تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1791 از 2376 اولاول ... 79112911691174117811787178817891790179117921793179417951801184118912291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,901 به 17,910 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من دیشب تا پایان نود بیدار بودم . آخرین نتیجه نظرسنجی این بود. 49 درصد برد استقلال ...14 درصد مساوی ... 37 درصد برد پرسپولیس

راستی بچه ها بیاید ای دی های خودمون تو سایت استقلال رو اینجا بگیم . ای دی من : MetallicA

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

آره منم موافقم آی دی منم
    Farzin07

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    الان تو برنامه ورزش و مردم اصغر حاجیلو و درخشان رو اورده بودن
    درخشان میگفت تیمشون بازی رو میتونه ببره{ طفلکی خواب نما شده}

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پاسخ واعظی آشتیانی به ایمیل های شما

مدیر عامل استقلال به دلیل مشغله قول داده اند که تا روز شنبه به تعداد بیشتری از ایمیلها پاسخ دهند.

سيد محسن طباطبايي:
    سلام من اهل اصفهان هستم هميشه دوست داشتم بازي‌هاي مهم استقلال را به تهران بيايم و بازي را در ورزشگاه ببينم ولي خيلي سخت است البته اين را هم بگم كه تا حالا حدود 7 بار آمده‌ام از شما مي‌خواهم كانون هواداراني در اصفهان تشكيل دهيد كه ما را براي بازي‌هاي مهم با پول خودمان به تهران بياورند. ممنون.
    واعظي آشتياني: پيشنهاد جنابعالي خوب است در برنامه آتي انشا‌الله نظر شما تامين خواهد شد.

احسان بابائي:
    جناب آقاي مهندس آشتياني با سلام و تقديم احترام، مديريت بي‌نظير شما را بسيار قبول دارم. بدون تعارف اين فوتبال فقدان مديراني چون شما را سالهاست احساس مي‌كند اميدوارم همواره پيروز و سربلند باشيد.
    واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي استقلال به وجود چنین طرفداراني افتخار مي‌كند.

امين يوسفي:
    با سلام و عرض خسته نباشيد: بسيار از شما سپاسگزارم. در طول همين مدت كوتاه لياقت و هوش بالاي خود را در مسايل مديريتي نشان داده‌ايد. اميدوارم با درايت كادرفني و پشتيباني شما امسال استقلال در هر 3 جام قهرمان شود.
    واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي نهايت تشكر را دارم. به اميد قهرماني استقلال.

پيام:
    سلام آقاي واعظ. من پيام هستم از آمريكا. من از اينكه شما درست مي‌كنيد واقعاً خوشحالم از اينكه وب‌سايت را راه‌ انداختيد خيلي ممنون هستم. فقط نمي‌دانم چرا من نمي‌تونم عضو بشم. منظور از آدرس سايت چي هست. لطفاً براي من جواب بفرستيد. ممنون.
    واعظي آشتياني: از حسن نظر جنابعالي تشكر و قدرداني مي‌كنم. شما هم مي‌توانيد عضو سايت شويد از طريق آدرس فوق عضويت شما عملي خواهد بود.

آرش كشاورز:
    سلام تبريك براي سايتتون، لطفاً از باندبازي دوري كرده به فكر تيم استقلال باشيد...... شما را حمايت مي‌كنم با همين استراتژي ادامه دهيد. عاشق استقلال از سوئد.
    واعظي آشتياني: با تشكر و قدرداني از لطف و محبت جنابعالي، اميدوارم هميشه قلبتان آبي باشد.

يوسف:
    سلام و خسته نباشيد امسال سنگ تموم گذاشتين ولي رضا رو هم بخريم كه خيالمون راحت شه به اميد قهرماني در هر 3 جام.
    واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي تشكر مي‌كنم.

سيد محمدحسين فتحي:
    جناب آقاي واعظ با سلام بنده يكي از طرفداران اصيل استقلال مي‌باشم و با توجه به اينكه طرح هاي فرهنگي بسياري براي ارتقاي وضعيت فرهنگي باشگاه استقلال در ذهن دارم آماده هرگونه همكاري با آن باشگاه مي‌باشم. همچنين به دليل همكاري نزديك و دوستانه با آقاي مهرداد حاجي‌خاني معاونت فرهنگي اتحاديه فوتبال آشنايي خوبي با مسائل ورزش كشور را دارم، لازم به ذكر است اينجانب عضو انجمن‌هاي وبلاگ نويسان، مخترعين و مبتكرين كشور می باشم.
    واعظي آشتياني: از لطف و محبت جنابعالي تشكر و قدرداني مي‌كنم. از طرح‌هاي شما استقبال مي‌كنيم.

ايمان:
    سلام، فقط مي‌خواستم ازتون تشكر كنم كه حاشيه‌ها را از تيم دور كرديد. به اميد سومين قهرماني استقلال در آسيا. يا علي.
    واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي با آرزوي موفقيت براي شما.

حميد:
    سلام بر شما جناب واعظي آشتياني من از هواداران خيلي قديمي باشگاه هستم. اكنون 27 ساله و دانشجوي كارشناسي ارشد جامعه‌شناسي در دانشگاه تهران هستم. بخشي از فعاليت‌هاي تحقيقاتي من به امر جامعه‌شناسي ورزش اختصاص داشته باشيد در سايت باشگاه، مقالاتي را با رويكرد تحليلي جامعه‌شناختي عرضه خواهم كرد. مطالبه مالي در كار نيست. من تنها به دنبال ارائه كمك به سايت و باشگاه استقلال هستم.
    واعظي آشتياني: از حسن توجه جنابعالي نهايت تشكر را دارم. خوشحال مي‌شويم كه از نقطه نظرات تخصصي جنابعالي در بخش يادداشت بهره‌مند شويم.

حسن نبوي:
    سلام جناب آقاي آشتياني من از آلمان هستم خواستم يك پيشنهاد بدم و اون اينكه سعي كنيد با تيم‌هايي بزرگ هم بازي بكنيد تا در مسابقات آسيايي بهتر ظاهر بشوين استقلال خوب تيمي فعلا هست اما فقط در حد ليگ ايران تيم‌هاي آسيايي مثل قديم نيستن يادم هست چند سال پيش استقلال اومد آلمان از اشتوتگارت 3 گل خورد اما تجربه همون بازي واسه قهرماني كافيه.
    واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي پيشنهاد شما را مدنظر قرار خواهيم داد.

رضا پوريان:
    سلام آقاي واعظ خسته نباشيد و تشكر بابت همه چيز البته كه حق داريد مرا نشناسيد من همان هواداري هستم كه در كانون هواداران (آقاي نوري... فروزش) به عنوان مدير امور اجرايي مشغول هستم... و روز اولي كه به مديرعاملي منصوب شديد به فدراسيون دوچرخه‌سواري آمدم و در حالي كه اجازه ورود به دفتر شما را دريافت نكردم، (قبل از مسافرت به ايتاليا) يك بسته فرهنگي شامل جانماز+ كتاب كلوپ دوچرخه‌سواري برايتان آورده بودم.
    واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي انشاالله موفق و پيروز باشيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ظاهرا حسین کاظمی هم به عنوان بهترین بازیکن استقلال درصدره با9 درصد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ظاهرا یک اشتباهی کردم و گفتم کاظمی بهترین بازیکنه .درحالیکه با خسروحیدری هم امتیازه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

این امتیاز دادن به بازیکنها خیلی جالبه... منم به حسین کاظمی نمره عالی دادم. به جباری و حیدری هم همینطور.

داره خودمونی میشه arash_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

میتونیم پیشبینی کنیم؟

داره خودمونی میشه arash_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من کاظمی بهترین بازیکنمون بود تو بازی با راه اهن.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من کاظمی بهترین بازیکنمون بود تو بازی با راه اهن.
    من هرموقع یاد سالی میوفتم که اینو ازاستقلال انداختند بیرون خیلی ناراحت میشم به جاش رفتند سان جان رابه تیم غالب کردند .حسین کاظمی به اندازه پول رضایتنامه حمید شفیعی بود قیمتش اما به اندازه دوتاهافبک برای تیم ماموثره البته دوتاهافبک خیلی خوب فقط چون حاشیه نداره تاحالا نتونسته به حقش برسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •