راهی هست تست بزنم مشکل از گوشیمه یا خطه ؟؟؟؟
راهی هست تست بزنم مشکل از گوشیمه یا خطه ؟؟؟؟
سلام. منظور اقای صدوقی تکه باند 900 است. یعنیمحدوده 850 تا 905 مگا هرتز. ارایه نسل 3 روی 900 مشکلاتی از قبیل میرایی و تلرانس دارد که کار را سخت میکند. ایرانسل در هر سایت حداقل از یک rru 900 و یک rru 1800 ویک rru 2100 استفاده میکند. در صورت اجازه رگولاتوری مینوان نسل 2 و 3 را روی تکه باند 900 اجرا کرد. از ان لحاظ مشکل نیست. مشکل اصلی پر بودن فرکانس 900 برای رایتل و ایرانسل و همراه اول است.
سلام. خودم هم به شدت ناراحت سرو و ضیا هستم. امیدوارم بتوانم کاری کنم.
سلام. هر پنل باید هر 3 باند راپشتیبانی کند باید عوض شود پس تک ترانسمیشن است. کدام شهر هستید. ؟
سلام. معیار مسیر لینک و شبکه است. ولی در برخی شهر ها و روستاها قرعه کشی میشود. تا هم پیمانکار و هم تجهیزات بدون تبعیض باشد.
سلام. تا اخر بهمن شاید هم زودتر وصل میشود.
سلام. هیچ فرقی بین اعتباری و دایمی در سرعت و پوشش نیست. فعلا اعتباری به صرفه و امکان ارایه بسته های متنوع در ان زیاد است. اگر سیم شما قدیمی است با حفظ شماره با سیم کارت فورجی تعویض کنید.
در استان تهران
دماوند به صورت رسمی وارد شبکه تریجی و فورجی شد.
تست سرعت با 4g ایرانسل توسط مودم E3372
اقا رضا از 6 ماهقبل تا الان هروز داره نت ایرانسل داره ضعیف تر میشه تورو خدا رسیدگی کنید اقدامات لازم رو انجام بدین خدا وکیلی خسته شدم این به کنار انتن دهی هم ضعیف شده چه رو مودم که در بالا گفتم چه رو گوشی ما تا کی باید صبر کنیم یک سال شده ایرانسل فروجی تریجی اورده اما هروز بدتر داره
من سرعتم از 14 مگ پایین نمیامد اما الان به زورکی تا 8 مگ میره سیگنال قبلن از 85 بیشتر نمیشد اما الان از 98 پایین نمیاد این با فروجی بود
تریجی که قبلا 7 مگ میداد سرعت الان به زور تا یک مگ میره سیگنال قبلا 72 بود الان 89 شده پایینتر نمیاد ولی خب بعضی تو نمایشگاه سرعت 100 مگ فورجی را تجربه کردن این یعنی تبلیغ ! پس ایرانسل میتونه سرعت بالا بده به کاربر احساس میکنم اینکه میگه امواج ماکرو ویو و پوشش دهی ضعیفه بهانه هست دلیلشم نفهمیدم اینا به کنار چرا مشکل انتن دهی هست؟ چرا قبلا انتن خوب بود الان انتن ضعیفه؟
Last edited by naser.051; 26-12-2015 at 16:33.
سلام. استاد اگه ممکنه نحوه اتصال و کانفیگ rru 2600 huawie را نشان دهید. همراه اول باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)