فدراسیون با موندن کیروش موافقت کرده ...
کیروش اگه بخواد بره باید حقوقی رو که میگرفته 3 ماهش رو به ما غرامت بده
من از خصوصیاتی که از کیروش میشناسم اهل دادن این پولا نیست و میمونه ...![]()
فدراسیون با موندن کیروش موافقت کرده ...
کیروش اگه بخواد بره باید حقوقی رو که میگرفته 3 ماهش رو به ما غرامت بده
من از خصوصیاتی که از کیروش میشناسم اهل دادن این پولا نیست و میمونه ...![]()
شاید هم "مهرم حلال، جونم آزاد" بشه !
خبرهایی که میاد بیشتر به نموندن کیروش هست تا موندنش؛ باید دید چی میشه.
کفاشیان امروز گفت 80 درصد کیروش رفتی![]()
موندم اگه در آینده بچه های ما درس "تاریخ فوتبال ایران" داشته باشن به این اتفاقات چه نگاهی خواهند داشت
امروز تو رادیو ورزش یکی از مسئولین فدراسیون رو آوردن رو خط
طرف کلا حرفش این بود که ما با موندن کیروش موافقیم و ایشون باید تصمیم بگیره بمونده و این حرفا (انداختن توپ تو زمین کیروش!)
رادیو هم میدونید که مثل تلویزیون نیست که "مصلحت" رو به همه چیز ارجح بدونن و فضا کمی بازتره:
مجری: حالا سوال اصلی من اینه که برای مربی بعدی چه فکرهایی کردین و چه گزینه های مد نظرتونه؟
نماینده فدراسیون: خوب اول باید مشخص بشه که آقای کیروش میمون یا میرن!
م: یعنی شرایط ایشون مشخص نیست؟ فکر میکنم همه میدونن چه اتفاقی قراره بیفته!
ن ف: نه؛ فدراسیون که تصمیم داره با ایشون ادامه همکاری داشته باشه و الان تصمیم گیرنده نهایی فق خود آقای کروش هست که باید بگه میمونه یا میره!
م: ولی من فکر میکنم با توجه به اتفاقات اخیر شرایط مشخص باشه
ن ف: ....
در اینجا محری میپره تو حرف طرف
م: ببینید، بعد از جام ملتها آقای کیروش به صورت کاملا مشخص اومد گفت من برای ادامه نیاز به این امکانات دارم و شرایطم برای ادامه کار اینه و اگه فدراسیون به تعهداتش عمل نکنه همکاری نخواهم داشت اتفاقاتی هم که افتاد برای همه مشخص بود و آقای کیروش هم در مصاحبه ها اعلام کردن که دیگه همراه تیم ایران نخواهند بود و شرایط مشخصه
ن ف: خیر شما ببینید فدراسیون به همه تعهداتش که در عرف بین المللی وجود داره(!!!) عمل کرده و میکنه ما مثلا توی فیفادی میایم بازی میذاریم و بازیکن در اختیار سرمربی میذاریم ولی اگه ایشون بیاد 20 روز قبلش یا 20 روز بعدش(!) بازیکن بخواد خوب مشخصه نمیشه دیگه!
به هر حال ما با آقای کیروش مشکلی نداریم و خود ایشون هست که باید اعلام کنه با تیم ایران همکاری خواهد داشت یا نه
در اینجا مجری به بهانه کمبود وقت گفتگو رو تموم کرد
سناریویی که پیش گرفتن کاملا مشخصه:
- ما خوبیم
- ما هیچ خلف وعده ای نکردیم
- ما به حرف مردم کاملا گوش میدیم و براش ارزش قائلیم
- ما واقعا چقدر خوبیم
- حیف شد آقای کیروش نخواستن بمونن و با همکاری کنن!
- ما خیلی خیلی خوبیم
- ان شاءا... میریم المپیک برزیل و جام جهانی روسیه تا دل مردم رو شاد کنیم
- ما اصلا اونقدر خوبیم که نگوووو
![]()
فدراسیون خر است
+
اخه این بچه بازی ها چیه؟ هم اقای مربی هم مسئولین ما
کدوم کشوری رو دیدید این بساط رو پیاده کنه برای مربی تیم ملیش؟
![]()
عجب تیتر توپی رفته خبر ورزشی..دمش گرم
واقعیت هم همینه در واقع...
امروز کیروش رفته فدراسیون و با عصبانیت اومده بیرون خبر گذاری زدن در فدراسیون کیروش با ترابیان دهن به دهن شده و دعوا و کیروش گفته مرتیکه بهش!
عصبانیت کیروش به خاطر تهمت دلالی به بهش بوده سر دروازبانان تیم ملی ! کیروش گفته علیه این خبر گذاری شکایت میکنه (بر پ د ر لعنت)
به نظر من یک مسئله هست که خبر گذاری ها شدیدا دارن دروغ پردازی میکنن و وقایع شدیدا جنجالی میکنن اصلا مشکلات به وجود امده 50 درصد همین خبر گذاری هستن
دقیقا بیشتر کسانی که میخوان کیروش تخریب کنن دستشون شدیدا با این جریانات رسانه دخیل
مرگ بر همشون![]()
کارلوس کی روش با عصبانیت از جلسه با کفاشیان، از درب فدراسیون فوتبال خارج شد. کارلوس کیروش که صبح امروز برای برگزاری جلسه مشترک با علی کفاشیان و بدون مترجمش آرین قاسمی به فدراسیون فوتبال رفته بود پس ازدو مرحله مذاکره از فدراسیون فوتبال خارج شد
و حالت عجیب و غریبی داشت. ظاهرا به دستور اسدی، دبیرکل جدید، کی روش نمی توانسته مترجمش را با خودش ببرد و یکی از اعضای کمیته بین الملل وظیفه ترجمه را بر عهده گرفته است.
برخی خبرگزاریها نوشته اند که در شرایطی که با عصبانیت جلسه با علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال را ترک میکرد، با عباس ترابیان را در راهرو فدراسیون روبرو می شود و پس از اینکه نگاهها با هم تداخل می کند،
کی روش خطاب به خبرنگاران می گوید:«این آقا هر وقت من را میبیند به من میگوید مرتیکه ولی نمیدانم چرا این بار به من نگفت مرتیکه.
کیروش که آب و روغن قاطی کرده بود همچنین سه بار به ترابیان گفت: مرتیکه، مرتیکه، مرتیکه!
همچنین کیروش پس از دیدن خبرنگار روزنامه گل که امروز گزارشی درباره کیروش منتشر کرده بود و ادعا کرده است که چرا مدیر برنامه علیرضا حقیقی و پژمان منتظری و کی روش یک نفر است
و حتی سندی هم در این باره منتشر کرده بود گفت: به سردبیرتان بگویید در اولین فرصت وکیلم را میبینم تا از شما شکایت کنم. اطلاعاتی که میدهید کثیف است و با آبروی افراد بازی میکنید.
کیروش همچنین حاضر به گفتوگو با خبرنگاران نشد.
ظاهرا یکی از مدارکی که گفته می شود دبیرکل جدید در اختیار دارد به دست این روزنامه رسیده و باید دید چطور این سند رسانه ای شده است و چقدر قابلیت استناد دارد!
وبسایت رسمی برنامه 90
۴نام بزرگ دنیای فوتبال برای جایگزینی کیروش..............(ببین مردم وچجوری خام میکنن)
......................
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی کفاشیان پیش بینی قطع همکاری با کارلوس کی روش را کرده است و در حال رایزینی برای جذب یک سرمربی بزرگ خارجی است.
او به خوبی می داند که برای فرونشاندن خشم هواداران پرشمار سرمربی پرتغالی باید یک نام بزرگ تر از او را به ایران بیاورد. از همین رو رایزنی هایش را با مدیربرنامه های خارجی شروع کرده و به آنها اعلام کرده که مشکل مالی ندارند.
در حال حاضر رزومه ۴ نام بزرگ دنیای فوتبال روی میز رییس قرار دارد. مارچلو بیلسای آرژانتینی (سرمربی کنونی المپیک مارسی)، اسون گوران اریکسون سوئدی، مارچلو لیپی ایتالیایی و البته گاس هیدینک هلندی بزرگ را واسطه ها به کفاشیان معرفی کرده اند.
رییس فدراسیون فوتبال وقتی با سوال درباره لیپی روبرو شد این واکنش را نشان داد: «لیپی هم خوبه ها. البته خودم کاپلو را دوست دارم اما او در روسیه است و نمی تواند به ایران بیاید اما لیپی هم مربی خوبی است.»
........
فکرکن کیروش بمونه با این همه دعوا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)