تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 266 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    راستش مدتی درگیر بودم که یه لپتاپ بخرم بعد از کلی تحقیق به z510 رسیدم. امروز فردا بود که میخواستم بخرم که چشمم افتاد به flex 2 B . راستش من خیلی از مدل قطعات و اینا سر در نمیارم، ولی ظاهرا این flex هم همه چیزش بالاست و البته قابلیتش که منو خیلی عاشق کرده. میشه این دو تا رو برام مقایسه کنید و پیشنهاد بدید.
    از همتون پیشاپیش ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.راستش مدتی درگیر بودم که یه لپتاپ بخرم بعد از کلی تحقیق به z510 رسیدم. امروز فردا بود که میخواستم بخرم که چشمم افتاد به flex 2 B . راستش من خیلی از مدل قطعات و اینا سر در نمیارم، ولی ظاهرا این flex هم همه چیزش بالاست و البته قابلیتش که منو خیلی عاشق کرده. میشه این دو تا رو برام مقایسه کنید و پیشنهاد بدید.از همتون پیشاپیش ممنونم.
    به جز cpu در باقی فاکتورا بهتر از z510 هستش گرافیکشم تقریبا هم سطحه البته اینم باید در نظر گرفت که در این رنج قیمت باید با مدل i7 مقایسه بشه که cpu ش در محاسبات خیلی ضعیف تره
    مهمترین فاکتورش fhd بودنشه
    بهتره قبل خرید از تجربیات کسانی که این دستگاه رو دارند استفاده کنید
    دراین رنج قیمت z50-70 کانفیگ بهتری داره
    Last edited by ari67; 25-07-2014 at 14:08.

3. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی از مزایای z510 این است که با این مشخصات سخت افزاری و قیمت، تقریبا بی رقیب است.
    هم CPU و هم کارت گرافیک Z510 از تمامی مدلهای ایسوس تقریبا هم قیمت ( بغیر از سری X که سری ضعیف ایسوس است)، قوی تر است.

شما اگر فروشنده بهت گفت این خرابی زیاد داره و از این حرفها، قشنگ باید بپرسید که کدام قطعه خراب شده، دلیل خرابی چی بوده و ببینید همینطوری داره حرف میزنه یا حرفهایش مستند است.

من 5 ماه است که لپ تاپم را خریدم و مشکلی ندیدم.
    البته دو سه تا از بچه های این سایت در مورد خرابی گرافیکش صحبت کرده بودند که فکر میکنم اکثرا در گارانتی مشکل را حل کرده بودند و لپ تاپ نو تحویل گرفته بودند.

توصیه هم اینکه هر لپ تاپی خریدید، همانجا در مغازه تست کنید و از فروشنده بخواهید که ویندوز و تمام درایورها را نصب کند تا از سلامت قطعات مطمئن شوید.
    اگر هم آنلاین خریداری میکنید، از فروشگاه هایی باشد که فرصت تست دارند.
    G510 براش رقیب محسوب نمیشه؟؟؟؟صفحه نمایش بهتر+باطری قویتر و قابل تعویض و قیمت حدود100-200 هزارتومان ارزانتر G510در مقابل وزن کمتر و گرافیک حداکثر10%قویتر نسبت به رقیبش در z510!!!!کدامیک برتر محسوب میشوند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

G510 براش رقیب محسوب نمیشه؟؟؟؟صفحه نمایش بهتر+باطری قویتر و قابل تعویض و قیمت حدود100-200 هزارتومان ارزانتر G510در مقابل وزن کمتر و گرافیک حداکثر10%قویتر نسبت به رقیبش در z510!!!!کدامیک برتر محسوب میشوند؟
    g510 رقیب مستقیم این مدل هست که از نظر سخت افزاری شرایط مشابه دارند
    در کل اختلاف قیمت 100 تا 200 تومن بیشتر به واسطه زیبا تر و جذاب تر بودن 510 و پر طرفدارتر بودنش هست به طور کل هر دو ارزش خرید بالایی دارن
    Last edited by ari67; 25-07-2014 at 14:30.

6. 2 کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

همون طراحی زیباتر z510 واسه برتر بودن از g510 کافیه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

راستش قابلیت برگشتش با صفحه لمسی خیلی نظر من رو جلب کرده. میتونید بگید cpu چه مقدار ضعیفتره؟ من شاید یکی دو سال اینده چون رشتم مکانیکه بخوام با یه سری نرم افزار کار کنم . ایا توانایی پاسخگویی داره؟ میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستش قابلیت برگشتش با صفحه لمسی خیلی نظر من رو جلب کرده. میتونید بگید cpu چه مقدار ضعیفتره؟ من شاید یکی دو سال اینده چون رشتم مکانیکه بخوام با یه سری نرم افزار کار کنم . ایا توانایی پاسخگویی داره؟ میتونه بازی ها رو خوب اجرا کنه؟
    تو بازی تفاوت خاصی حس نمی کنی چون بیشتر بازی ها برای 2 هسته نوشته میشن اینجا بیشتر فرکانس تعیین کنندس تا کش و تعداد هسته در فرکانس یکسان عملکرد 2 و 4 هسته ای نزدیک به همه.
    البته بعضی بازی های real time هستن که سی پی یو محورن و چوری برنامه نویسی شدن که از حداکثر توان پردازشی استفاده کنن ولی به طور کل عامل تعیین کننده برای بازی gpu هستش که این flex چیپ خوبی داره که در حد همون 740 که روی 510 نصبه عمل میکنه که البته انتظار کولاک ازش نداشته باش این چیپا مید رنج هستن و عملکرد متوسطی به بالا تو بازی ارائه میدن

i7 4702mq در حداکثر بارگذاری بیش از 2 برابر سریعتر از i4 4210u عمل میکنه
    من با نرم افزارهای رشته شما آشنایی ندارم ولی ببین اگر نرم افزارها پردازشی هستن ممکنه با i5 سری u اذیت بشی
    Last edited by ari67; 25-07-2014 at 19:06.

10. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

آقا همین الان لپتاپم رو روشن کردم دیدم باتری خالی کرده
    همیشه رو حالت محافظت بود رو 60 درصد ، الان رو6 بود
    باتریش خراب نشده باشه ؟؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان lenovo z510 بی نظیره و هیچ مشکلی هم نداره اگه مشکلی برای بعضی ها پیش اومده چون تعداد فروش این دستگاه خیلی زیاد بوده برای همین تعداد خربی هم می تونه بیشتر باشه و اگه من در کل می گم دوستان سعی کنند دستگاه با گارانتی معتبر بخرند برای همین است چون هر دستگاهی بخرید احتمال خرابی داره برای همین بهتره با گارانتی معتبر خرید. اما در مورد فروشندگان باید بگم بهتره که زیاد به حرف هاشون توجه نکنید اونها هرچی که براشون بیشتر سود داره رو پیشنهاد می کنند حتی در این page ها هم بعضی وقتها می آیند و نظر شما رو تغییر می دن.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا همین الان لپتاپم رو روشن کردم دیدم باتری خالی کرده
    همیشه رو حالت محافظت بود رو 60 درصد ، الان رو6 بود
    باتریش خراب نشده باشه ؟؟!!
    چه مدت لپ تاپ خاموش بوده ؟؟؟؟
    شما دوباره باتری رو شارژ کنید و باهاش کار کنید و ببینید تغییری نداشته تو مدت شارژدهی

14. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •