الان تو سایت ایرانیان نت بودم یه پیش ثبت نام گذاشته بود
چند استان و شهر بودن
کسی خبری نداره؟
الان تو سایت ایرانیان نت بودم یه پیش ثبت نام گذاشته بود
چند استان و شهر بودن
کسی خبری نداره؟
دوستان مراقب این بسته های ایرانسل که میخرید باشید! همیشه حدود 10 تا 15 درصدش رو مصرف نکنید چون ایرانسل کنتورش یک مقدار مشکل داره آپلود رو زیادی حساب میکنه. مثلا امروز یک بسته 5 گیگ گرفتم حدود 4.5 گیگ مصرف کردم بعد دیدم بسته تموم شده و حدود 8 هزار تومان شارژ خورده!
خلاصه گفتم مراقب باشید که از این طریق پول توی جیب اینا نریزید!
شما هر مشکلی با ایرانسل در میون بزار ایرانسل اگر به قصد یک کیلو بایت بالا پایین کنه شما میتونی با اثبات این قضیه مجوزش رو معلق کنی پس اول دقیق بررسی کن بعدش اگر دیدی حجم خوری از ایرانسل هست به ایرانسل تماس بگیر مطرح کن
Sent from my LT25i
دوست عزیز خوب وقتی بسته زاپاس نداری اشتباهه که کلی شارژ روی سیم داشته باشی و بزاری دانلود کنه. اگر می خواهی از بسته 5 گیگ استفاده کنی نهایتا فایل 4.2 گیگی باید دانلود کنی.
شما بهتر بود طرح مصرف آزاد رو فعال می کردی تا وقتی بسته ات تموم شد کلا اینترنتت قطع میشد
اساسا مصرف آزاد رو برای همچین مواردی گذاشته وگرنه کی حاضره اینترنت هر گیگ 75هزار تومانی استفاده بکنه!اساسا مصرف آزاد یعنی چی چرا کلا حذفش نمیکنند. بر خلاف اپراتور های دیگر که در پایان حجم یا زمان بسته به شما یک مسج میده و اطلاع میده که بسته تمام شده و از این ببعد اینترنت شما با نرخ آزاد حساب میشود ایرانسل با کمال وقاحت و بدون اطلاع میره و با نرخ آزاد از شارژ شما کم میکنه این چیزی جز دزدی نیست چون تصور نمیکنم کسی راضی به مصرف با نرخ آزاد باشه و اساسا بدون اجازه نباید طرح یا نرخ مصرف تغییر بکنه. اما کو گوش شنوا پای پول که میون باشه ارزش ناله نفرین و نارضایتی مصرف کننده رو داره! بعد از چند سال دزدی به این روش از فشار اعتراض کاربران بالاخره سال پیش اعلام کرد سرویس قطع مصرف آزاد ارائه کرده!حالا خیلی ها مانند شما هنوز از وجود چنین سرویسی آگاه نیستند وهنوز حسابشان خالی میشود.اگر نیت سو استفاده ندارند چرا همون مسج را نمی هند. چون مسج رو بدن کلا راه دزدی بسته میشه اما این مثلا سرویس هم رفع تکلیف میکنه که ما گفتیم خودشون غیر فعال نکردند و هم کماکان راه خالی کردن حساب برای بسیاری از کاربران نا آگاه از سرویس باز هست.
ایرانسل یه چیزی داره به اسم کنترل مصرف آزاد اینترنت (یا یه چیزی تو همین مایه ها) کدش هم توی همین تاپیک هست اگر سرچ کنید.
برای من 5 گیگ چیزی حدود 150 مگ آپلود میذاره.
والبته 64 مگ قبل از اتمام بسته خودش قطع میکنه اینترنتو.
بهتره یا اینو فعال کنید یا یه بسته دیگه داشته باشید همزمان.
بعید میدونم بشه بهشون ثابت کرد ضمن اینکه این اولین بار هم نیست. مثلا چند روز قبل یک بسته 20 گیگ گرفته بودم که حدود 8 گیگ رو مصرف کردم ولی وقتی استعلام میگرفتی میگفت 12 گیگ مصرف شده که کاملا مشخص بود مصرف رو بیشتر از حد حساب کرده!
من حدودا 4.5 گیگ رو زده بودم برای دانلود و گفتم بقیه اش هم برای آپلود حساب میشه و اگر اضافه نیاد قطعا کم نمیاد ولی بعد متوجه شدم که از نرخ آزاد استفاده کرده!
توی این مورد اشتباه از من یا هیچ مشترکی نیست و ایرانسل مقصره (اگر نگیم دزده!) از کجا باید میدونستم که چنین طرحی اساسا هست؟ ایرانسل که اطلاع رسانی نکرده (برای مشترکانی که از بسته استفاده میکنند) در حقیقت اگر ایرانسل به مشترکانش اهمیت میده این طرح باید به صورت پیشفرض فعال باشه.
کاملا موافقم. من هم تا همین الان از وجود چنین چیزی اطلاع نداشتم. به قول شما معلوم نیست روزانه چه مبالغی از این طریق به جیب ایرانسل سرازیر میشه! ضمن اینکه مصرف آزاد واقعا مسخره است با این طرح های متفاوتی که ایرانسل برای اینترنت گذاشته از هزار تومان به بالا، هیچکس با عقل سلیم نمیاد از تعرفه آزاد استفاده کنه
ممنونم بایت اطلاع رسانی در این مورد تا قبل این اطلاع نداشتم. کدش #3*2*3*555*برای دوستانی که این طرح رو هنوز فعال نکردند.
مصرف آزاد باید باشه به این دلیل یه جاهایی به کار می یاد
به نظر من یا باید شما زیاد گوشی رو شارژ پولی نکنید یا طرح کنترل مصرف آزاد استفاده کنید
از دوستان کیا اینجا سیم کارت دائمی ایرانسل دارن؟
ایا تمام سرویسا براش فعاله؟
کلا چطوره؟
خوبه ادم سیمکارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کنه؟چون از لحاظ تعرفه خیلی به صرفه تره
در ضمن کلا به تمام سیم کارت های دائمی ایرانسل با هر پیش شماره ای (ای سیم) میگن
از اون حرفا میزنیدا!
ایرانسل میاد قایمکی شارز ملت رو استفاده میکنه شما بهش راهکار میدید که گوشیت رو شارژ نکن؟
یعنی اصلا نمیخواین قبول کنید که کار ایرانسل اشتباهه نه؟
نرود میخ آهنین در سنگ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)