تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 231 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط h_radnoosh
    سلام persiankitty جان
    من میام وقتی استارت را میزنم اون فایل که بین پسوندشه رو هارد ذخیره میشه سپس سی دی هنوز تو سی دی رایتره که فست کیو را میزنم یعنی درش نیاوردم اونارور را میده
    احتمال داره اونجا هنوز يك Handle باز مونده باشه , پيشنهاد ميكنم كار ايميج گرفتنت كه تموم شد يك بار از برنامه بياي بيرون و دوباره اجراش كني بعد سعي كني كه CUE بسازي.

اون جایی که می گی به خورد برنامه میدی یعنی چه؟ یعنی با برنامه باز کنم ؟ یعنی ایمیج را بکشم رو برنامه(درگ و دراپ)!!!!!!!!آخه نه open داره نه mount ونه هیچی یعنی چه به خوردش بدم؟
    اگر برنامه بتونه TOC سي دي رو بخونه يك پنجره باز ميكنه و خودش ازت ميپرسه كه فايل بينت كجاست... اگر هم Error داشته باشه كه شما هيچ وقت اون پنجره ( يك OpenDialoug معموليه ) رو نمي بيني. يك عكس ازش گرفتم كه ببيني .

اگر بازم لطف می کنی و توضیح میدی فرض کن فایل بینم ساخته شده از از اونجا به بعدشو بگو اون خورد دادنو.
    فايل CUE كنار فايل Image درست ميشه . شما اول بايد از اين Error بگذري ... اگر با اون سي دي كه داري نميشه ولي با سي دي هاي ديگه ميشه معنيش اينه كه برنامه نميتونه از اون سي دي خاص چيزي بفهمه. ميتوني با يك سي دي نرمال تست كني ... وقتي گرفتي كه چي به چيه با سي دي خودت كار كني.
    Last edited by persiankitty; 07-05-2006 at 00:11. دليل: درست كردن Tag هاي Quote

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چرا ما نمي توانيم در پست خود يك فايل پيوست كنيم ؟
    ميميريم كه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من سوالي كردم ولي كسي جواب نداد
    اگه كسي مي تونه كمك كنه در مورد قفل cd extra یه جواب به ما بده.
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر از بین دوستان کسی در مورد این قفل (cd extra) چیزی می دونه ما رو کمک کنه.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

ممنون خیلی بدرد بخور بود

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

302c عزيز
    نيازي به تكرار چند باره سوال نيست !
    كسي بلد باشه ( ما كه اصلا اين سي دي رو نداشتيم ) كمك ميكنه . پس لطفا پست تكراري كه خلاف قوانين هست ندهيد . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    احتمال داره اونجا هنوز يك Handle باز مونده باشه , پيشنهاد ميكنم كار ايميج گرفتنت كه تموم شد يك بار از برنامه بياي بيرون و دوباره اجراش كني بعد سعي كني كه CUE بسازي.

اگر برنامه بتونه TOC سي دي رو بخونه يك پنجره باز ميكنه و خودش ازت ميپرسه كه فايل بينت كجاست... اگر هم Error داشته باشه كه شما هيچ وقت اون پنجره ( يك OpenDialoug معموليه ) رو نمي بيني. يك عكس ازش گرفتم كه ببيني .

فايل CUE كنار فايل Image درست ميشه . شما اول بايد از اين Error بگذري ... اگر با اون سي دي كه داري نميشه ولي با سي دي هاي ديگه ميشه معنيش اينه كه برنامه نميتونه از اون سي دي خاص چيزي بفهمه. ميتوني با يك سي دي نرمال تست كني ... وقتي گرفتي كه چي به چيه با سي دي خودت كار كني.
    سلام من تمام كارايي كه گفته بودي انجام دادم حالا تنها موردي كه مونده اينه كه خود برنامه پري گپم مشكل داشته باشه اگه ميشه يكي از دوستان اونو آپلود كنه كه من دوباره بگيرم من اوني كه مهدي آپلود كرده بود را دارم كه كار نميكنه اگه ميشه يكي آپلود كنيد كه خودتون باهاش كار مي كنيد.ممنون.ضمنا ماله من يه فايل اگزه است و نصبي نيست.

يه سوال ديگه اينكه تو ايزو بوستر كنار بعضي فايلايي كه حجم مجازي دارند يه دايره قرمز هست كه توش يه ضربدر قرمز است وقتي ميخاي اونارو extract كني ارور ميده و ميگه بد سكتور داره بايد چي كارش كرد؟

يه سوال ديگه اينكه آيا بلايند رايت با بلايند سويت فرق داره؟

يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

چرا فايلهايي كه حجم مجازي دارند رو ميخواي Extarct كني ؟ !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    چرا فايلهايي كه حجم مجازي دارند رو ميخواي Extarct كني ؟ !
    چون سي ديش رايت نميشه و باپري گپم مشكل دارم و نمي تونم از سي دي ايميج بگيرم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من تمام كارايي كه گفته بودي انجام دادم حالا تنها موردي كه مونده اينه كه خود برنامه پري گپم مشكل داشته باشه اگه ميشه يكي از دوستان اونو آپلود كنه كه من دوباره بگيرم من اوني كه مهدي آپلود كرده بود را دارم كه كار نميكنه اگه ميشه يكي آپلود كنيد كه خودتون باهاش كار مي كنيد.ممنون.ضمنا ماله من يه فايل اگزه است و نصبي نيست.
    يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟
    فقط يك فايل EXE بايد باشه و نصبي نيست. ما خودمون هم با همون كار ميكنيم. شما انتظار داري كه يك Tools معمولي هيچ اشكالي نداشته باشه كه نميشه , بگذار به حساب اينكه برنامه ايراد داره يا شايد با درايو شما مشكل داره يا شايد اصلا نمي فهمه كه اون سي دي شما چه جوري رايت شده. در مورد ايزو بوستر و بلايند اطلاع ندارم شايد ساير دوستان بتونند كمك كنند. در مورد اون پيغام خطا هم معنيش اينه كه وقتي ايميج گرفتي اطلاعات بد خونده شده و فايل Exe رو خراب كرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •