اقایون خانوما کسی نمیدونه استان کرمانشاه شهرسنتان کنگاور تری جی وصله یا نه؟؟؟
در ضمن من چطور میتونم تبلتموتنظیم کنم نکسوس۷هست یه گذینه داره 2gو3gمن بزارم رو تری جی کافیه؟ یا باید کار دیگه بکنم؟؟؟؟
ممنون از کمکاتون
اقایون خانوما کسی نمیدونه استان کرمانشاه شهرسنتان کنگاور تری جی وصله یا نه؟؟؟
در ضمن من چطور میتونم تبلتموتنظیم کنم نکسوس۷هست یه گذینه داره 2gو3gمن بزارم رو تری جی کافیه؟ یا باید کار دیگه بکنم؟؟؟؟
ممنون از کمکاتون
سرعتت بالای 9 مگابیته! مطمئنی 3G هستش؟
فکر نکنم تا فردا چیز جدیدی اعلام کنن.چون اگه میخواستن از همین امشب میزاشتن رو سایت
حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگهفقط تو ایران از این اتفاق ها میفته .....به نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست
Last edited by armin39; 22-08-2014 at 22:53.
اگه قرار باشه رو 128 محدود بشه که دیگه پیشرفت نمیشه ، میشه پسرفت !
به قول دوستان رو E سرعت 256 کیلوبیت بود . الان بیایم 3g بشیم با سرعت 128 ؟؟؟
خنده داره!
آخه edge هم 256 نمیدادن!!! یا اصلا کار نمیکرد یا فوقش 10 کیلوبیت بود، بیشترین حدی که من در یه منطقه تونستم بگیرم 128 کیلوبیت بود یعنی چیزی حدود 16-17 کیلوبایت!
چند بار بهشون ایمیل زدم میگن تو کدوم منطقه مشکل دارید منمتو همه ی مناطق مشکل وجود داره! چرا جک میگین! بعد اونا هم دیگه جوابمو نمیدادن و من دوباره روندو تکرار میکردم.
جوری جواب میدن انگار از پشت کوه اومدن! البته شایدم اومده باشن! فقط 4 نفر با روابط عمومی بالا اونجا نشوندن که ملتو بپیچونن!
خدایی ترکیدم از خنده !! اومدم هر چی سرچ کردم نسل 3 همراه اول رو پیدا نکرد !! سیم تنهای اولانداختم بعد دیدم که نه خیر !!! اصلا نسل 3 رو پیدا نیکنه ( 3-4 ماهی هست که بود ) ولی در عوض یه چیز خفن پیدا میکنه و وصل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوستان توجه کنند همراه اول اصرار داشت 4g داره)))
یعنی عاشق این پسرفت و تغییر نام تکنولوژی تو ایرانم
آقایان کارشناس نمیدونن که صفحات اینترنتی الان دیگه همه بالای 1 مگ هستن و بعضی تا 5 مگ و یا بالاتر هم میرسن! 128 میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه، صفحات یه مگی با این سرعت، بیش از 60 ثانیه طول میکشه بالا بیان صفحات سنگینتر که دیگه باید پاش خوابید تا بالا بیاد. سرعت 128 برای وبلاگ های قدیمه که متنی بودن، نه وبسایتهای سنگین پرعکس کنونی!![]()
اقا شد ۱شهریور نت من وصل نشد که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)