خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودشهر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودشهر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم
![]()
کسی حرفی برای گفتن نداره؟
واقعا عجیبه هر وقت با ای پی 2 وصل میشم kerio کار نمیکنه.
دوستان سرعت مخابرات شما هم امشب پائین بود؟ من خیلی قطع و وصلی دارم... از پست هم یه سیم شیلد دار تا مودم کشیدم ولی بازم مشکل حل نشده...
بله امشب قطعی زیاد بود ، سرعت دانلود هم پایین ، البته هر چند روز یک بار این مورد پیش میاد و برای همه هست و ربط خاصی هم به سیم کشی و ... نداره .
Last edited by v-abbasi; 09-03-2014 at 08:35.
دوستان بازم سلام
الآن یکی 2 روزه، دقیقا سر ساعت 3 شب نت قاطی میکنه!
1 تا 2 با میانگین سرعت 200 اینا دانلود میکنه، از اون به بعد میانگین سرعتش میشه 15!!!!
صبح ساعت 6:50 دقیقه هم که وب رو باز میکنم، میره صفحه مودم ارور no rule can be applied رو میده!!
دلیلش چیه چیکارکنم؟
نتمم بلوطه
ISP با پینگ خوب پیدا شد؟
بلوط یه پینگش خوب بود، اونم انقدر تایم اوت داره اخیرا که به چشم نمیاد >_<
سلام
کارشناس نصب همارا دقیقا چی کار میکنه ؟
یه سوال دیگه، خط من تا دیروز تا 12 مگ می کشید ، امروز که از مخابرات اینترنت خریدم تا 8 مگ می کشهاین چرا اینطوری شده؟
دیشب وضعیت خیلی افتضاح بود. من موندم چرا شب اینطوری میشه !
من غلط بکنم دیگه اولترا تمدید کنم بعد ببینم اخرش سرعت 200 بده
سلام
دیدم دوستان زیادی تو این تاپیک دارم گفتم نظر شما رو هم بدونمممنون میشم که یه مودم خوب معرفی کنید که همه ی امکانات رو داشته باشه و بعدا پشیمون نشم مثلا میگن بعضی هاشون و ی پــــــی ان میخورن یا امکانات دیگه که ممکنه من ازشون خبر ندارم و بعدا به کارم بیاد همزمان میخاوم از لن هاش در دو دستگاه ( ----- و پی سی ) و از وای فایش آیفون و لبتاب وصل بشم و نمیخوام مشکلی داشته باشه ( در آی پی دادن و یا سایر مشکلات ممکن ) قیمت هم معمولی باشه حول و حوش 100 حالا 50 بالا و پایین عیبی نداره ولی مودم خیلی سرتری باشه حاضرم بیشترم پول بدم ف در ضمن من میخوام از طبقه پایین و بالا ازش استفاده کنم و آنتش خوب باشه
چند روزیه که دانلودام جزئی هست و تا ساعت 2 همشون تموم میشن
دیشب هم تا 2 بیدار بودم دانلود هم داشتم و هم وبگردی مشکلی نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)