چیش خوبه . اینکه پینگت 700 باشه خوبه ؟ . حالا تو بیا 10 تا خط رو ادغام کن همشون پینگ 700 . به درد نمیخوره .
همون 5 مگو دارم . منتظرم تمام بشه تا برم رو 2 مگ
مشغولش کردن
بله . مدیر اصلی ibs میتونه برای هر شخصی که بخواد یه اکنت مدیریت محدود بسازه .
چیش خوبه . اینکه پینگت 700 باشه خوبه ؟ . حالا تو بیا 10 تا خط رو ادغام کن همشون پینگ 700 . به درد نمیخوره .
همون 5 مگو دارم . منتظرم تمام بشه تا برم رو 2 مگ
مشغولش کردن
بله . مدیر اصلی ibs میتونه برای هر شخصی که بخواد یه اکنت مدیریت محدود بسازه .
اتفاقا یبار که پشتیبانی صحبت میکردم گفت پَرتَکاینا هم با اسم گذاری هاشون
ماناماد یا یه شرکت دیگه
منم می خوام برم چند روز دیگه سرویس بگیرم ازشون. پورت هاشون پر نشه![]()
سرویس 2 مگ دارم، آپ استریمم روی 511 هستش.. دوستان همینجا گفتن تماس بگیر پشتیبانی بگو آپ استریمتم روی 2 مگ ببندن
دو سه بار تماس گرفتم ، هر دفعه یادداشت کردن که انجام بدن.. ولی خبری نشد. بیخیال شدم تا امروز
گفتم زنگ میزنم و تا واسم درستش نکنن گوشی رو قطع نمیکنم!!
ایندفعه یارو گفت اینکارو نمیکنیم. آپ استریمت همونیه که واسش تعریف شده و باید باشه
من : ولی بقیه همکاراتون گفتن انجام میدیم
پشتیبانی : نه همچین چیزی نیست
من : پس یعنی اونا دروغ گفتن؟
پشتیبانی : خیر دروغ نگفتن، شاید اطلاع نداشتن
من : هیچکدومتون هیچی بلد نیستید ! هیچی!!
پشنیبانی : "فرصت نکرد چرت و پرت دیگه ای بگه، چون بعد این حرفم گوشی رو گذاشتم!!"
دوستان کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟
آقای alimail همکاراتون چرا اینجوری هستن؟!!
شما باید بهشون بگید دان استریم را روی 2مگ ببندند نه آپ استریم.دان استریمتون را روی چند بستن؟
من 5 مگ خریدم ولی برام رو 2 مگ بستن زنگ زدم به 3 نفر گفتم هیچی نشد. منم بیخیال شدم چون شبانه نداره . فایده نداره . اصلا 100 مگ ببندن .
کلا 2 دسته شرکت اینترنتی داریم.
دسته اول مثل مخابرات سرعت واقعی اینترنت رو میدن ولی پشتیبانی هیچی حالیش نیست هر چی میگی اشتباه تنظیم شده .حرف خودشو میزنه .
دسته دوم مثل شاتل . 128 میگیری میگه 128 تا 2 مگ سرعتش متغیره . بعد میگی برام رو 1 مگ بستی رو 2 مگ نبستی . میگه ما تازه یه لطفی در حق شما کردیم ( خودشون از کلمه پروموشن استفاده میکنن) که تا 1 مگ بستیم وگرنه هر وقت کمتر 128 بود زنگ بزن . حالا پولش 10 برابر 128 مخابراته ها بعد میگه پروموشن پروموشن .
بچه ها چرا وقتی از تو پرتک سوال میپرسم جواب نمیدن ؟ به شماها جواب میدن ؟
این پینگا فتوشاپه؟ : دی
![]()
با سلام
دوستان یه سوال دارم وقتی یه شرکتی هم adsl داره و هم wireless و تجهیزاتشون یکیه و آیا دلیلی بر این هست هر هر دو یک عدد پینگ تایم بدن؟!
منظورم اینکه پینگ adsl و wireless این شرکت یکی هست یا نه؟!
با تشکر
دوست عزیز خودم فرق دان استریم و آپ استریم رو بلدم.
دان استریمم روی 2 مگ بسته شده. ولی آپ استریمم روی 511 ! من الان نیاز شدید به سرعت آپلود بالا دارم. ولی نهایتا سرعت 50 kb هست. این سرعت به کارم نمیاد
دوستانی مثل آقا فرشاد گفتن تماس بگیر بگو آپ استریمتم روی 2 مگ ببندن که سرعت آپلودت درست بشه. شنیدم و دیدم خیلیا زنگ زدن واسشون درست کردن. پس کار نشد نداره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)