درود
SNR شما پایین هست و الان خطتون بیشتر از 13 جواب نمیده
درست گفتن که روی 16 هست ولی کشش خط بیشتر از این نیست
طبیعی هست این چیزها ... خط من 20 راحت جواب میداد یکروز شد 7 مگ
و ۸ ماه درگیر بودم و درست نکردن
درود
SNR شما پایین هست و الان خطتون بیشتر از 13 جواب نمیده
درست گفتن که روی 16 هست ولی کشش خط بیشتر از این نیست
طبیعی هست این چیزها ... خط من 20 راحت جواب میداد یکروز شد 7 مگ
و ۸ ماه درگیر بودم و درست نکردن
ممنون از پاسخ ها
برای من 1/35 بود.
جالبه اول گفتن آسیاتک میبندیم ولی بعد از وصل شدن دیدم آی پی پیشگامان میزنه ...
همانطور که تو پست های قبلیم گفتم(نقل قول کردم بالا) روز بعدکاری مجددا تماس گرفتم با پشتیبانی، که من رو وصل کرد به بخش رانژه ،گفتم تماس گرفتم با mdf مخابرات مرکزمون گفتن اصلا درخواست رانژه نیومده ، ایشون هم گفت کی به شما گفت که درخواست رانژه ارسال شده! ، گفتم بخش فروش بعدش گفتن اصلا کسی درخواست رانژه ای ارسال نکرده! ، همین الان درخواست رو میزنم! ، شما اگه مرکز مخابرایتی آشناته بگو سریع برات رانژه کنه ، خلاصه کلا توی یه ریع خطم رانژه شد !
دوباره تماس گرفتم پشتیبانی مشخصات کانقیگ مودم و رمز رو خواستم بهم دادن ولی گفتن هنوز اکانتتون تایید نشده ولی گفتن تا اخر وقت امروز اوکی میشه ،خلاصه تا دیشب هم اوکی نشد !
امروز با یک نفر دیگه تو پشتیابانیشون صحبت کردم با ری استارت پورت به قول خودشون نتم وصل شد ، که به این نتیجه رسیدم مسئولی که قرار بود کار منو پیگیری کنه اینکاره نبود!
من سرویسی که سفارش دادم 8 مگ بود سرعت دانلودم اول که تست گرفتم حدود 900 تا 1 مگ بود ولی الان که دارم این پست رو ارسال میکنم 400-500 ...
dota 2 رو تست گرفتم ،پینگم هست حدود 100 میلی (سرور دبی) که داخل بازی اوکی بود و اصلا لگ نداشت فعلا
درکل فکر کنم هزینه سرویس به کنار + هزینه و زمان پیگیری تلفنی رو هم باید اضافه کنید !
چون حداقل تمام مراحل رو خودم پیگیری کردم ... (حالا شاید استثنا، برای من اینطور بوده باشه!)
مشکل افت رو منم دو هفته اول داشتمو راه حل idm رو بزار رو 8 کانکشن.
تنها نیستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطعی های من تو 4 روز گذشته هست. که هر موقع سرکار بودم. برادرم بوده.بهشون میگن .علت؟میگه مخابرات.
میگم :راهکار. میگه صبر کنید مخابرات شاید درست کنه. شکایت کردم
دعا کن. کارت به پشتیبانی نرسه. بهشون میگم چرا قیمتا رو دوبل کردید. میگن برای نقره ای ها پشتیبانی ویژه گذاشتیم. خودمون خطشونو چک میکنیم اگه مشکل داشتند خودمون زنگ میزنیم.
ولی تو برنزی اونا باید زنگ بزنن.
برای من هم 1/35 هستش. یعنی پیشگامانه ؟ یعنی خوبه یا بده ؟
واقعیت من موقع خرید اینقدر داستان نداشتم، مخابرات که تخلیه کرد و بهشون خبر دادم، همون روز رانژه کردن فقط چون اول گفته بودن 2/35 هست من تنظیم روی این بود که بعد زنگ زدم بهشون گفتن رو 1/35 بذار و وصل شد.
ممنون ولی مطمئنم مشکل از طرف خودشون هست یا از پورت مخابرات هست چون با snr که عددش 8 بود خط تا 18 مگ راحت میکشید و چندسال استفاده میکردم و الان که 9.7 بود باید بهتر هم میشد که برعکس شد, ولی امروز به زور با بحث و دعوا مجبورشون کردم برگردونن روی 16,
الان data rate روی 15.5 آپ شده و سرعت بهتر شده فقط نمیدونم dns کدم شرکت واسه بازی های pc بهتره؟ الان از open dns و comodo dns استفاده میکنم ولی شنبیدم Cloudflare و گوگل از لحاظ سرعت بهتر هستن
Last edited by hamidrezaj; 10-03-2020 at 17:09.
الان تکلیف چیه مثلا بیام واسه این اینترنت بی کیفیت یه شرکت شخمی که حتی نت خودشون هم نیست نزدیک 90 تومان بدم تا سرعت 8 مگ بگیرم ؟
تو یه روز 30 تومان میکشه رو همه بسته ها حداقل ارزون تر میدادین حجم 1 ترا که استفاده نمشه رو میکردین نمیدونم 200 گیگ با همون قیمت
همه شدن دزد مشتری جمع میکنن همین که یه عددی شد سریع میبرن بالا فکر میکنن زرنگ شدن باید با شکایت جمع کرد نهایت 1 هفته نت نداری
من روی 32 تا گذاشتم 400-500 تا میده روی 8 تا اول که بود 120-140 میداد
کلا انگار هرچی میگذره سرعتش میاد پایین
البته فکر می کنم می تونه مشکل از زیرساخت باشه چون من هم روی ایرانسل و همراه و اون یکی خطی که فن آوا دارم افت داشتم ...
فکر کنم بستگی به منطقه داره که چقدر یوزر دارن ...
الان فن اوا که بودم قبلش هم همین برنامه بود قیمتا حدود 40 درصد کشیدن بالا... ( 2 گیگ ترافیک 3 گیگ یک ماهه کردن 38-9 تومن!)
فکر کنم چون دیدن درخواست ها زیاد شده و به عبارتی همه یه جوری خونه نشین شدن ، نوبتی دارن این کارو می کنن و قیمتا رو می برن بالا
یه چند وقتی بود وضعیت این شرکت داغون خوب شده بود، اما متاسفانه گویا باز ترافیکش این روزا رفته بالا و این شده وضعیت ما !
![]()
چک کردی رو مدممو. با دانلودها تست بگیر اول. ببین چند میده. البته الان نه. برا اولین باره افت سرعت دارم. بعد از اون دو هفته اولیه و یه دو روز دیگه. که بخاطر همین صد گیگ هست
گفتم برای ورود به درپیت ترین شرکت اینترنت آماده شو. از آسیاتک شکایت میکردم صبح زنگ میزد. از دیروز تا حالا زنگ نزدن.
تو این چند هفته اخیر اینترنت بعد از ظهر به بعد افت سرعت داشت ، اما باز هم قابل تحمل بود ، اما الان چند روزه از غروب به بعد ، سرعت افتضاح میشه ، یک ویدیو HD رو هم نمیشه تماشا کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)