تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 3347 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقایون خانوما کسی نمیدونه استان کرمانشاه شهرسنتان کنگاور تری جی وصله یا نه؟؟؟

در ضمن من چطور میتونم تبلتمو‌تنظیم کنم نکسوس۷هست یه گذینه داره 2gو3gمن بزارم رو تری جی کافیه؟ یا باید کار دیگه بکنم؟؟؟؟

ممنون از کمکاتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سرعتت بالای 9 مگابیته! مطمئنی 3G هستش؟

3. این کاربر از ali123454 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فقط باید دعا کنیم فردا همین قیمتهای فعلی ایرانسل باقی بمونه و مثل همراه اول هر گیگ 128کیلوبیت رو نکنه 10 هزار تومن...
    فکر نکنم تا فردا چیز جدیدی اعلام کنن.چون اگه میخواستن از همین امشب میزاشتن رو سایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگه فقط تو ایران از این اتفاق ها میفته .....به نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست
    Last edited by armin39; 22-08-2014 at 22:53.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اگه قرار باشه رو 128 محدود بشه که دیگه پیشرفت نمیشه ، میشه پسرفت !
    به قول دوستان رو E سرعت 256 کیلوبیت بود . الان بیایم 3g بشیم با سرعت 128 ؟؟؟
    خنده داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگه فقط تو ایران از این اتفاق ها میفتهبه نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست

آخه edge هم 256 نمیدادن!!! یا اصلا کار نمیکرد یا فوقش 10 کیلوبیت بود، بیشترین حدی که من در یه منطقه تونستم بگیرم 128 کیلوبیت بود یعنی چیزی حدود 16-17 کیلوبایت!
    چند بار بهشون ایمیل زدم میگن تو کدوم منطقه مشکل دارید منم تو همه ی مناطق مشکل وجود داره! چرا جک میگین! بعد اونا هم دیگه جوابمو نمیدادن و من دوباره روندو تکرار میکردم.
    جوری جواب میدن انگار از پشت کوه اومدن! البته شایدم اومده باشن! فقط 4 نفر با روابط عمومی بالا اونجا نشوندن که ملتو بپیچونن!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خدایی ترکیدم از خنده !! اومدم هر چی سرچ کردم نسل 3 همراه اول رو پیدا نکرد !! سیم تنهای اولانداختم بعد دیدم که نه خیر !!! اصلا نسل 3 رو پیدا نیکنه ( 3-4 ماهی هست که بود ) ولی در عوض یه چیز خفن پیدا میکنه و وصل میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته دوستان توجه کنند همراه اول اصرار داشت 4g داره )))
    یعنی عاشق این پسرفت و تغییر نام تکنولوژی تو ایرانم

10. این کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقایان کارشناس نمیدونن که صفحات اینترنتی الان دیگه همه بالای 1 مگ هستن و بعضی تا 5 مگ و یا بالاتر هم میرسن! 128 میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه، صفحات یه مگی با این سرعت، بیش از 60 ثانیه طول میکشه بالا بیان صفحات سنگینتر که دیگه باید پاش خوابید تا بالا بیاد. سرعت 128 برای وبلاگ های قدیمه که متنی بودن، نه وبسایتهای سنگین پرعکس کنونی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا شد ۱شهریور نت من وصل نشد که

13. 2 کاربر از p.reza.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •