کاربرای کافو نوری را میزنه کیمیا گستر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاربرای کافو نوری را میزنه کیمیا گستر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم از بدبختی ما!
دلیلش چیه؟ شاید خطت مشکل داره..
شما باید تک کانکشن بدون داشتن حالت resume رو تست کنید نه سروری حالت resume داره
برو خدا را شکر کن سرعتت را محدود نکردن.امروز متوجه شدم سرعتم را به 64 کیلوبایت محدود کردند.یعنی اگه سرویس 4 یا 10مگ هم بگیرم سرعتم بالاتر از 64 کیلوبایت نمیره.
شما به آسیاتک مرکزی زنگ زدی؟؟، چون من تا حالا همچین چیزی ندیدم که سرویس محدود رو محدود کنه آسیاتک ! اتفاقا سرویس محدود، سرعت رو بالا میبندن تا حجم مشتری سریع تموم بشه و بره شارژ کنه دوباره ! ، در مورد سرعت شبانه هم که همیشه ثابت هست و محدود نمیشه. شما حتما پیگیری کن.
آره.امروز با تمام قسمتها آسیاتک تماس گرفتم .دوستم همین مشکل را داره بعد از چند روز پیگیری هیچ کاری واسش نکردنفقط بهش گفتن دیگه سرویس بالاتر از 512 نگیره!!!!!! راستی امروز بعد از 10 روز از اسیاتک بابت قطعی اینترنتم باهام تماس گرفتن و سوال کرد که نتت وصل شده یا نه؟این سرعت عملشون فوقالعاده است
شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟دان استیرمتون چنده و سرعت روزانتون؟![]()
Last edited by dvd2010; 30-03-2014 at 17:56.
دوستان من احساس میکنم با کشیدن 400 مگ سرعتم محدود میشه ولی باید 600 مگ در روز باشه
اینم تست سرعت من بعد محدودیت
1مگ نامحدود برنزی 20گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم همينو ميگم من سرعتم بايد بعد از 1706 مگ پائين بياد ولي روي 990 مگ سرعتم كم ميشه مثل اينكه همه سرويسها رو داره ميزنه ازش
سرويس مناينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ كه عملا شده 29 گيگ ميگين به كي شكايت كنم درست بشه
تنظیم مقررات
cra.ir
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)