تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1790 از 1805 اولاول ... 79012901690174017801786178717881789179017911792179317941800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,891 به 17,900 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این چیه
    یعنی اینترانت رو نصف قیمت کم میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این چیه
    یعنی اینترانت رو نصف قیمت کم میکنن
    فعلا برای لیستی از سایت های داخلی هزینه اینترنت نصف اینترنت بین المللی محاسبه خواهد شد. گفته شده است که این امکان برای همه سایت های داخلی محاسبه شود که فعلا هیچ خبری نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان سلام من طرحم داره تموم میشه و گویا مخابرات هم طرحی نداره فعلا که شبانه داشته باشه ، به نظرتون اگه 1 ماه صبر کنم امیدی هست که طرح های شبانه دارش رو بیاره ؟

در مورد isp های دیگه اگر اطلاعاتی دارین که شبانه های خوبی داشته باشن لطفا بهم بگین
    ممنوننن

4. این کاربر از samisami09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قیمت‌، حجم‌ و سرعت‌ طرح‌ جدید اینترنت
    در روش جدید چند محدوده‌ برای سرعت تعریف شده است و هر محدوده قیمت خاص خود را دارد.

محدوده‌های سرعت شامل تا ۲ مگابیت بر ثانیه، ۳ تا ۶ مگابیت بر ثانیه و ۶ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه هستند که مدل آخر تا ۲۰ مگابیت بر ثانیه قابل ارتقاء است. این سه مدل به ترتیب ۲۰ هزار تومان، ۳۵ هزار تومان و ۵۰ هزار تومان قیمت دارند و برای هر سه مدل، ۱۰ گیگابایت ترافیک بین‌المللی و ۲۰ گیگابایت ترافیک داخلی در نظر گرفته شده است.

برای کاربران کم‌مصرف، مدل خاصی در نظر گرفته شده است که سرعت کمتر و قیمت پایین‌تر خواهد داشت. سرعت در مدل کم‌مصرف، یک مگابیت بر ثانیه است. این بسته که قیمت آن ۱۰ هزار تومان تعیین شده، دارای ۳ گیگابایت ترافیک خارجی و ۶ گیگابایت ترافیک داخلی است.

عباسی شاهکوه تأکید کرد که در روش جدید، قیمت اینترنت برای کاربران کمتر تمام می‌شود.

در تمام سرویس‌ها امکان ارائه‌ی حجم داخلی از ۲ تا ۱۰ برابر حجم خارجی وجود دارد. برای مثال سرویس ۲ مگابیت، ۱۰ گیگابایت حجم بین‌المللی و ۲۰ گیگابایت اینترنت داخلی دارد که میزان ترافیک داخلی آن تا ۲۰۰ گیگابایت قابل ارتقاء است. به گفته‌ی عباسی شاهکوه، مشترک با این حجم می‌تواند روزانه ۱۰ ساعت دانلود داشته باشد، وی اعلام کرده است که اگرچه در عمل مصداق نامحدود مطلق وجود ندارد؛ ولی در عمل سرویس نامحدود ارائه می‌شود.

در طرح جدید، هر گیگابایت ترافیک بین‌المللی مازاد بر سقف تعیین‌شده، ۳ هزار تومان و هر گیگابایت ترافیک داخلی ۱۵۰۰ تومان خواهد بود.

در این طرح امکان تبدیل ترافیک بین‌المللی به داخلی وجود دارد. هر کاربر می‌تواند در صورت تمایل، یک گیگابایت ترافیک خارجی را به ۲ گیگابایت ترافیک داخلی تبدیل کند.

همچنین برای اولین بار، مدل تعرفه‌گذاری سرعت‌های ۲۰ تا ۵۰ مگابیت ‌بر ثانیه طراحی شده است. این سرویس بر بستر فیبر نوری ارائه خواهد شد. قیمت‌های اینترنت برای تمام سرعت‌های مبتنی بر سیم‌ مسی یا فیبر نوری یکجا تعرفه گذاری شده‌اند و تعرفه‌ها مستقل از فناوری‌ خواهند بود.

منبع: فارس

6. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان قضیه این تعرفه های نامحدود چیه؟ مال قدیمه که اینا یادشون رفته از روی سایت بردارن یا جدیده؟!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام سرویس مبلغ - ریال
    سرعت 128 حجم نامحدود
    128سه ماهه 312480
    128شش ماهه 624960
    128یک ساله 1249920
    سرعت 256 حجم نامحدود
    256سه ماهه 395640
    256شش ماهه 791280
    256یک ساله 1582560
    سرعت 512 حجم نامحدود
    512سه ماهه 645120
    512شش ماهه 1290240
    512یک ساله 2580480

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان قضیه این تعرفه های نامحدود چیه؟ مال قدیمه که اینا یادشون رفته از روی سایت بردارن یا جدیده؟!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما که میدونین طرح بعثت خیلی وقته برداشته شده، دیگه چرا؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام / یه گروه فعال دارند دوستان توی فضای مجازی
    من ت.ل.گ.ر.ا.مم پاک شده ، گروه رو از دست دادم.

اگر کسی از اعضا گروه اینجا هستند ، لطفا من رو مجدد اضافه کنند / ممنون
    Developer22

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مخابرات خراسان رضوی قرار نیست چند طرح جدید برای کاربران بذاره؟ این طرح های نامحدود مسخره که لغو شد و معلوم نیست کی طرح های جدید بیاد. کاربران خراسانی چکار کنند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین، بنده هنوز نزدیک 170 روز از طرحی که خریدم باقی مونده ولی حجمش تموم شده، حالا اومدم ازین حجمای زمان دار خریدم، مثلا 10 گیگ 15 روزه، الان همون 15 روز رو مهلت دارم استفاده کنم یا به خاطر طرحی که داشتم 170 روز مهلت استفاده دارم؟آخه من میرم تو سیستم جایی ننوشته مثلا چند روز وقت داری تمومش کنی، ممنون میشم جوابمو بدین

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یک سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین، بنده هنوز نزدیک 170 روز از طرحی که خریدم باقی مونده ولی حجمش تموم شده، حالا اومدم ازین حجمای زمان دار خریدم، مثلا 10 گیگ 15 روزه، الان همون 15 روز رو مهلت دارم استفاده کنم یا به خاطر طرحی که داشتم 170 روز مهلت استفاده دارم؟آخه من میرم تو سیستم جایی ننوشته مثلا چند روز وقت داری تمومش کنی، ممنون میشم جوابمو بدین
    همون ١۵ روز
    قبلا ی باگ داشت اگر دوتا زمان دار که به انتهای ماه میرسد میخریدی با هم جمع میشد زمانش
    الان فکر کنم دیگه نمیشه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

13. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •