تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1790 از 2376 اولاول ... 79012901690174017801786178717881789179017911792179317941800184018902290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,891 به 17,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی بچه ها من داشتم بردهای استقلال رابررسی میکردم (ازلحاظ تکنیکالی) فکر میکردم که استقلال باید این بازی راببازه اما خوشبختانه ما این بازی رامی بریم چون رو 63 فیبوناچی افتادیم شایدهم استقلال الگوی سروشونه زده چون من فکر میکردتوسه باری که نواربردهامون قطع شده اولی بعداز3 بردودومی بعداز4 بردوسومی که الان باشه باید بعداز5 بردقطع بشه درصورتی که جدول بازیهاراکه دیدم متوجه شدم باراول هم بعداز 4 بردپیاپی نوارپیروزیهامون قطع شده

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعا اگه این بازی حتی مساوی هم کنیم ظلم کردیم!
    تیم ما هرجور حساب کنیم از اونها سرتر هست.
    از نیمکت گرفته تا بازیکنان و حتی مدیریت...
    یعنی مساوی هم برای ما شکست هست.
    من به خاطر همین برتری چشمگیر چندتا شرط اساسی بستم اگه نبریم ضرر زیادی میکنم.
    یاد گل فوق العاده هرکول جیبی به خیر

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علیرضا دمت گرم عکس گل علیرضا اکبرپور وگلشو که گذاشتی یاد منصورپورحیدری افتادم قبلا به متخصص شکست دادن پیروزی مشهوربود تومربیان استقلال فقط ناصرحجازی بود که نتونست پیروزی راشکست بده وباعث آبروریزی مابود .البته صمد هم تودوتابازی که بود نتونست اما ناصرحجازی گند زده بود به تیم توچندتابازی وخیلی ازبردهای پیروزی بعدازانقلاب ازصدقه سری این آدم توتیم مابود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان می تونند به سایت رسمی باشگاه برند و به بازیکنان رای بدند.
    اینطور که گفته شده این امار را بعدا به واعظ می دند و فکر میکنم به اون بازیکن پاداش میدند.
    تا حالا حسین کاظمی و خسرو حیدری بالاتر هستند.
    علیرضا دمت گرم عکس گل علیرضا اکبرپور وگلشو که گذاشتی یاد منصورپورحیدری افتادم قبلا به متخصص شکست دادن پیروزی مشهوربود تومربیان استقلال فقط ناصرحجازی بود که نتونست پیروزی راشکست بده وباعث آبروریزی مابود .البته صمد هم تودوتابازی که بود نتونست اما ناصرحجازی گند زده بود به تیم توچندتابازی وخیلی ازبردهای پیروزی بعدازانقلاب ازصدقه سری این آدم توتیم مابود.
    ناصر حجازی که در دربی ها گند زده بود.
    اون زمانها را خوب یادم نیست اما چیزی که خوب یادمه اینه که باختهامون خیلی ضد حال بود!
    پورحیدری فوق العاده بود برای استقلال.
    یک چیزی تو مایه های قلعه نویی خودمون هست(به نظر من خیلی بزرگتر از قلعه نویی) که برای تیم افتخار زیاد افرید.
    من اون گل هرکول جیبی را هیچوقت از یاد نمی برم و شاید تنها بازی باشه که خوب یادم هست!
    چند سالی بود که پرسپولیسی ها را نبرده بودیم اما اون بازی با اون گل فوق العاده بازی را بردیم.
    اخ که چقدر هرکول جیبی برای تیم ما با ارزش بود هیچ ادعایی نداشت و هیچوقت هم صداش در نمی یومد اما وقتی می رفت تو بازی بهترین بازیش را میکرد.
    اما خوب باهاش برخورد نشد!
    خوب یادم نیست تو یکی از بازیها فکر میکنم قلعه نویی اکبرپور را فرستاد تو زمین و بعد از چند دقیقه بازی کشیدش بیرون! اکبرپور هم راهش را گرفت رفت توی رختکن! و فصل بعدش هم رفت!

یکی دیگر از گلهای که هیچوقت یادم نمیره گل پیروز لنگ سوراخ کن هست.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مجتبى شيرى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه توانستيم تيم داماش گيلان را شكست بدهيم و با روحيه مناسبى آماده رويارويى با تيم استقلال تهران شويم. وى افزود: طى هفته گذشته استقلالى ها خيلى براى مسابقه دربى كرى خوانده اند اما ما جواب آنها را در زمين مسابقه مى دهيم چرا كه كرى خوانى بعد از پايان مسابقه دربى و كسب سه امتياز آن بازى لذت بخش خواهد بود.او ادامه داد: بازى در زمين نامناسب ورزشگاه سردار جنگل رشت بسيار سخت بود و نمى شد در انجام كارهاى تاكتيكى موفق كار كنيم اما بازيكنان ما نشان دادند كه يك تيم واقعى در قالب پرسپوليس پرقدرت هستند و در اين زمين گل آلود و نامساعد تاكتيك پذير كار مى كنند. ما دو گل به داماش زديم اما موقعيت هاى بسيار ديگرى هم داشتيم كه مى توانستيم تعداد گل هاى زده خود را بيشتر هم كنيم. با اين حال مهم كسب سه امتياز بود كه توانستيم با به دست آوردن آن وضعيت خود را در بين تيم هاى صدر جدولى ارتقا دهيم. در اين بين بازيكنان هم روحيه مناسبى را براى مسابقه برابر استقلال پيدا كردند تا با انگيزه دو چندان به فكر كسب ۳ امتياز آن مسابقه باشيم.

مدافع پرسپوليس اضافه كرد: براى ما استقلال تهران با ساير تيم هاى ليگ برتر هيچ فرقى ندارد. ما متحد شده ايم تا براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نيفتيم هر ۳ امتياز اين ديدار را هم به مانند دو مسابقه گذشته به حساب خود واريز كنيم. شيرى گفت: از حالا فقط به فكر مسابقه مقابل استقلال و شكست دادن اين تيم هستيم و در فاصله ۹ روز باقى مانده تا اين مسابقه تلاش مى كنيم برنامه تمرينى خود را بر اساس نقاط ضعف وقوت اين تيم قرار دهيم. __________________
    کدوم استقلالی کری خونده ؟ این چی داره میگه ؟ والا فعلا که نعیم سعداوی هم شاخ شده میگه استقلال رو میبریم. اینا دور رفت با اون وضعیت گفتن استقلال رو میبریم با زور مساوی کردن اون موقع هم کلی ادعا کردن و کری خوندن. حالا دور برگشت شده ورق کاملا برگشته و استقلال سرور مطلق لیگه ولی اینا باز از رو نمیرن کری میخونن. عجب بابا دورو زمونه ای شده ها....

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

agha yeki bizahmat kole natayeje in fasle ss ro bezare

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

agha yeki bizahmat kole natayeje in fasle ss ro bezare

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دیشب نتیجه نظرسنجی 90 چی شد ؟

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

دیشب نتیجه نظرسنجی 90 چی شد ؟
    تا اونجاش كه من ديده بودم

استقلال 53%

مساوي 13%

اونا 34%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •