تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 755 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی یادم رفت.قیمتش ام 2500 تومن بود.فروشنده می گفت کل قطعاتش هم داره . مثلا درامشو میگفت 8000 تومن.
    ازنظر تعداد صفحه راستش هنوز امتحان نکردم ببینم چندتا جواب می ده ولی فک میکنم رنجش حدوده 1500 صفحه باشه.البته این قوطی تونر برای یک بار شارژ زیاده. برای دوبار میشه شارژ میشه ازش استفاده کرد.
    حجم مخزن کارتریج p1006 فک میکنم 65 گرم هستش ولی این قوطی 100 گرم تونر داره.
    يعني به فرمايش شما با 2500 تومان ميشه 5/1 دفعه شارژش كرد!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين ورا

پيش فرض

سلام
    يه سري اطلاعات در مورد پرينترهاي سامسونگ مدل هاي1640-4300و 315 ميخواستم(كيفيت،تونر مصرفي و شارژ تونر) كلا بدرد ميخوره يا نه؟
    مرسي

در آغاز فعالیت soroosh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يعني به فرمايش شما با 2500 تومان ميشه 5/1 دفعه شارژش كرد!؟
    آره دیگه.
    البته قیمتش متفاوته.هرکی یه قیمتی میده. تا 6000 تومن هم قیمت گرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa.yey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

سلام
    میخوام یه چابگر لیزری سیاه سفید بخرم تا سقف 230 هزار تومن
    به نظر شما بهترین گزینه چیه؟
    البته بغ غیر از hp 2014 چون داشتم و اصلا ازش راضی نبودم
    خیلی اذیتم کرد

داره خودمونی میشه mors110's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر سلفی کانن مدل cp740 خریدم اما متاسفانه عکسهایی که باهاش پرینت گرفتم خیلی تیره میشه .
    تو فتوشاپ هم نورشو زیاد کردم ولی عکس موقع چاپ از حالت طبیعیش خارج میشه خیلی تلاش کردم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم الان یه بسته 108 تایی از کاغذهارو حرم کردم دریغ از یه دونه عکس با نور خوب البته من یه سری از این عکسهارو با پرینتر جوهر افشان گرفتم و خیلی خوب شده .
    نمی دونم آیا کسی هست در این رابطه تجربه ای داشته باشه و به من کمک کنه البته من عکسهای دوتا پرینتر مثل مال خودمو دیدم اونها هم دقیقا مثل مال من تیره شدن . متاسفانه فروشنده ها همینطور بی خود از یه چیز تعریف می کنند بدون اونکه حتی یه بار با اون دستگاه کار کرده باشن وصد تاسف از خریدارهایی که بعد از خرید اون محصول با وجد اینکه اشکال رو در محصول میبینن
    باز بی مورد از اون تو پستهای مختلف تعریف میکنند.
    بگذریم. متشکر میشم کسی اگه اطلاعاتی داره در این مورد بگه تا هم من و هم کسانی که میخوان این نوع پرینتر رو بخرند بدونن
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین ولی توی مشهد من از خیابان سناباد،مقابل خیابان شیرین، نمایندگی hp گرفتم.البته وقت شارژ من کل قطعات داخل کارتریج رو هم باز کردم و باد گرفتم. مگنت و dr.blade رو هم با الکل شستم.مخصوصا اون مخزن پشت dr.balde رو هم باز کردم و توشو کامل باد گرفتم.این توی کیفیت شارژ خیلی تاثیرداره.
    الان که دارم مقایسه می کنم می بینم پرینت با این تونر جدیده واقعا در حد 90% کیفیت کارتریج اصلیش کیفیت داره.همانطور که خواسته بودید عکس قوطیش ام گذاشتم.
    ممنون دوست عزیز، من تهران هستم. مرسی ازتصویر قوطی. اتفاقا من دیروز رفته بودم پاساژ ایران یه نمایندگی سوپرگرافیکس اونجا هست. خیلی برخوردشون خوب بود!
    یه لیست قیمت ازشون گرفتم این تونر رو قیمت زده بود 2000 تومن. اگه واقعا 90 درصد کیفیت اول باشه واقعا می‌ارزه !

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از کلی تحقیقات امروز رفتم و پرینتر سامسونگ ml1640 را خریدم.کیفیتش که خوبه. ظاهرش هم شیکه.قیمتش هم مناسبه.کلا از خریدم راضی هستم و خوشحالم که hp1005 یا hp1006 را نخریدم...

8. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت soroosh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز، من تهران هستم. مرسی ازتصویر قوطی. اتفاقا من دیروز رفته بودم پاساژ ایران یه نمایندگی سوپرگرافیکس اونجا هست. خیلی برخوردشون خوب بود!
    یه لیست قیمت ازشون گرفتم این تونر رو قیمت زده بود 2000 تومن. اگه واقعا 90 درصد کیفیت اول باشه واقعا می‌ارزه !
    به نظر من کیفیت این تونر خیلی خوبه. برای من این تونر در پرکیفیت ترین حالت پرینت یه چیزی معادل حالت نرمال کارتریج فابریکش کیفیت داره.من فکر میکنم اینقدر کیفیت برای p1006 از سرش ام زیاده.

10. این کاربر از soroosh123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از کلی تحقیقات امروز رفتم و پرینتر سامسونگ ml1640 را خریدم.کیفیتش که خوبه. ظاهرش هم شیکه.قیمتش هم مناسبه.کلا از خریدم راضی هستم و خوشحالم که hp1005 یا hp1006 را نخریدم...
    سلام
    در مورد شارژش سوال کردین ؟
    که چه جوریه و .... ؟ هزینش شارژش و .... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين ورا

پيش فرض

سلام
    يه سري اطلاعات در مورد پرينترهاي سامسونگ مدل هاي1640-4300و 315 ميخواستم(كيفيت،تونر مصرفي و شارژ تونر) كلا بدرد ميخوره يا نه؟
    مرسي
    یه جونمرد پیدا نمیشه جواب سئوال من رو بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •