عجب نظریه های چرتی گیر میاری امین.شانسه برادره من
سکتور مکتور کدومه.
البته من خودم زیاد Grave Robber خوشم نمیاد.بیشتر Transport Ammunation دوست دارم.ایتم که بیشتر به من میده.
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
عجب نظریه های چرتی گیر میاری امین.شانسه برادره من
سکتور مکتور کدومه.
البته من خودم زیاد Grave Robber خوشم نمیاد.بیشتر Transport Ammunation دوست دارم.ایتم که بیشتر به من میده.
![]()
سکتور از این چیزا من اطلاعی ندارم ولی اگه یادت باشه من همه ست خواب رو پیدا کردم حتی 3 تا خرس پیدا کردم فقط قبل از کار2 بار دعا می کردم .. یه امتحان کن ضزز نداره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
![]()
اتفاقا در مورد این سکتور زیاد حرف میزدن. از طرف دیگه برای یه کوئسته که یادم نمیاد چی بود باید توی یه جایی که بازم یادم نیست چی بودکار میکردیم که توی سکتور forest meadow بود. برای همین راستش خودم هم احتمال میدم سکتور یه تاثیرهایی داره.
---
grave robber هم خب چون پول آیتم هاش بیشتره آدم وسوسه میشهضمن اینکه pure FMS هستم.
فعلا precise army revolver و fancy leather hat رو پیدا کردم هر دوشون حدود 4000 تا پولشونه. ولی خب فقط همین دوتا طی این یه هفته پیدا شده :(
transport ammu ال پی بد نیست 500ـه. حتما امتحان میکنم ببینم چی میشه. ممنون
من همیشه یه بار دعا میکردماین دوبار دعا رو هم امتحان میکنم حتما. تنکس بابت راهنمایی
![]()
این چیزارو بیخیال شو فقط ست خواب و فقط و فقط خرسمن یکی رو فروختم 100 و یکی 120 تو لول 99 وقتی vی اسکیل کردم با پول اینا بود
![]()
فردا علاوه بر آپدیت جدید، و15 (کلورادو) باز میشه!
خود و مولتی هایتان را آماده کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_fixfox; 01-08-2011 at 18:28.
یه خبر خوشحال کننده سریع برید ورلد بتا ثبت نام کنید چون دوباره باز شده![]()
بلاخره تو بتا تغییر جنسیت دادم و .... نامردیه ست دانسر خیلی خوبه ...![]()
اگه بچه ها همه بیان می تونیم این ورلد رو بترکونیم... راستی به ممد هم بگید یادمه که اونم منتظر ورلد جدید بود...![]()
با این خبرت درمورد ورلد بتا الآن توی 3 ورلد بازی میکنم! فردا میشه 4 تاشدم مثل اون اوایل که بازی اومده بود!
آخرین باری که با ممد حرف زدم گفت میخواد خرخونی کنه برا کنکور. حالا نمی دونم این ورلد رو میاد یا نه. امیدوارم بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)