احساس خفگی! میکنم با بخش گزارش ترافیک پارس آنلاین، از بس اطلاعاتی که داره محدوده و دیر به دیر آپدیت میشه، میخواستم ببینم پارس آنلاین سیستم اکانتینگ دیگه ای نداره که دقیق تر باشه؟
    قاعدتا باید یه همچین چیزی داشته باشه، چون isp ها طبق قانون باید تا چندین ماه تمام جزئیات اتصال از جمله ip و mac مشترک رو در هر بار اتصال ثبت کنن

من اینا رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه هیچکدوم با پسورد من کار نکرد(ظاهرا مال کار دیگه ای هستن)

7. این کاربر از amir2085 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من 12:38 وصل شدم تا 1 نزدیک 300 مگی دانلود کرد الان طبق این عکس پس چیزی کم نشده؟

پس رایگان فعلا جاهایی جواب میده؟

گویا به همین صورت هست .
    بهترین کار این هست که هرکس یکبار خودش تست کنه و بعد با خیال راحت استفاده کنه.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان برای استفاده از شبانه باید حتما مودم رو ری استارت کرد یا اتوماتیک مجانی میشه ؟

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه 2 روزه کوچ کردم به پارس آنلاین (اونم مفت مفت )

سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
    سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)

بنظرتون این سرعت علت خاصی نداره که؟ نکنه چون مشترک جدیدم میخواد جذبم کنه بعد سرعت بیاد پایین؟

چندتا سوال هم داشتم از با تجربه ها:
    -امکان استفاده از یوزر و پس هر جایی که رانژه پارس آنلاین باشه وجود داره؟ یا یوزر پس فقط روی همین تلفن کار میکنه؟
    -اگه من مثلا 3 ماهه، 6گیگ بگیرم، کل 6 گیگ ترافیک رو میتونم همون ماه اول استفاده کنم؟(یا ماهی 2 گیگ؟)
    -بعد اگه همین اتفاق بالا افتاد، میتونم دوباره بجای اینکه ترافیک بخرم، سرویس بخرم؟ مثلا 3 ماه دیگه؟ (چون قیمت 6 گیگ ترافیک از 3ماه سرویس به همراه 6 گیگ ترافیک بیشتره 24<30 )

یه سوال دیگه هم داشتم در مورد سیستم اکانتینگ، isp قبلی که بودم علاوه بر اینکه یه چیزی شبیه همین پارس آنلاین داشت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یه سیستم دیگه هم بود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، که همه همه جزئیات توش ثبت می شد(ازجمله nas و mac و ip و زمان شروع و پایان و ...) و اصلا هم تاخیر تو آپدیت نداشت

-تو این دو روزه احساس خفگی! میکنم با بخش گزارش ترافیک پارس آنلاین، از بس اطلاعاتی که داره محدوده و دیر به دیر آپدیت میشه، میخواستم ببینم پارس آنلاین سیستم اکانتینگ دیگه ای نداره که دقیق تر باشه؟
    قاعدتا باید یه همچین چیزی داشته باشه، چون isp ها طبق قانون باید تا چندین ماه تمام جزئیات اتصال از جمله ip و mac مشترک رو در هر بار اتصال ثبت کنن

من اینا رو پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که متاسفانه هیچکدوم با پسورد من کار نکرد(ظاهرا مال کار دیگه ای هستن)
    شک نکن دوست عزیز این طرح کلا واسه جذب مشتری هست و این سرعتی که دارید فقط یه نوع بازاریابی است اگر همیشه سرعت همین جوری بود که این همه مخالف ایننجا نبود

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان برای استفاده از شبانه باید حتما مودم رو ری استارت کرد یا اتوماتیک مجانی میشه ؟
    برای استفاده رایگان از ساعت 1 تا 6 نیاز به هیچ کاری (ریست یا دیسکانکت و...) نیست.

12. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از ديروز تا الان اينترنتم كاملا قطع بود.زنگ زدم پشتيباني تلفن گويا بهم گفت به علت تعميرات شبكه هست.512 دارم شبا سرعت دانلودم از 1تا3 به حدوداي 30 الي 35 هست.از 3 تا 6 زور بزنه به 50هم ميرسه.بنظرتون ميتونم شكايت كنم از پارس؟كل دانلودم تا 6 زير 700 مگ هست.

14. این کاربر از ehsan224224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    سرویس 256-2گیگ رایگان 1ماهه گرفتم در عرض 5روز 1.2گیگم مصرف شد در صورتی که دانلود سنگین نداشتم
    مثلا 2 ساعت وارکرفت بازی میکنم 100 مگ میره واسه وبگردی هم که نگو تا میتونه کم میکنه البته تو یجا خوندم که بخاطر گوگل کرومه و فایرفاکس اینجوری نیست درسته؟
    میخواستم بدونم تو همه سرویسا اینجوری کم میکنه؟یا چون این رایگانه اینجوریه

شاتل هم اینجوری؟
    Last edited by zmrking; 17-07-2012 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •