اگه از اکانت یک آشنا باشه و اون هم راضی باشه چی؟باز هم جرمه و اگه بفهمن انجام نمیدن؟
خوبه اکانتمو با اکانت فامیلمون عوض کنم چون اون قابلیت تمدید از طریق پارتاک رو داره ولی مال من نداره
![]()
اگه از اکانت یک آشنا باشه و اون هم راضی باشه چی؟باز هم جرمه و اگه بفهمن انجام نمیدن؟
خوبه اکانتمو با اکانت فامیلمون عوض کنم چون اون قابلیت تمدید از طریق پارتاک رو داره ولی مال من نداره
![]()
Last edited by farshad0123; 17-11-2014 at 04:11.
اصلا ربطی به اکانت نداره تو اصلا مودمتو ریست کن که کانفیگش بپره بعد زنگ بزن پشتیبانی بگو واست انجام بدن
چیزی که واسه پشتیبانی مهمه اینه که شماره تلفنت با شماره اکانتت یکی باشه وگرنه میفهمن داری مانور میدی و جیک ثانیه مک قفلت میکنن
راجب پرتاک واسه منم تا 5 روز پیش باز نمیشد رفتم دفتر ماناماد خانومه توی 30 ثانیه درستش کرد
راستی تلفظ صحیح partak هم ازشون پرسیدم گفتن پرتاک که فکر کنم به معنی برگ انگور میشه چون تاک یعنی انگور![]()
Last edited by sh@y@n; 17-11-2014 at 04:16.
مگه ibs دست پشتیبانیه؟پشتیبانی اصلا دسترسی نداره بهش
چرا من قبلا که میرفتم دفتر اواسیس دیدم بهش دسترسی داشتن و از همونجا واسم تمدید میکردن
سرعت صفحه باز كردن خيلي خوب شده الان اگر ip عوض ميشد هميشه اينجوري بود حتي از 10مگ هم سرعت صفحه باز كردن بالاتر رفته الان به نظرت از سرويسه يا از پورت؟
گفتم که از 4 به بعد درست میشه
هرچی هست از همین ایپی و گیت وی هست
تازه پینگ الان شده 350اگه مثل قبل 130بود چی میشد الان خیلی سریع صفحات باز میشن مهلت نمیده اصلا یعنی بخاطر این صفحات سریع باز میشن که آپ استریمم رو 1مگه؟شاید هم بالا بردن دان استریم و پایین اومدن snr رو سرعت تک کانکشن تاثیر داره![]()
Last edited by farshad0123; 17-11-2014 at 04:57.
برا من الان با اروپا حدود 120 شده
سریع باز شدن صفحات بخاطر بهتر شدن پینگ و تک کانکشنه ربطی به سرعت اپلود و snr نداره
نه منم که 10مگ داشتم پینگ و سرعت تک کانکشنم بهتر از الان بود ولی صفحات اینقدر سریع باز نمیشدن یکی از پشتیبانی اونموقع که میخواست بزاره رو 10مگ بهم گفت پایین اومدن snr باعث میشه به خط فشار بیاد و در نتیجه روی سرعت تاثیر میزاره مثل اینکه درست گفته بود
snr در حالت کلی تاثیری نداره مگر اینکه خیلی پایین بیاد
که برای تو هم یادمه منفی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)