سیستم سرویس ما
![]()
ایول بابا،توی اتوبوس گذاشتی اینو [emoji6]
داداش دستت درد نکنه از یه اشتباه نجاتم دادی واقعا بااون جور صدا نمیتونم کنار بیام.
اون سیستم اولی که گفتم فقط پخشش دلچسبم نیس حالا صبر کنم باز ببینم چی میشه . مرسی
سلام یه پخش خوب میخواسم تو رنج قیمت 350 میشه معرفی کنین!
کنوود x400
Alpine 151 هم گزینه خوبیه .
با تشکر فراوان از حمید آقا بابت تهیه باند هلیکس ؛ بعده اینکه دو هفته فروشگاه اینترنتی ب ش پولمو با دروغ تو حساب اش نگه داشت در حالی که اصلا موجود نداشت و به زور پولمو مرجوع کرد( نکته جالب که 500 تومن هزینه کارت به کارت رو از رو پولم کسر کرد! )
حمید آقا (با مبلغی خیلی پایین تر از ب ش) واسم تهیه کرد.
همین جا لازمه یک تشکر ویژه ازشون بابت زحماتی که خالصانه و بی منت کشیدن داشته باشم. [emoji173]
![]()
شب خوش
اختیار داری ابراهیم جان.وظیفه هست گلم،مبارکتون باشه.
این کار ایشون هم واقعا کار زشت و ناپسندی بوده.حقارت یک آدم رو نشون میده.مبلغی نیستا ولی خیلی چیپ بود کارش.
این فروشگاه عادت داره. گاها برخی کالاها رو هم که نداره میزنه موجود و مردم رو سر در گم میکنه. خود من شخصا یکبار سره یه کالا با ایشون بحثم شد. که چرا وقتی جنسی رو نداری میزنی موجود.چون باعث سوءتفاهم میشه.اصلا هم نتونست قانعم کنه.
متاسفانه برخی کاسبهای ما هنوز الف بای کاسبی رو هم نمیدونند و اسم خودشون رو هم میزارن کاسب.
در هر صورت ان شاءالله اگر زنده باشم صبح هم اسپیکر شما و هم یکی دیگر از دوستان رو تحویل تی پاکس میدم و به امید خدا شنبه دستتون خواهد رسیذ
امیدوارم در شادیها استفاده کنین![]()
من 111 دارم. اینا الان روش نصبه:
کنوود 7056
هرتز 690
آمپ جی وی سی آرسنال 9004
یه ساب میخوام اضافه کنم. چه سابی بگیرم که مناسب باشه و خیلی هم خرج اضافه نباشه
آمپ 9004 رو نو خریدید ؟ از کجا ؟ چند خریدید ؟ دست دوم ؟
آمپ خوبیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)