من پیش پرداختم حجم میتونم بخرم اما بجاش مشکل سرعت داره! رفتم سرویس up to 16 خریدم ولی تو سیستم up to 4 زد هرچقد هم زنگ زدم 2020 هیچکس درستش نکرد.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من پیش پرداختم حجم میتونم بخرم اما بجاش مشکل سرعت داره! رفتم سرویس up to 16 خریدم ولی تو سیستم up to 4 زد هرچقد هم زنگ زدم 2020 هیچکس درستش نکرد.
امروزم کلی پیگیری کردم به هیچ جا نرسید. حتی مرکز مخابرات هم نمیتونه درستش کنه.
دوستان حواستون باشه مخابرات نکنه تو پاچتون. از من پول 16مگ گرفتن ۴مگ تحویل دادن.
چرا سرویس های پیش پرداخت گرون تر از پس پرداخت هستن؟ !!!![]()
۱۹۵ شکایت بزار که گفتن تا ۱۶ مگ ولی خط روی ۴ مگ بسته شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعید میدونم جواب بده چون گفتن ۲مگ up to 16 وقتی شکایت کنم میگن حداقل ۲مگ رو میده پس مشکلی نیست. توی پرتالش هم زده up to 4 میگن همینو خریدی.
اگه پس پرداختش کنم خود مرکز میتونه بزاره رو 16 ولی دیگه نمیشه حجم خرید.
حالم از این نام گذاری مخابرات چی ها به هم میخوره یه نفر آدم توشون پیدا نمیشه یه اسم قشنگ بزران رو سرویس هاشون هرچند آشغال دیگه اسم گذاری نمیخواد ....
" اینترنت خوب با طعم تابستان " چقدر زشت و چندش آور .
اینا اگه سلیقه داشتن که اوضاع پرتال مشترکین این نبود. ابتدایی ترین چیزهارو بلد نیستن.
جالبه الان که دارم اینو مینویسم سرویس یه مگ دارم ولی هیچ **شکنی روش کار نمیکنه. از هات اسپات بگیر تا L2TP همه رو بستن. فکر کنم قراره اینترانت بشه به زودی...
اگه مرکز حافظ هستی شمارتو برام بفرست بگم یکی زنگ میزنه درستش میکنن، چون خود منم مرکز حافظ هستم ۲ مگ بسته بودن هیچ جوره قبول نمیکردن که خط رو اشتباه بستن چون ظاهرا تو پیش پرداخت این مشکلات خیلی زیاده، آخرش این دوستی که میگم حظوری اومد چک کرد برام زنگ زد مستقیم جایی که باید انجام بدن بعد از نیم ساعت بالاخره حالیشون کرد کجاشو باید درست کنن و الان خطم تا ۱۸ مگ باز شد بالاخره
Sent from my iPhone using Tapatalk
حالا ما تا کی باید صبر کنیم تا خرید حجم برای پس پرداخت هم درست بشه؟؟
فکر کنم اگر سرویسم رو به پیش پرداخت تغییر بدم راحت تره
پس پرداخت با پیش پرداخت از نظر کیفیت و نوع سرویس و خدمات و.... فرقی با هم دارن؟ یا فرقشون فقط توی زمان پرداخت هزینه است؟؟
اگر تفاوتی ندارن تغییرش بدم به پیش پرداخت. اینطوری کنترل هزینه هم راحت تره
PM دادم![]()
شما جدیدا تست کردی؟ دیگه ارور نمیده. من خط پس پرداخت داییمو زدم صفحه خرید حجم اومد. ولی هنوز نمیدونم کار میکنه یا نه چون نخریدم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)