تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1792 از 3745 اولاول ... 792129216921742178217881789179017911792179317941795179618021842189222922792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,911 به 17,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آيا تابحال دوستان شكايت كردن ؟
    دوستاني كه شكايت كردن جوابي هم گرفتن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آره.امروز با تمام قسمتها آسیاتک تماس گرفتم .دوستم همین مشکل را داره بعد از چند روز پیگیری هیچ کاری واسش نکردنفقط بهش گفتن دیگه سرویس بالاتر از 512 نگیره!!!!!! راستی امروز بعد از 10 روز از اسیاتک بابت قطعی اینترنتم باهام تماس گرفتن و سوال کرد که نتت وصل شده یا نه؟این سرعت عملشون فوقالعاده است

شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟دان استیرمتون چنده و سرعت روزانتون؟
    عزیزان صدرصد تایید میشه. همین اتفاق برای من هم رخ داد هفته قبل، یعنی سرعت دانلود اینترنت حجمی از 50-60 بیشتر نمی شد، تقریبا از چهارشنبه هفته پیش. امروز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم من روزها 300 بود سرعت دانلودم الان 50 بیشتر نمیشه، یه جواب عجیب دادند! گفتند مرکز ارتباطات رادیویی به شرکت اعلام کرده که نباید سرعت دانلود بالا ارائه بده! وگرنه شرکت پهنای باند را باز می گذاشت قبل از این، و سرعت ها بالا بوده. بعد گفتن قرار بود این کار از اول سال اعمال بشه!!! بعد من شاخ در آوردم. گفتم خوب این شکلی که نمیشه آخه! گفتن دست ما نیست! البته انصافا خیلی باحوصله جواب می دادند. نمی دونم چطور شد که بعد چند ساعت سرعت باز برگشت بالا.شاید حرف از تمدید و غیره سبب شد.نمی دونم... حالا جدا اگر این ها این کارو بخوان کنن،دیگه این اینترنت حجمی با نامحدود چه فرقی داره؟ سرعت دانلود اندازه نامحدود باشه و میزان ترافیک حجمی بگیریم؟ مسخره است دیگه! دور از جون اون موقع آدم دیوانه است بمونه ! والا بخدا اصلا با عقل جور در نمیاد این کار!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MR. Garcia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    یه کشور عقب مونده

پيش فرض

گویا آخرِ عیدی همه رفتن مسافرت...
    دیروز ساعت 6 صبح این سرعتم بود:

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینم وضع ماس....

5. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آيا تابحال دوستان شكايت كردن ؟
    دوستاني كه شكايت كردن جوابي هم گرفتن ؟
    بعد 2-3 ماه تازه اونا به شرکت پیام میدن!بعد شرکت زنگ میزنه میگه همینه ک هست! بای!

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از صبح تا حالا دارم یکسره با پشتیبانی تمام میگیرم ولی یک نفر نیست که گوشی رو برداه .

جون عمشون پشتیبانی 24 ساعته است

9. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

از صبح تا حالا دارم یکسره با پشتیبانی تمام میگیرم ولی یک نفر نیست که گوشی رو برداه .

بود و نبودش فرقی داره؟؟؟؟

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بود و نبودش فرقی داره؟؟؟؟
    خداییش راست میگی عزیز
    آسیاتک اینترنت یک (از آخر...به خدا هیچ فحشی به اندازه این آدم را نمی سوزونه.اینو میگه من می خوام خودمو بزنم)
    برای صحبت با من عدد 1 با تو عدد 2 و با او عدد 3 را فشار دهید:( اوایل همه خوشحال و خندان فشار میدیم)

الان شما عدد 1 را فشار دادی مثلا پشتیبانی را گرفتی من جواب میدم، فرقی نمی کنه که رفیق، اینم جوابش:
    هرچی روی خط دارید بردارید، فکس نباشه،تلفن نباشه، مودم را ببرید سر خط تست کنید، اگر باز درست نشد ببرید دم در که میاد تو تست کنید
    باز درست نشد، ببرید با خط همسایه چک کنید، اگر کلا نشد سیم کشی عوض کنید.
    بعد می پرسی یعنی مشکلی از اون طرف نیست؟ و جواب میدن نه اینجا همه چی اک هست و خطتون به خوبی کار می کنه.
    ما هم چشمامون از اشک پر میشه آخ جون همه چی اک هست ایراد از تلفن خونه است.کلی هم تشکر می کنیم که مشکلمون حل شده.والابخدا
    من کلا هیچ انتخابی جز اسیا و فن اوا ندارم. جمعه تموم میشه اسیا..شاید برم فن اوا..کاش فن اوا بدتر نباشه از اسیا

13. این کاربر از NOVICE_M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرویس 1 مگ نامحدود قبل از مصرف حجم 500 مگ روزانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رفتم تو بخش شكايات سايتشون اين شكايت رو نوشتم

با سلام دو مورد شكايت دارم خدمت شما و اگه اصلاح نشه حتما به مراجع بالاتر ارجاع داده ميشه سرويسي كه خريداري كردم اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
    حال اگر شما 50 گيگ تضمين ميكنيد كه سرعت اسمي رو داشته باشيم و اين رو هر روز ارائه مي دهيد كه همون رو هم تقسيم به 8 كردين يعني 512 كه البته من از اون 512 حدود 370 دريافت دارم
    يك : چرا بعد از هزار مگابايت دانلود سرعتم كم ميشه اگر 50 گيگ رو بر روزهاي ماه تقسيم كنيم سهم هر روز 1706 مگابايت خواهد شد دليل اين امر چيست چرا كم شده اين مقدار ؟ آيا اگر عمدا اين كار صورت گرفته كم فروشي نيست؟
    دو : سرعت اسمي در سرويسهاي پائين تر رعايت شده يعني 512 برنزي تقسيم بر 8 ميشه و به مقدار 400 مگ با 64 دريافت ميكنه كاربر كه من خودم يك سال قبل همين مقدار دريافت داشتم يا 1024 همون 128 حال در سرويس 4096 كه بايد 512 بگيره چرا 370 تا ميگيره . در ضمن كيفيت خط و موارد ديگر توسط كارشناس چك شده مشكلي نداره و كاملا مشخصه كه سرعت از طرف شما كم شده چون در سرويسهاي محدود خط بسيار با سرعت بالاتر پاسخگو هست
    . من 4 بار از شهرستان با شركت تماس گرفتم و هر بار به جواب نرسيدم . اگر مشكلم حل نشه حتما شكايت ميكنم.
    با تشكر

16. این کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •