دوستان کسی میدونه این چیه
یعنی اینترانت رو نصف قیمت کم میکنن
![]()
دوستان کسی میدونه این چیه
یعنی اینترانت رو نصف قیمت کم میکنن
![]()
فعلا برای لیستی از سایت های داخلی هزینه اینترنت نصف اینترنت بین المللی محاسبه خواهد شد. گفته شده است که این امکان برای همه سایت های داخلی محاسبه شود که فعلا هیچ خبری نیست.
دوستان سلام من طرحم داره تموم میشه و گویا مخابرات هم طرحی نداره فعلا که شبانه داشته باشه ، به نظرتون اگه 1 ماه صبر کنم امیدی هست که طرح های شبانه دارش رو بیاره ؟
در مورد isp های دیگه اگر اطلاعاتی دارین که شبانه های خوبی داشته باشن لطفا بهم بگین
ممنوننن![]()
قیمت، حجم و سرعت طرح جدید اینترنت
در روش جدید چند محدوده برای سرعت تعریف شده است و هر محدوده قیمت خاص خود را دارد.
محدودههای سرعت شامل تا ۲ مگابیت بر ثانیه، ۳ تا ۶ مگابیت بر ثانیه و ۶ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه هستند که مدل آخر تا ۲۰ مگابیت بر ثانیه قابل ارتقاء است. این سه مدل به ترتیب ۲۰ هزار تومان، ۳۵ هزار تومان و ۵۰ هزار تومان قیمت دارند و برای هر سه مدل، ۱۰ گیگابایت ترافیک بینالمللی و ۲۰ گیگابایت ترافیک داخلی در نظر گرفته شده است.
برای کاربران کممصرف، مدل خاصی در نظر گرفته شده است که سرعت کمتر و قیمت پایینتر خواهد داشت. سرعت در مدل کممصرف، یک مگابیت بر ثانیه است. این بسته که قیمت آن ۱۰ هزار تومان تعیین شده، دارای ۳ گیگابایت ترافیک خارجی و ۶ گیگابایت ترافیک داخلی است.
عباسی شاهکوه تأکید کرد که در روش جدید، قیمت اینترنت برای کاربران کمتر تمام میشود.
در تمام سرویسها امکان ارائهی حجم داخلی از ۲ تا ۱۰ برابر حجم خارجی وجود دارد. برای مثال سرویس ۲ مگابیت، ۱۰ گیگابایت حجم بینالمللی و ۲۰ گیگابایت اینترنت داخلی دارد که میزان ترافیک داخلی آن تا ۲۰۰ گیگابایت قابل ارتقاء است. به گفتهی عباسی شاهکوه، مشترک با این حجم میتواند روزانه ۱۰ ساعت دانلود داشته باشد، وی اعلام کرده است که اگرچه در عمل مصداق نامحدود مطلق وجود ندارد؛ ولی در عمل سرویس نامحدود ارائه میشود.
در طرح جدید، هر گیگابایت ترافیک بینالمللی مازاد بر سقف تعیینشده، ۳ هزار تومان و هر گیگابایت ترافیک داخلی ۱۵۰۰ تومان خواهد بود.
در این طرح امکان تبدیل ترافیک بینالمللی به داخلی وجود دارد. هر کاربر میتواند در صورت تمایل، یک گیگابایت ترافیک خارجی را به ۲ گیگابایت ترافیک داخلی تبدیل کند.
همچنین برای اولین بار، مدل تعرفهگذاری سرعتهای ۲۰ تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه طراحی شده است. این سرویس بر بستر فیبر نوری ارائه خواهد شد. قیمتهای اینترنت برای تمام سرعتهای مبتنی بر سیم مسی یا فیبر نوری یکجا تعرفه گذاری شدهاند و تعرفهها مستقل از فناوری خواهند بود.
منبع: فارس
دوستان قضیه این تعرفه های نامحدود چیه؟ مال قدیمه که اینا یادشون رفته از روی سایت بردارن یا جدیده؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام سرویس مبلغ - ریال سرعت 128 حجم نامحدود 128سه ماهه 312480 128شش ماهه 624960 128یک ساله 1249920 سرعت 256 حجم نامحدود 256سه ماهه 395640 256شش ماهه 791280 256یک ساله 1582560 سرعت 512 حجم نامحدود 512سه ماهه 645120 512شش ماهه 1290240 512یک ساله 2580480
شما که میدونین طرح بعثت خیلی وقته برداشته شده، دیگه چرا؟!
سلام / یه گروه فعال دارند دوستان توی فضای مجازی
من ت.ل.گ.ر.ا.مم پاک شده ، گروه رو از دست دادم.
اگر کسی از اعضا گروه اینجا هستند ، لطفا من رو مجدد اضافه کنند / ممنون
Developer22
مخابرات خراسان رضوی قرار نیست چند طرح جدید برای کاربران بذاره؟ این طرح های نامحدود مسخره که لغو شد و معلوم نیست کی طرح های جدید بیاد. کاربران خراسانی چکار کنند؟
دوستان یک سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین، بنده هنوز نزدیک 170 روز از طرحی که خریدم باقی مونده ولی حجمش تموم شده، حالا اومدم ازین حجمای زمان دار خریدم، مثلا 10 گیگ 15 روزه، الان همون 15 روز رو مهلت دارم استفاده کنم یا به خاطر طرحی که داشتم 170 روز مهلت استفاده دارم؟آخه من میرم تو سیستم جایی ننوشته مثلا چند روز وقت داری تمومش کنی، ممنون میشم جوابمو بدین
همون ١۵ روز
قبلا ی باگ داشت اگر دوتا زمان دار که به انتهای ماه میرسد میخریدی با هم جمع میشد زمانش
الان فکر کنم دیگه نمیشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)