سلام.درایور کارت گرافیک intel 4500 میخواستم.کسی هست؟؟
سلام.درایور کارت گرافیک intel 4500 میخواستم.کسی هست؟؟
دوست عزیز نخوندی اینو؟!
اینم لینک مستقیم:سلام
اینه؟:Lenovo 3000 N500
مجموعه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Lenovo 3000 N500 Intel Display Driver For Win XP:
Download Lenovo 3000 N500 nVidia Graphics Driver For Win XP:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من براي ويندوز سون 64 بيتي درايور GlobeSpanVirata usb adsl modem رو نياز دارم. هر چند كه خودش اونو به يه اسم ديگه شناخته و چراق adsl هم روشن مي شه، ولي نمي تونم كانكت بشم. لطفن راهنمايي كنين
سلام ....
درایور پرینتر مدل HP photosmart 7760 برای ویندوز 7 ، 32 بیت میخواستم .........
ممنون .......
سلام خسته نباشید . آقا من کارت تی وی gigabyte مدل => GT-PTV-AF-RH دارم اما سی دیش شکست الانم هیچشو ندارم . لطفا کمکم کنین . نیاز دارم شدید ! چطوری باشید درایو و برنامه ای که شبکه هارو پخش میکنه پیدا کنم ؟
دوستان من درایور دسته generous usb برای ویسنا میخوم وقتی با usb وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و نمیاد .
مدل دقیق دسته:
Generous EN_636VR 2000 - 05 - 15
این دسته هم از طریق پورت وصل میشه و هم usb ولی متاسفانه مادر بورد من جایی برای پورت نداره .
Remote Control driver
TV card driver
برای پخش شبکه ها هم می تونی از خیلی نرم افزارها استفاده کنی . بنده به شخصه Honestech TVR 2.0 رو به بقیه ترجیح می دم .
با سلام
لطفا در صورت امکان درایور وبکم winstarبرای ویندوز 7 32 بیتی رو به من معرفی کنید.با تشکر
یعنی حتما با این برنامه Honestech TVR 2.0 شبکه هارو نشون میده ؟![]()
بله ، در صورتی که درایور های مربوطه رو نصب کرده باشید . البته کار کردن Remote Control رو تضمین نمی کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)