دوستانی که امکانش رو دارند یه سری به نمایشگاه ایرانکام بزنند و ببینند مخابرات چه طرح های جدیدی داره؟
دوستانی که امکانش رو دارند یه سری به نمایشگاه ایرانکام بزنند و ببینند مخابرات چه طرح های جدیدی داره؟
با "کمپین رنگباران" شبانه رایگان مجدد به اینترنت ای دی اس ال مخابرات بر می گردد...
سلام دوستان.میدونم اینجا جاش نیست ولی چون میدونم بیشتر مشهدی ها به این فروم میان میپرسم.
خواهش میکنم یکی یه مرکز تخصصی بازیابی هارد دیسک تو مشهد بهم معرفی کنه. هاردم صدمه دیده و اطلاعاتشم حیاتیه.![]()
خیابان راهنمایی داخل سناباد همون اولش ی پاساژ هست تخصصی فقط هارد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام.این دانلود رایگان 2 تا 7 (محدود) چقدره مقدارش شبی ؟
یکی از دوستانم گفت شبی یک گیگ
زحمت میکشن همینم ندن دیگه !!![]()
سلام
عجیبه برخی دوستان میگن سرعت اینترنت مخابرات کمه
من همین الان از مخابرات استفاده میکنم و سرعت دانلودم تا 1.800 مگابایت در ثانیه میرسه و همیشه هم ثابته ، برخلاف اینترنت موبایل که دائما سرعت افت میکنه و بالا و پایین میره و ثبات درستی نداره حتی مودم TD-LTE ایرانسل هم تست کردم ، درسته سرعتش به 5 مگابایت در ثانیه هم میرسه ولی ثبات نداره مثل مخابرات و اصلا قیمت بسته هاش به صرفه نیست ، تقریبا 5 برابر قیمت مخابراته
مخابرات 120 گیگ یک ساله 120 هزار تومن ، واقعا بهترین و ارزون ترین اینترنته و من کاملا راضی هستم خداروشکر
شما احتمالا از این سرویس های گرون جدید بر بستر فیبر نوری نگرفتی چون رو کابل مسی فوق فوقش 1 مگ بدن
سلام
دقیقا نمیدونم که خط مون فیبر نوری هست یا مسی! از کجا میتونم بفهمم؟؟؟
من تیرماه امسال طرح مو تمدید کردم ، طرح یکساله کمپین همسفر گرفتم 120 گیگ 120هزار تومن ، از داخل همون پنل اصلی هم سفارش دادم adsl.tci-khorasan.ir
بعدش با پشتیبانی 2020 تماس گرفتم گفتم من طرح همسفر گرفتم و نوشته Up To16 و درخواست کردم پهنای باند خط مو به 16 افزایش بدن ، الانم سرعتم همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)