اندیشه از امروز حسابی داغونه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم بازم باید بیای مخابرات!!!
نه جون داداش بیخیال من بلانصبت غلط بکنم...
اره شانس دیگه
بادش بخیر چند سال پیش فکر میکردم اگه نامحدود بگیرم شبا میخوابم الان به اون موقم میگم زحی خیال باطل
128 محدود شارژ کردم ( پورت مخابرات اندیشه )
هر شبی 2گیگ دانلود میکنم از 1 تا 7 یکسره دانلود میشه با سرعت ثابت 100
اینجور باشه 512 یا 1 مگ چقدر باید بزنه ؟![]()
به اندازه 128 ...
سرعت شبانه یکسان بسته میشه .
من خودم چندین سال پورت اندیشه داشتم دقیقا همینی که شما میگید بود اون موقع اینجا سرعت بالای 200 تجربه می کردن ماها هیچ تفاوتی تو سرعت نداشتیم چه محدود چه غیر محدود
کلا بین این دوتا سرویس باید یه تفاوتی باشه ولی عملااااااااا اندیشه یعنی کشک
تنها حرفی هم میزنن اگه بهشون بگی رشت اونقد سرعت داره چون میگن مرکز استان پهنای باندشون زیاد یه مشت ...... تحویلت میدن![]()
هیچ ربطی به پهنای باند شرکت نداره , مساله اصلی قیمت خیلی بالای ترانزیت هست.
شرکتها دو تا گزینه دارن یا باید سرعت پایینتر بدن و یا قیمت بالاتر.
شرکت مخابرات ایران چون فقط دنبال درآمد هست و کیفیت و رضایتمندی براش اهمیتی نداره برای انتقال اینترنت بر روی بستر انتقال خودش قیمتی بالاتر از قیمت خود پهنای باند درخواست میکنه که همین باعث میشه سرعت اینترنت در مراکز استان با بقیه شهرها تفاوت داشته باشه.
در شمال ایران به دلیل شرایط اقلیمی و توپوگرافیک امکان استفاده بهینه از سایر روشهای ترانزیت (رادیو) عملا بسیار کم هست به همین دلیل شرکتها مجبورن از بستر انتقال شرکت مخابرات استفاده کنن که هزینه بالایی هم داره.
هر شرکتی هم الان با سرعت بهتر تو شهرستانها سرویس میده به دلیل کم بودن مشتریهاش هست , اونها هم اگر به اندازه اندیشه مشتری داشته باشن سرعتشون همین خواهد شد چون عملا با این قیمتها ارائه سرعت بالاتر هیچ توجیح (توجیه) اقتصادی نخواهد داشت.
Last edited by minime; 01-09-2013 at 11:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)