محمود و اونی ممنونم از انعکاس ایمیلهای ژنرال تو پی سی ، اینکارو بازم ادامه بدین...
محمود و اونی ممنونم از انعکاس ایمیلهای ژنرال تو پی سی ، اینکارو بازم ادامه بدین...
پست من جوابهای واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال بود اماخیلی خوب شد سایت رسمی باشگاه باید یک تفاوتی باسایتهای دیگه داشته باشه که خوشبختانه این توش لحاظ شده وقراره که بازیکنان و مدیران ومربیان جوابگو باشند توسایت . من توگوگل که سرچ کردم نتونستم پیداش کنم یعنی جزوسایتهای پرطرفدارنبود(به خاطر سن کم سایت) اما باسیاست اینها به زودی پرطرفدارترین سایت استقلالی میشه![]()
برنامه 90 دیشب رااگرمیدید میگفتید چه خوب شد که صادقی ازتیم استقلال رفت .این صادقی علاوه برحاشیه ای که برای تیم داره سوتی هم زیاد میده . به نظرم بیژن کوشکی و پژمان منتظری خیلی ازاون بهترند.
سه شنبه 15 / 11/ 87
لیگ ما مثل شطرنج است
صبح رفتم باشگاه فیلم بازی های راه آهن را تماشا کردم. آرش برهانی هم آمد و چند دقیقه ای با هم صحبت کردیم.
گفتم انتظار من از او بالاتر از اینهاست. شخصا فکر می کنم پتانسیل برهانی خیلی بیشتر از این است.
قبل از بازی با استقلال اهواز به او گفتم تو امروز گل میزنی و وقتی این اتفاق افتاد به سمتم آمد و گفت: امیرخان، دیدی گل زدم،
درباره بحث دکتر دادکان هم یک توضیح تکمیلی باید بدهم وآن اینکه بحث پیشنهاد ایشان برای سرمربیگری تیم ملی ب بود.
درواقع روزی که با ایشان جلسه داشتم گفت که به هرحال شیوه مدیریتی من این است
که تو را از تیم ملی ب بیاورم و وارد چرخه تیم اصلی شوی.
هرچند من در آن مقطع در استقلال بودم وباید برای قهرمانی می جنگیدم واین اتفاق سرانجام رخ نداد.بگذریم،
درفوتبال این قدر خاطره داریم که اگر روزی فرصت باشد بخواهم آنها باز کنم.
الان ولی فرصتش نیست.خدارا شکر حال مادرم بهتر شده ، هواداران خیلی سئوال می کردند و از آنها تشکر می کنم.
دیروز بخشی از مسابقه دو استاد بزرگ شطرنج دنیا یعنی کارپف و قائم مقامی عزیز را دیدم،
یاد روزهایی افتادم که خودمان با دوستان شطرنج بازی می کردیم.یادش به خیر،
هیچ وقت دوست نداشتم در شطرنج بازنده باشم.
فکر میکنم از این جهت خیلی به فوتبال و داستان های ... مرتبط با فوتبال شبیه است.
این را هم بگویم که پیروزی های استقلال رانتیجه لطف خداوند می دانم. ب
چه های تیم در تمرینات زحمات فراوانی می کشند
اما جدا از این مساله بنده معتقدم که نتایج اخیر استقلال به خاطر لطفی است که خداوند به ما دارد.
حرف دیگر این که هنوز زود است که درباره قهرمانی حرف بزنیم وبنده هم عادت ندارم کری بخوانم
اما تمام تلاش ما بر این است که روند اخیر تیمی مان ادامه داشته باشد
وبرای محقق شدن این خواسته ، شکل تمرینات را طوری برنامه ریزی کرده ایم که بر قدرت استقلال روز به روز افزوده شود.
از روز اول هدف ما این بود که تیم را روی ستاره ها بنا نکنیم و به معنای واقعی تیم باشیم.
به همین دلیل هم است که شما می بینید آرش نباشد یا جان واریو و جباری نباشند بر روند تیم مان خللی وارد نمی شود.
فعلا تمام فکر و ذکرم را به بازی به راه آهن معطوف کرده ام و اتفاقات باشگاه پرسپولیس ارتباطی به ما ندارد.
چهارشنبه 16/ 11 / 87
هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم
طی روزهای گذشته مرتب به بازیکنان تاکید کرده ام مراقب تک تک مسابقات پیش رو باشند.
حرف همیشگی هم که در این بین زده ام
این بوده که هر کدام از بچه های تیم در ادامه مسابقات لیگ برتر باید به اندازه دو بازیکن بدوند.
واقعیت این است که وقتی می گویم نباید از حالا درباره قهرمانی حرف زد بی دلیل نیست.
امروز (سه شنبه) دیدم که شما پرونده ویژه ای در خصوص ضرورت دور شدن غرور منفی و کاذب از تیم نوشته بودید.
این عین حقیقت است . بچه ها باید مثل روزهایی که در شرایط مطلوبی نبودیم تلاش کنند، بدوند و بجنگند.
خوشبختانه سایت باشگاه هم فعال شد. فکر می کنم خیلی به ماکمک کند اما درباره بازی فردا (چهارشنبه) با راه آهن.
حتما می دانید من شخصا علاقه خاصی به این باشگاه دارم وکلا بخشی از فوتبالم را مدیون این باشگاه می دانم.
تیم امروز راه آهن را هم تیم خوبی می دانم. ما در بازی رفت هم کار مشکلی داشتیم ولی در نهایت به سه امتیاز رسیدیم.
درمسابقه برگشت هم دقیقا با این هدف به میدان می رویم.
خوشبختانه آنالیز خوبی از حریف داریم و می دانیم آنها به چه سیستم و روشی مقابل ما قرار می گیرند.
یگی از دوستان پرسیده بود آیا ممکن است به خاطر بازی مقابل پرسپولیس ارنج اصلی تیم تان را نچینید؟
نمی دانم این دوستان اخلاق من را نمی دانند یا دارند شوخی می کنند.
من با تمام توان و قدرت ، تیم را مقابل راه آهن آماده می کنم وفعلا هیچ فکری درباره پرسپولیس ندارم.
عصردونشبه هم چند تن از طرفداران پرسپولیس آمده بودند به زمین ما، گفتم اینها دوست ما و عزیز ما هستند.
به لیدرهای خودمان هم توصیه کرده ام حتما باید حرمت آنها خفظ شود. امیدوارم تیم شان از بحران بیرون بیاید.
افشین پسرخوبی است.
قیمت بلیت داربی دو برابر شد
عزیزمحمدی برنامههای فدراسیون فوتبال را تشریح كرد
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
رییس سازمان لیگ برتر از افزایش دو برابری قیمت بلیت داربی خبر داد.
عزیزمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر دو برابر شدن قیمت بلیت داربی گفت: بلیت دیدار استقلال و پرسپولیس در روز جمعه از ساعت 6 صبح و به قیمت هشت، چهار و دو هزار تومان در ورزشگاه آزادی به فروش میرسد و برای سازمان لیگ برتر تفاوتی نمیكند كه در این دیدار چه تیمی میزبان است و بلیتها فارغ از اینكه تماشاگران هوادار چه تیمی هستند، به فروش خواهد رسید.
وی دربارهی جلسهی شورای تامین كه چهارشنبه برگزار شد، گفت: در این جلسه مواردی كه در گذشته مصوب شده بود، مورد تاكید قرار گرفت و قرار شد بلیت فروشی در دیدار پرسپولیس مقابل ابومسلم و استقلال مقابل پاس كه پس از داربی برگزار میشود، به صورت الكترونیكی و از طریق sms پیش فروش شود كه جزئیات این شیوه از بلیت فروشی در چند روز آینده مشخص میشود.
محمدی در پاسخ به این سوال كه آیا با فروش بلیت داربی در همان روز هواداران شهرستانی دچار مشكل نمیشوند، گفت: در گذشته و زمانی كه بلیت پیش فروش میشد، هواداران شهرستانی مجبور بودند یك روز زودتر به تهران بیایند. اما، حالا میتوانند در روز بازی بلیت بخرند. شورای تامین دو شیوهی مختلف را از جهات مختلف مورد بررسی قرار داد و در نهایت به این نتیجه رسید كه فروش بلیت در روز بازی شیوهی مناسبتری است.
محمدی سقف بلیت را 75 هزار نفر عنوان كرد و گفت: برای بازیهای داربی نمیتوانیم براساس میزبانی یك تیم بلیت فروشی كنیم. هر تماشاگری كه زودتر در ورزشگاه باشد، میتواند بلیت خریداری كند.
وی از قطعی شدن حضور داوران ایرانی در داربی خبر داد و گفت: پس از داوریهای هفتهی بیست و پنجم فدراسیون فوتبال به جمعبندی نهایی رسید كه از داوران ایرانی در داربی استفاده كند و فكر میكنیم كه هیچ مشكلی وجود نخواهد داشت. اما، در جلسهای كه یكشنبه با حضور مدیران، سرپرستان و مربیان دو تیم برگزار میشود، مسایل را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی افزود: از رسانهها میخواهیم كه از حضور داوران ایرانی در داربی حمایت كنند. به هر حال باید بپذیریم كه هر داوری ممكن است اشتباه كند. بنابراین باید در قبال اشتباهات احتمالی موضعی حرفهای داشته باشیم.
رییس سازمان لیگ دربارهی برنامههای در نظر گرفته شده برای تماشاگران در روز بازی گفت: از ساعت 9 صبح برنامههای ویژهی پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین مداحی به مناسبت روزهای ماه صفر در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
محمدی در پایان دربارهی سیستم حمل و نقل گفت: شركت واحد اتوبوسرانی از تهران و شهرستانهای اطراف تهران در روز بازی آمادهی سرویسدهی به تماشاگران است.
انتهای پیام
ناصر حجازی: استقلال باید برنده شهرآورد باشد
سرمربی سابق تیم استقلال تهران گفت: با شرایطی كه هم اكنون دو تیم بزرگ تهرانی دارند، استقلال باید در بازی شهرآورد پیروز شود.
ناصر حجازی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: شرایط تیم استقلال این فصل با فصل گذشته به هیچ عنوان قابل قیاس نیست. در فصل گذشته به دلیل محدودیت در جذب بازیكن از لیگ برتر و عدم هماهنگی بازیكنان جذب شده شرایط خوبی نداشتیم.
وی ادامه داد: شرایط پرسپولیس در این فصل همانند استقلال فصل گذشته است.
آنها سال گذشته در شرایط ایده آلی قرار داشتند در حالی كه هم اكنون تا حدودی در بحران بوده و همین موضوع كار آنها را در شهرآورد ۶۶دشوار می كند.
سرمربی سابق استقلال با در اوج دانستن این تیم در این فصل تاكید كرد:
استقلال در این فصل هم از لحاظ امتیاز و هم از نظر روحی و روانی از حریف سنتی خود بالاتر است و همین موضوع باعث میشود كه استقلال را پیروز این شهرآورد بدانیم.
حجازی با متفاوت دانستن شهرآورد با سایر دیدارها یادآور شد: صحبتهای من به این معنی نیست كه پرسپولیس در این دیدار با دست بسته بازی میكند و به سادگی شكست میخورد بلكه، بازیكنان این تیم به دلیل شرایطی كه در آن قرار دارند دوندگی بیشتری داشته و این عامل كار را برای آبی پوشان كمی دشوار میكند.
وی افزود: پرسپولیس برای بازی شهرآورد مهاجم گلزن ندارد و سه اخطاره شدن ابراهیم توره مهاجم این تیم كار را برای سرخپوشان دشوار تر از همیشه می كند.
سرمربی سابق استقلال در خصوص مرحوم ایرانپاك نیز تصریح كرد: شش سال متوالی با این بازیكن در تیم ملی هم بازی بوده و خاطرات بسیاری خوبی از وی دارم .صفر یكی از بزرگان و اسطورههای فوتبال ما بوده و امیدوارم جوانان ورزشكار وی را به عنوان الگوی خود انتخاب كنند.
وی در پایان گفت: هر چند مرحوم ایرانپاك سه گل از هفت گل خود را در شهرآورد بزرگ پایتخت به من زد، اما هیچ زمانی برای من كری نخواند و همیشه با متانت با دیگران برخورد میكرد.
سایت هنوز برای خیلی ها اشنا نیست. و طول میکشه تا بیاد بالا.
انجمنش که راه بیفته وضع خیلی بهتر میشه.
صادقی که خوب شد رفت قلعه نویی یک چیزی می دونست که باهاش تمدید نکرد.
همش یا اخراج میشد و یا پنالت به حریف می داد.
جواب دادن به چند تاایمیل که کاری نداره مگه قراره جواب بنویسه براشون طرف میخونه اون هم جواب میده .به نظرم حق طبیعی تماشاگرها هست روزی چنددقیقه ازوقت بازیکن ومربی و مدیرعامل رابرای خودشون داشته باشند. این خیلی بهترازاینه که با یک مشت خبرنگار ............حرف بزنی بعد بیاند حرفتو تحریف کنند.
دیشب اگر90 رامیدیدی امیرقلعه نوعی درجواب اینکه گفته بودند چطورشدبه راه آهن 5 تازدید گفت ما توهربازی به دنبال این هستیم که اول ببریم بازی رابعد تفاضل گلمونو ببریم بالا وبعد که خبرنگارازش پرسید نظرت درباره دربی چیه گفت که پرسپولیس همیشه پرسپولیسه وچیزی ازبردپرگل نگفت اما خبرنگارها برداشتند چیزی راکه امیرخان برای تیم راه آهن گفتند رابرای تیم پیروزی نوشتندکه مثلا قبل از دربی یکی استقلالیها بگند ویکی پیروزیها جوابشونو بدند . اینجوری دارند حاشیه سازی وکسب درآمدمیکنند
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)