وينگادا پس از تمرين صبح روز جمعه اين تيم در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر به هيچ وجه به ديدار با سپاهان فكر نميكنم و تمام تمركز خودم و تيمم اكنون معطوف به بازي با راهآهن شده است. فكر ميكنم اين بازي يكي از ديدارهايي باشد كه در سختترين دوران مربيگري من انجام ميشود و سعي دارم با توجه به غيبت برخي بازيكنان به دليل محروميت، 11 بازيكن آماده را در تركيب پرسپوليس قرار دهم.
وينگادا در پاسخ به اين سوال
” اگر امروز در تمرين پرسپوليس حضور دارم بدان معني است كه از اين تيم اخراج نشدهام. “
كه آيا بازيكنان پرسپوليس را ممنوع المصاحبه كردهايد و حسين بادامكي هم به دليل مصاحبه عليه شما اخراج شد؟ گفت: خير چنين چيزي نيست. بازيكنان ممنوع المصاحبه نيستند و اگر مصاحبه نكنند، تنها تمايلات خودشان بوده است. من از اظهارنظرهاي سازنده و انتقادهاي منصفانه استقبال ميكنم و از آنها بهره ميگيرم. لذا دليلي ندارد كه با بازيكني كه صحبتهاي انتقادآميزي بكند، برخورد كنم. بادامكي هم تنها به دليل غيبت چهار روزهاش در تمرينات بازيكنان ذخيرهي پرسپوليس كه در حين حضور اين تيم در قطر زيرنظر سعداوي انجام ميشد و هيچ اطلاعي هم به كادر فني نداده بود، از تركيب پرسپوليس كنار گذاشته شد.
وي دربارهي بحث كسر 10 درصد از قرارداد بازيكنان و نارضايتيشان از اين موضوع نيز گفت:اين يك مسالهي دروني براي پرسپوليس است كه معتقدم
” منچستر و بارسلونا نميتوانند آيندهاي در اين مسابقات براي خودشان ترسيم كنند چه برسد به پرسپوليس “
بايد درون خانوادهي پرسپوليس حل شود. مطمئنا اگر چنين تصميمي گرفته ميشود، بايد دربارهي همهي بازيكنان و مربيان هم اعمال شود. شما هم اجازه دهيد تا اين مساله در خانوادهي پرسپوليس باقي بماند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا جلسهي اضطراري هيات مديره پس از شكست سنگين برابر الغرافه منجربه اولتيماتومي به كادر فني و يا محتملشدن بركناري شما شده است نيز گفت: چنين چيزي نيست. ما تنها يك جلسهي خصوصي داشتيم كه قبلا هم با اعضاي هيات مديره چنين جلساتي را داشتهام اگر امروز در تمرين پرسپوليس حضور دارم بدان معني است كه از اين تيم اخراج نشدهام. من با اين تيم قرارداد دارم والبته در موقعيت فعلي تمركزم تنها معطوف به مسابقات است.
وي در پاسخ به اين سوال كه شرايط عادي پرسپوليس را در رقابتهاي ليگ قهرمانان چطور ميبينيد، گفت: نميتوان به اين سوال پاسخ مناسبي داد چرا كه در بالاترين سطوح
” از نظر مالي و اقتصادي وابسته كسي نيستيم لذا بازيكن تحميلي نميپذيرم “
ليگ اروپايي هم تيمهايي چون منچستر و بارسلونا نميتوانند آيندهاي در اين مسابقات براي خودشان ترسيم كنند. در فوتبال هميشه شك و ترديد وجود دارد و شما بايد تمركزتان را تنها معطوف به يك مسابقه كنيد.
وينگادا در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور برخي بازيكنان در تركيب پرسپوليس با توصيهي افراد خاصي انجام ميشود و شما چنين مسالهاي را ميپذيريد، گفت: من شخصيتي مستقل دارم و از نظر مالي واقتصادي هم وابستهي كسي نيستم. لذا هيچ نظر تحميلي را نپذيرفته و كسي نميتواند بازيكني را به من اجبار كند. وقتي در پرسپوليس مسووليت پذيرفتم شكستهايم را هم توجيه نميكنم و مسووليت آن را مي پذيرم. مطمئنا اگر غير از اين بود و بازيكناني با توصيهي ديگران در تركيب پرسپوليس قرار ميگرفتند اكنون راهي براي توجيه ناكامي پرسپوليس داشتم.