سلام
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن cd یا dvd درایور هم همراهش هست یا نه؟
اگر هست گارانتی دستگاه با کدوم شرکته؟
مال من گارانتی سریره کیف و موس و cd درایور تو کارتنش نبود
ممنون
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن cd یا dvd درایور هم همراهش هست یا نه؟
اگر هست گارانتی دستگاه با کدوم شرکته؟
مال من گارانتی سریره کیف و موس و cd درایور تو کارتنش نبود
ممنون
دوست عزیز ای کاش که دستگاهو با گارانتی اصلی میگرفتین! یعنی گارانتی یکپارچه ایسوز
با این حال انشاا.. مبارکتون باشه و دیگه بهش فکر نکنید .
برای من گارانتی آواژنگ هست. کیف و موس اورجینال ایسوز و دی وی دی درایورها و ساب ووفر هم داخل پکیج هست.
دوست عزیز نمیخوام ته دلتو خالی کنما ولی سریر اصلا گارانتی نیست!
با 40000 تومن میشه هر لپ تاپیو گارانتی سریر کرد.
البته نگران نباش واس منم که آواژنگ بود بردم گارانتی هیچ کاری نکردن.
ضرر نکردی نگران نباش
سلام منم از اول میدونستم که گارانتی سریر فقط یه اسمه و عملا کاری انجام نمیده
متاسفانه زمانی که من خریدم همین رو هم به زور پیدا کردم اصلا نایاب شده بود
البته کلا گارانتی تو ایران یعنی کشک
اول و آخرش باید هزینه تعمیرات احتمالی رو خودمون بدیم مگر موارد خاص که بشه از گارانتی چیزی گرفت
حالا دیسک درایورش قابل رایت شدن هست که بگردم یه آشنا پیدا کنم رایت کنم؟
ببینید گارانتی فقط خدمات گرفتن برای تعمیرات و این چیزا نیست. خرید جنس با اصالت و کامله.
الان میبینید که برا شما کیف و موس و دی وی دی درایو رو نداره. یعنی پکیج سریر ناقصه. سریر اصلا دستگاهو بدون این که ببینه گارانتی میکنه!! خب معلومه نمیخواد خدماتی هم بده دیگه. گارانتی یه لپ تاپ 4 میلیونی با 40 هزارتومن معنیش چیه؟؟
درسته شرایط سازگار و الماس و .... اینا هم تو خدمات افتضاحه ولی حداقلش اینه که از سریر خیلی خیلی بهتره و جنسی هم که میخری تو یه پکیج کامله و به نسبت از جنست مطمین تر از گارانتی های سریری.
در مورد دراورها هم که تو سایت ایسوس هست میتونید همه رو دانلود کنید. به احتمال قوی امکان کپی دی وی دی هم هست
بفرمایید اینم لینک دانلود درایور ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت هاتون کاملا درسته و قبول دارم
ولی من بیشتر از یک ماه کل مشهد رو گشتم و پیدا نکردم به خاطر همین مجبور شدم دلو بزنم به دریا و با گارانتی سریر بخرم
خدا رو شکر تو این چند ماهه مشکلی نداشته انشاا... بعد این هم مثل آدم کار کنه
درایور ها رو قبلا هم تو سایت asus دیدم ولی توی dvd علاوه بر درایورها یه سری نرم افزار کاربردی مدیریت سخت افزار و باتری و از این جور چیز ها هم هست
اینا رو نمیدونم تو سایت برا دانلود گذاشته یا نه
اگه یکی از دوستان محبت کنه اسم نرم افزارها رو بذاره که ببینم تو سایتش هست یا نه ممنون میشم
تو بخش Utilities همه اونا هست. (ویندوز 8) فقط حواستون باشه برای بعضی نرم افزارها چندتا ورژن هست که شما باید آخرین ورژن را دانلود کنی... . مشکلی توی نصب 8.1 ندارند... .
دوستان کسی اینجا هست که مثل من وقتی usb به سیستم وصل میکنه خیلی از اوقات دی وی دی رام یه صدای تق بده؟
آره برا خیلی ها این طوریه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان من الان قسمت درایور های سایت ایسوس چک کردم و هنگام انتخاب OS فقط Windows 8 و Windows 8.1 داره و Other که در قسمت Other عملا هیچ درایوری نیست !!!
من میخوام هنگام تهیه امدل غیر لمسی این لب تاب ویندوز 7 بریزم چون اصلا با 8 کنار نمیام...حالا تکلیف درایور ها چی میشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)