من دیشب تا پایان نود بیدار بودم . آخرین نتیجه نظرسنجی این بود. 49 درصد برد استقلال ...14 درصد مساوی ... 37 درصد برد پرسپولیس
راستی بچه ها بیاید ای دی های خودمون تو سایت استقلال رو اینجا بگیم . ای دی من : MetallicA
من دیشب تا پایان نود بیدار بودم . آخرین نتیجه نظرسنجی این بود. 49 درصد برد استقلال ...14 درصد مساوی ... 37 درصد برد پرسپولیس
راستی بچه ها بیاید ای دی های خودمون تو سایت استقلال رو اینجا بگیم . ای دی من : MetallicA
سلام
الان تو برنامه ورزش و مردم اصغر حاجیلو و درخشان رو اورده بودن
درخشان میگفت تیمشون بازی رو میتونه ببره{ طفلکی خواب نما شده}![]()
پاسخ واعظی آشتیانی به ایمیل های شما
مدیر عامل استقلال به دلیل مشغله قول داده اند که تا روز شنبه به تعداد بیشتری از ایمیلها پاسخ دهند.
سيد محسن طباطبايي:
سلام من اهل اصفهان هستم هميشه دوست داشتم بازيهاي مهم استقلال را به تهران بيايم و بازي را در ورزشگاه ببينم ولي خيلي سخت است البته اين را هم بگم كه تا حالا حدود 7 بار آمدهام از شما ميخواهم كانون هواداراني در اصفهان تشكيل دهيد كه ما را براي بازيهاي مهم با پول خودمان به تهران بياورند. ممنون.
واعظي آشتياني: پيشنهاد جنابعالي خوب است در برنامه آتي انشاالله نظر شما تامين خواهد شد.
احسان بابائي:
جناب آقاي مهندس آشتياني با سلام و تقديم احترام، مديريت بينظير شما را بسيار قبول دارم. بدون تعارف اين فوتبال فقدان مديراني چون شما را سالهاست احساس ميكند اميدوارم همواره پيروز و سربلند باشيد.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي استقلال به وجود چنین طرفداراني افتخار ميكند.
امين يوسفي:
با سلام و عرض خسته نباشيد: بسيار از شما سپاسگزارم. در طول همين مدت كوتاه لياقت و هوش بالاي خود را در مسايل مديريتي نشان دادهايد. اميدوارم با درايت كادرفني و پشتيباني شما امسال استقلال در هر 3 جام قهرمان شود.
واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي نهايت تشكر را دارم. به اميد قهرماني استقلال.
پيام:
سلام آقاي واعظ. من پيام هستم از آمريكا. من از اينكه شما درست ميكنيد واقعاً خوشحالم از اينكه وبسايت را راه انداختيد خيلي ممنون هستم. فقط نميدانم چرا من نميتونم عضو بشم. منظور از آدرس سايت چي هست. لطفاً براي من جواب بفرستيد. ممنون.
واعظي آشتياني: از حسن نظر جنابعالي تشكر و قدرداني ميكنم. شما هم ميتوانيد عضو سايت شويد از طريق آدرس فوق عضويت شما عملي خواهد بود.
آرش كشاورز:
سلام تبريك براي سايتتون، لطفاً از باندبازي دوري كرده به فكر تيم استقلال باشيد...... شما را حمايت ميكنم با همين استراتژي ادامه دهيد. عاشق استقلال از سوئد.
واعظي آشتياني: با تشكر و قدرداني از لطف و محبت جنابعالي، اميدوارم هميشه قلبتان آبي باشد.
يوسف:
سلام و خسته نباشيد امسال سنگ تموم گذاشتين ولي رضا رو هم بخريم كه خيالمون راحت شه به اميد قهرماني در هر 3 جام.
واعظي آشتياني: از حسن نيت جنابعالي تشكر ميكنم.
سيد محمدحسين فتحي:
جناب آقاي واعظ با سلام بنده يكي از طرفداران اصيل استقلال ميباشم و با توجه به اينكه طرح هاي فرهنگي بسياري براي ارتقاي وضعيت فرهنگي باشگاه استقلال در ذهن دارم آماده هرگونه همكاري با آن باشگاه ميباشم. همچنين به دليل همكاري نزديك و دوستانه با آقاي مهرداد حاجيخاني معاونت فرهنگي اتحاديه فوتبال آشنايي خوبي با مسائل ورزش كشور را دارم، لازم به ذكر است اينجانب عضو انجمنهاي وبلاگ نويسان، مخترعين و مبتكرين كشور می باشم.
واعظي آشتياني: از لطف و محبت جنابعالي تشكر و قدرداني ميكنم. از طرحهاي شما استقبال ميكنيم.
ايمان:
سلام، فقط ميخواستم ازتون تشكر كنم كه حاشيهها را از تيم دور كرديد. به اميد سومين قهرماني استقلال در آسيا. يا علي.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي با آرزوي موفقيت براي شما.
حميد:
سلام بر شما جناب واعظي آشتياني من از هواداران خيلي قديمي باشگاه هستم. اكنون 27 ساله و دانشجوي كارشناسي ارشد جامعهشناسي در دانشگاه تهران هستم. بخشي از فعاليتهاي تحقيقاتي من به امر جامعهشناسي ورزش اختصاص داشته باشيد در سايت باشگاه، مقالاتي را با رويكرد تحليلي جامعهشناختي عرضه خواهم كرد. مطالبه مالي در كار نيست. من تنها به دنبال ارائه كمك به سايت و باشگاه استقلال هستم.
واعظي آشتياني: از حسن توجه جنابعالي نهايت تشكر را دارم. خوشحال ميشويم كه از نقطه نظرات تخصصي جنابعالي در بخش يادداشت بهرهمند شويم.
حسن نبوي:
سلام جناب آقاي آشتياني من از آلمان هستم خواستم يك پيشنهاد بدم و اون اينكه سعي كنيد با تيمهايي بزرگ هم بازي بكنيد تا در مسابقات آسيايي بهتر ظاهر بشوين استقلال خوب تيمي فعلا هست اما فقط در حد ليگ ايران تيمهاي آسيايي مثل قديم نيستن يادم هست چند سال پيش استقلال اومد آلمان از اشتوتگارت 3 گل خورد اما تجربه همون بازي واسه قهرماني كافيه.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از توجه جنابعالي پيشنهاد شما را مدنظر قرار خواهيم داد.
رضا پوريان:
سلام آقاي واعظ خسته نباشيد و تشكر بابت همه چيز البته كه حق داريد مرا نشناسيد من همان هواداري هستم كه در كانون هواداران (آقاي نوري... فروزش) به عنوان مدير امور اجرايي مشغول هستم... و روز اولي كه به مديرعاملي منصوب شديد به فدراسيون دوچرخهسواري آمدم و در حالي كه اجازه ورود به دفتر شما را دريافت نكردم، (قبل از مسافرت به ايتاليا) يك بسته فرهنگي شامل جانماز+ كتاب كلوپ دوچرخهسواري برايتان آورده بودم.
واعظي آشتياني: ضمن تشكر از حسن نيت جنابعالي انشاالله موفق و پيروز باشيد.
ظاهرا حسین کاظمی هم به عنوان بهترین بازیکن استقلال درصدره با9 درصد.
ظاهرا یک اشتباهی کردم و گفتم کاظمی بهترین بازیکنه .درحالیکه با خسروحیدری هم امتیازه
این امتیاز دادن به بازیکنها خیلی جالبه... منم به حسین کاظمی نمره عالی دادم. به جباری و حیدری هم همینطور.
به نظر من کاظمی بهترین بازیکنمون بود تو بازی با راه اهن.
من هرموقع یاد سالی میوفتم که اینو ازاستقلال انداختند بیرون خیلی ناراحت میشمبه جاش رفتند سان جان رابه تیم غالب کردند .حسین کاظمی به اندازه پول رضایتنامه حمید شفیعی بود قیمتش اما به اندازه دوتاهافبک برای تیم ماموثره
البته دوتاهافبک خیلی خوب فقط چون حاشیه نداره تاحالا نتونسته به حقش برسه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)