تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 942 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

cd-rw جان برای اینکه نقاط کور از بین بره باید چیکار کنند ؟؟ مثلا ایرانسل با اینکه در یک خیابان چند تا BTS داره ولی وقتی وارد یک زیر زمین میشی آنتن نمیده ولی ارتباطات سیار آنتنش فول هست ! این مشکل برای چی هست و چطور رفع میشه ؟؟
    شما فکر می کنی تا حدود 2 سال دیگه ایرانسل بتونه مراکز استانها را بدون نقطه کور و با یک پوشش عالی تحت پوشش ببره ؟
    یک سوال دیگه اینکه چرا صدای بوق آزاد اینطور هست و 2 تا ممتد پشت هم میزنه و هم صدای بسیار کمی داره . اگر بتونی این موضوع را به مسولان ایرانسل اطلاع بدی خیلی خوبه که آنها هم صدای بوق آزاد را درست کنند تا مثل اپراتور اول و تالیا بشه چون خیلی از افراد اطلاع ندارند از این موضوع و وقتی با ایرانسل تماس می گیرند فکر می کنند بوق اشغال می زنه .
    الان فاز 2 پروژه توی خیلی از شهرهای بزرگ شروع شده که اگه تموم بشه خیلی از زیر زمین ها هم تحت پوشش قرار میگیرند - برای 2 سال دیگه خدا عالمه - بنده خدا تلاشش رو میکنه
    صدای بوق هم حتما دیدند اینطوری بهتره ( علتش رو من نمیدونم ) - آخه بعضی کشورها که زنگ میزنم صدای بوقشون همینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این اخبار موثق رو از کجا آوردی که 51 درصد سهامش دولتیه
    والا تا اونجایی که ما میدونیم ایرانسل 51 درصد سهامش مال MTN هست ( خود ام تی ان اونقدر گنده هست که به سادگی با 1 درصد اختلاف زیر بار دولت نره )
    24 درصد مال صاایران و 25 درصد مال بنیاد جانبازان
    ---------------
    این چیزیه که ما شنیدیم و دیدیم ولی اگه کسی غیر از این شنیده با مدرک باید جلو الکی حرف نزنه
    ---------------
    بزن کنار یه ذره یواشتر برو به ما هم نگو آدمهای ساده - من خودم اصلا از موبایل فراری بودم ( چیه یه عالمه پول بند کنی که هی از جیبت بره و برنگرده )
    ولی از وقتی که دیدم ایرانسل اومده با خیال خیلی راحت رفتم یکی گرفتم - هم به میل سرور سایت خودم وصلش کردم - هم کلی از سایتهایی که سرو کار دارم رو توی گوشی ذخیره کردم - دیگه موبایل اون موبایل خشک بی هیچی که دم به دقیقه قطع و وصل میشه پارسال نیست
    باز هم میگم اینجا ایرانه - دولت هر کار بکنه ملت ما مثل گوسفند فقط سرشون به چرا بنده ( ببخشید اینقدر تند میگم ) , مخالفای ایرانسل هم دیگه شلوغش نکنند , برید همون سیم کارت خون جگر تومن پر از قطع و وصل مخابرات رو بخرید و حال کنید .
    حالا ایرانسل فقط قیمت مکالمه اش رو برده بالا - مخابرات که قیمت سیم کارت بی ارزش خودش رو از ایرانسل گرونتر میده جای انتقاد نداره؟ - تنها شعاری که میتونه بده اینه که در کل کشور آنتن دهی داره - خداییش اونهایی که نقاط پر تراکم شهرهای بزرگ هستند باید این گفته رو تایید کنند - باور کنید من خودم با موبایل دولتی وسط شهر که بودم کسی نمیتونست شماره مو بگیره , تازگی ها از ترس از دست دادن بازار شروع کرده توی خیابونها آنتنهای میکرو نصب میکنه که سرویسش بهتر بشه ( من که چشمم آب نمیخوره ) - تازه اونها همه 900 هست , یعنی اینکه اگر روزی روزگاری اینترنت موبایل دولتی راه افتاد و بی تی اس مربوطه کشش نداشت اون آنتهای میکرو بدرد درز دیوار هم نمیخورند ( فقط نشون میدن آنتن فول شده )
    ((( از کی تاحالا )))
    بهتره که کمی معقول تر فکر کنید و از بعضی شعارهای تبلیغاتی سوء استفاده نکنید
    ---------------
    این دفعه یه ذره آتیشم تند بود - چون خیلی ها به دلایل شخصی ( نه فنی ) از ایرانسل خوششون نمیاد میان تبلیغ منفی راه میاندازند
    دیروز توی یک موبایل فروشی , فروشنده گفت : ایرانسل به شهرستان دقیقه ای 120 تومن , داخل شهر دقیقه ای 95 تومن , این که میگن 49.9 تومن مال ایرانسل به ایرانسله
    من خودم وقتی ریز مکالمات خودم رو کنترل میکنم میفهمم واقعا با هر جای کشور که تماس گرفتم همون قیمتی که تبلیغ میکنه باهام حساب کرده
    تازه بماند توی تماسهای خارج از کشور چقدر راحت تر از موبایلهای دولتی کار میکنه
    هر کس که با ایرانسل به خارج از کشور زنگ زده از تجربه اش بگه بد نیست

اولا -طرف من كساني هستند كه حتي حاضرند چند برابر تعرفه رو براي حمايت از ايرانسل تحمل كنند...
    دوما-با مراجعه به روزنامه هاي معتبر ميتوني بفهمي كه 51%سهام ايرانسل دولتيه(براي شناخت از سهام به قوانين تجارت مراجعه كنيد)
    سوما-ساز وكار شركتهاي دولتي در ايران هميشه به نفع دولت در ايران است نه مردم

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا -طرف من كساني هستند كه حتي حاضرند چند برابر تعرفه رو براي حمايت از ايرانسل تحمل كنند...
    دوما-با مراجعه به روزنامه هاي معتبر ميتوني بفهمي كه 51%سهام ايرانسل دولتيه(براي شناخت از سهام به قوانين تجارت مراجعه كنيد)
    سوما-ساز وكار شركتهاي دولتي در ايران هميشه به نفع دولت در ايران است نه مردم
    اگر کسی کورکورانه حمایت میکنه , باز هم دلایل خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت

این جمله آخرت رو قبلا جواب داده بودم که هیچ شرکتی توی دنیا فکر مردم نیست .
    مساله اینجاست که بتونن توی بازار رقابت بقیه رو از دور بیرون کنند . مثلا خودت اگه ( معذرت میخوام ولی مثاله ) سر چهارراه گل میفروشی ( باز هم معذرت ) دوست داری مشتری راضی تر باشه یا اینکه گلهای بیشتری فروش بره - معلومه که دومی رو میخوایی پس راهش اینه که مشتری رو راضی کنی تا به هدفت برسی و گر نه صد سال سیاه مشتری راضی نباشه اگه تو تنها گل فروش اون چهار راه باشی
    Last edited by CD-RW; 02-05-2007 at 15:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

اگر کسی کورکورانه حمایت میکنه , باز هم دلایل خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت

این جمله آخرت رو قبلا جواب داده بودم که هیچ شرکتی توی دنیا فکر مردم نیست .
    مساله اینجاست که بتونن توی بازار رقابت بقیه رو از دور بیرون کنند . مثلا خودت اگه ( معذرت میخوام ولی مثاله ) سر چهارراه گل میفروشی ( باز هم معذرت ) دوست داری مشتری راضی تر باشه یا اینکه گلهای بیشتری فروش بره - معلومه که دومی رو میخوایی پس راهش اینه که مشتری رو راضی کنی تا به هدفت برسی و گر نه صد سال سیاه مشتری راضی نباشه اگه تو تنها گل فروش اون چهار راه باشی
    جواب:
    اگردر جايي بودم كه بازار آزاد باشه و رقيب هم باشه و بدونم كه مشتري من به راحتي زير بار خريد و پول براي گل گرون و بدون كيفيت نميده اونوقت كه منه كاسب نگران رضايت مشتري ميشم...
    اگر کسی کورکورانه حمایت كنه چه معني داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بیدار میشینم تا بیاد ببینم چی میشه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب:
    اگردر جايي بودم كه بازار آزاد باشه و رقيب هم باشه و بدونم كه مشتري من به راحتي زير بار خريد و پول براي گل گرون و بدون كيفيت نميده اونوقت كه منه كاسب نگران رضايت مشتري ميشم...
    اگر کسی کورکورانه حمایت كنه چه معني داره ؟
    خب حالا همین وضع برای مخابرات پیش اومده تازه نگران رضایت مشتریاش شده ولی ایرانسل از بازارش مطمئنه و به رضایت مشتری کاری نداره .
    کسانی که خودت گفتی حاضرند چند برابر تعرفه رو برای حمایت از ایرانسل تحمل کنند , بدون دلیل خاصل
    ولی اونها هم محترمند
    توی کلوپ گوشی ها از یه ماست بندی توی محله مون گفتم که با قرض رفته یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی نوکیا N90 ولی اون هم دلایلی داشته که رفته اینهمه خرج کرده . نباید که به خاطر این کارش مسخره اش کنیم .
    Last edited by CD-RW; 02-05-2007 at 16:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1

خب حالا همین وضع برای مخابرات پیش اومده تازه نگران رضایت مشتریاش شده ولی ایرانسل از بازارش مطمئنه و به رضایت مشتری کاری نداره .
    کسانی که خودت گفتی حاضرند چند برابر تعرفه رو برای حمایت از ایرانسل تحمل کنند , بدون دلیل خاصل
    ولی اونها هم محترمند
    توی کلوپ گوشی ها از یه ماست بندی توی محله مون گفتم که با قرض رفته یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی نوکیا N90 ولی اون هم دلایلی داشته که رفته اینهمه خرج کرده . نباید که به خاطر این کارش مسخره اش کنیم .
    ببخشيد اگر كسي رو مسخره كردم منظور من بيشتر روشن كردنشون بود ...
    آخه بعضي ها با كنايه بيشتر آگاه ميشن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
    حالا بگذریم.یه سوال داشتم.
    تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
    حالا بگذریم.یه سوال داشتم.
    تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟
    اگه بتونی برای طرفداری از ایرانسل دلیل بیاری بهتره , تعصب بی جا نداشته باش که ارزشش رو نداره .
    فکر نکنم بتونی با گوشیت از جی میل استفاده کنی , چون جی میل هم مثل یاهو باید باشه ( یعنی بابت میل سرورش پول میگیره )
    در عوض میتونی از سرورهای دیگه ای برای ایمیل گوشیت استفاده کنی .
    من خودم از یک سرور شخصی (اجاره ای) استفاده میکنم .
    Last edited by CD-RW; 02-05-2007 at 16:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1 جزئیات طرح تعرفه دقیقه ای به همراه تعرفه ثانیه ای ایرانسل

به منظور تأمین نظرات مشترکین ایرانسل و جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی هموطنان در سراسر کشور، از شنبه 15 اردیبهشت ماه (15/2/1386) طرح تعرفه تمامی مشترکین ایرانسل، به طرح تعرفه "پایه ثانیه ای" تغییر داده می شود. پس از این تاریخ، کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بصورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه ای" تحویل مشترکین شده و سیم کارت مشترکین کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه ای" انتقال داده می شود. تغییر مذکور توسط ایرانسل بطور خودکار و کاملاً رایگان صورت می پذیرد ولی مشترکین این امکان را دارند که طرح تعرفه "ثانیه ای" تنظیم شده را به طرح "دقیقه ای" بازگردانند.

شایان ذکر است تعرفه های قبلی ایرانسل برای طرح تعرفه "دقیقه ای" همچنان پابرجاست.

به گزارش ایستنا از ایرانسل، در تعرفه "پایه ثانیه ای"، مدت زمان مکالمه دقیقاً برابر با تعداد ثانیه های مکالمه ثبت می شود. در تعرفه "پایه دقیقه ای" مدت مکالمه بر حسب واحدهای یک دقیقه ای محاسبه شده و بنابراین درصورتیکه مکالمه پیش از کامل شدن واحد یک دقیقه ای به پایان برسد، کل واحد یک دقیقه ای منظور می شود. با این حال، با توجه به نرخ های پیش بینی شده، تعرفه "ثانیه ای" مناسب مشترکینی است که معمولاً مدت زمان مکالماتشان کوتاه و تعرفه "دقیقه ای" نیز مناسب مکالمات حدوداً 5/2 دقیقه ای یا طولانی تر است.

برای اطلاع از جزئیات طرح های مختلف تعرفه و شرایط و چگونگی تغییر طرح تعرفه، به جداول زیر و یا فروشندگان مجاز ایرانسل و یا به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است ایرانسل شیوه ساده ای برای تغییر طرح تعرفه برای مشترکین خود درنظر گرفته که دستورالعمل آن به زودی اعلام خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •