تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1793 از 2376 اولاول ... 79312931693174317831789179017911792179317941795179617971803184318932293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,921 به 17,930 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویی :استقلالی‌ها چهارشنبه تیم ملی را تشویق كنند

صحبتهای امیر قلعه نویی پس از مسابقه .
    امیر قلعه‌نویی پس از برتری 5 بر یك استقلال مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازی با راه‌آهن به عنوان بازی پیش از داربی بازی دشواری بود، به خصوص آنكه ما با تیم بسیار خوب راه‌آهن و سرمربی فوق حرفه‌ای آن روبه‌رو بودیم. خوشبختانه بازیكنان توانستند فرامین تاكتیكی را به خوبی اجرا كنند البته من از شیوه كار آنها در ابتدای بازی كمی ناراحت بودم اما، به مرور توانستیم فشار به دروازه راه‌آهن را بیشتر كنیم و در نهایت پیروز شویم.
    وی افزود: از اینكه انتظارها از استقلال افزایش یافته است، بسیار خوشحالم اما تفكر من و كادر فنی در هر بازی مخصوص به همان بازی است و طبیعی است كه در ابتدا به دنبال سه امتیاز خواهیم بود و پس از آن به دنبال افزایش تعداد گلها. البته طبیعی است كه تماشاگران از دیدن گلهای زیاد لذت می‌برند اما برای ما اولویت سه امتیاز است و در تمامی دیدار از جمله بازی داربی برای سه امتیاز به میدان می‌رویم.
    قعله‌نویی خاطرنشان كرد: اكنون ما هنوز در استرس بازی راه‌آهن هستیم و اگر بخواهم راجع به داربی صحبت كنم چندان كارشناسی نخواهد بود و دو سه روز قبل از بازی با پرسپولیس درباره داربی صحبت می‌كنم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره‌ی داور ایرانی برای داربی نیز گفت: هر تصمیم كه فدراسیون فوتبال بگیرد ما قبول می‌كنیم معتقدم داوری ما به بلوغی رسیده است كه بتواند داربی را سوت بزند اما، فدراسیون دراین باره تصمیم می‌گیرد و بی‌تردید اگر داور داربی ایرانی باشد من در همین جا قول می‌دهم كه نهایت همكاری را با او انجام دهم و حتی اگر در بازی‌های دیگر اعتراضی می‌كردم در بازی داربی از داور حمایت كنم. من با گزینه‌هایی كه مطرح شده است كاملا موافقم البته شاید باشگاه بر روی برخی افراد موضع‌گیری داشته باشد.
    وی درباره‌ی احتمال انتخاب سعید مظفری زاده به عنوان داور این مسابقه نیز گفت: سعید مظفری زاده از كسانی است كه من اعتقاد دارم می‌تواند داربی را قضاوت كند.
    قلعه‌نوعی درباره مصدومیت حسین كاظمی گفت: وضعیت مصدومیت او فردا مشخص می‌شود.
    سرمربی استقلال ادامه داد: در هر صورت استقلال نشان داده است كه یكی از تیم‌های خوب چند سال اخیر ایران است با این حال تصور نمی‌كردم با این تعداد گل مقابل راه‌آهن پیروز شویم.
    وی درباره وحید طالب‌لو نیز گفت: از لحظه‌ای كه گل دریافت كردیم به وحید روحیه دادم و در بین دو نیمه نیز به او گفتم؛ تو آن‌قدر برای استقلال بازی‌های خوب كرده و پنالتی‌های مهم گرفته‌ای كه اگر ده بار دیگر نیز اشتباه كنی كسی از تو ناراحت نمی‌شود. البته او نباید اشتباه كند اما در هر صورت این واقعیت است كه طالب‌لو زحمات بسیاری برای استقلال كشیده و یكی از اركان آسیایی شدن استقلال بوده است.
    قلعه‌نویی افزود: از تمامی طرفداران استقلال می‌خواهم روز چهارشنبه به ورزشگاه بیایند و با همان تعصبی كه استقلال را تشویق می‌كنند تیم ملی را حمایت كنند. اگر ایران سه امتیاز بازی مقابل كره را بگیرد 50 درصد راه صعود را طی كرده است اما، در غیر این صورت با توجه به دو بازی خارج از خانه مقابل دو كره جنوبی و شمالی و به خصوص بازی در سئول آن هم در شرایطی كه مهندسی ورزشگاه سئول به گونه‌ای است كه تماشاگران كاملا بر تیم مهمان مسلط هستند كار دشواری خواهد بود. اما اگر كره را شكست دهیم 50 درصد راه صعود به جام جهانی را طی كرده‌ایم.
    قلعه‌نویی درباره‌ی فاصله كوتاه بازی ایران و كره جنوبی و همچنین بازی داربی گفت: بی تردید این موضوع در كار ما تاثیر زیادی می‌گذارد چرا كه تیم استقلال اكنون به هارمونی كامل رسیده و ای كاش می‌شد بین بازی كره و داربی فاصله بیشتری قرار می‌گرفت تا بازی در سطح بالاتری برگزار می‌شد.

وی درباره‌ی برگزاری مسابقات در روز اول فروردین ماه نیز گفت: در هر صورت تعاملی میان ما و سازمان لیگ شكل گرفته است و همین كه می‌دانیم باید در چه روزی بازی كنیم خودش خبر خوبی است البته برگزاری بازی در روز اول فروردین نیز نتیجه زمان‌هایی است كه از دست دادیم و در زمانی كه انتقاد می‌شویم گوش شنوایی نبود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محمود چراشایعه سازی میکنی سایت استقلال که کلی عکس داره نکنه میخوای خودتو اونجا تحمیل کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ای ول بلاخره یه عکس دیدیم که این علیزاده توش نیست.
    تواین دوتای آخری هم که گذاشتم علیزاده نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •