يعني به فرمايش شما با 2500 تومان ميشه 5/1 دفعه شارژش كرد!؟
يعني به فرمايش شما با 2500 تومان ميشه 5/1 دفعه شارژش كرد!؟
سلام
يه سري اطلاعات در مورد پرينترهاي سامسونگ مدل هاي1640-4300و 315 ميخواستم(كيفيت،تونر مصرفي و شارژ تونر) كلا بدرد ميخوره يا نه؟
مرسي
آره دیگه.
البته قیمتش متفاوته.هرکی یه قیمتی میده. تا 6000 تومن هم قیمت گرفتم.
سلام
میخوام یه چابگر لیزری سیاه سفید بخرم تا سقف 230 هزار تومن
به نظر شما بهترین گزینه چیه؟
البته بغ غیر از hp 2014 چون داشتم و اصلا ازش راضی نبودم
خیلی اذیتم کرد
سلام
من یه پرینتر سلفی کانن مدل cp740 خریدم اما متاسفانه عکسهایی که باهاش پرینت گرفتم خیلی تیره میشه .
تو فتوشاپ هم نورشو زیاد کردم ولی عکس موقع چاپ از حالت طبیعیش خارج میشه خیلی تلاش کردم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم الان یه بسته 108 تایی از کاغذهارو حرم کردم دریغ از یه دونه عکس با نور خوب البته من یه سری از این عکسهارو با پرینتر جوهر افشان گرفتم و خیلی خوب شده .
نمی دونم آیا کسی هست در این رابطه تجربه ای داشته باشه و به من کمک کنه البته من عکسهای دوتا پرینتر مثل مال خودمو دیدم اونها هم دقیقا مثل مال من تیره شدن . متاسفانه فروشنده ها همینطور بی خود از یه چیز تعریف می کنند بدون اونکه حتی یه بار با اون دستگاه کار کرده باشن وصد تاسف از خریدارهایی که بعد از خرید اون محصول با وجد اینکه اشکال رو در محصول میبینن
باز بی مورد از اون تو پستهای مختلف تعریف میکنند.
بگذریم. متشکر میشم کسی اگه اطلاعاتی داره در این مورد بگه تا هم من و هم کسانی که میخوان این نوع پرینتر رو بخرند بدونن
با تشکر.
ممنون دوست عزیز، من تهران هستم. مرسی ازتصویر قوطی. اتفاقا من دیروز رفته بودم پاساژ ایران یه نمایندگی سوپرگرافیکس اونجا هست. خیلی برخوردشون خوب بود!
یه لیست قیمت ازشون گرفتم این تونر رو قیمت زده بود 2000 تومن. اگه واقعا 90 درصد کیفیت اول باشه واقعا میارزه !
پس از کلی تحقیقات امروز رفتم و پرینتر سامسونگ ml1640 را خریدم.کیفیتش که خوبه. ظاهرش هم شیکه.قیمتش هم مناسبه.کلا از خریدم راضی هستم و خوشحالم که hp1005 یا hp1006 را نخریدم...
به نظر من کیفیت این تونر خیلی خوبه. برای من این تونر در پرکیفیت ترین حالت پرینت یه چیزی معادل حالت نرمال کارتریج فابریکش کیفیت داره.من فکر میکنم اینقدر کیفیت برای p1006 از سرش ام زیاده.![]()
سلام
در مورد شارژش سوال کردین ؟
که چه جوریه و .... ؟ هزینش شارژش و .... ؟
یه جونمرد پیدا نمیشه جواب سئوال من رو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)